2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Geçecek cnm bol su iç aynı şeyi yaşadım diyorum sıkma cnnı ama su su su ihmal etme bana suyun az diyen doktorlara inat doğumda su patlaması yaşadım

Ben cinsiyeti ogrenemeyenlerdenim daha belli degil tahmin var ama beklemelerdeyiz

Bende hamile kalmadan önce septum(perde) ameliyatı oldum.pko lu olduğum içinde 1.5yıl bebek bekledim.2tanede kimyasal gebelik bu arada.forumlarda okuyorum, septum ameliyatından sonra hamile kalan kişilerin bazılarında rahim ağzı yetmezliğinden düşük meydana gelmiş, 15-20.haftalarda hep.kendi doktorum rahim ağzı ölçümüne gerek yok dedi, ama başka bir doktora sordum 14.haftadan sonra yapılmalı dedi.bende çok karıştım.kendi doktoruma güveniyorum tabiki ama bi o konuda biraz korku oluyor içimde, onun dışında çok şükür herşey yolunda gidiyor...

Canım inşallah artar suyun havuç suyu iyi diye duymuştum bende bi dahaki kontrole hersey yoluna girmiş olacak inşallah elinde değil biliyorum ama üzme kendini bebislerde etkileniyor bizim stresten

Canım inşallah artar suyun havuç suyu iyi diye duymuştum bende bi dahaki kontrole hersey yoluna girmiş olacak inşallah elinde değil biliyorum ama üzme kendini bebislerde etkileniyor bizim stresten
Evet içiyorum burdan arkadaşlar demişti inşallah hepimiz iyi oluruz o gün ultrasonda doktor bana öksür dedi bebiş kolu bacağı hareketlendi bizden nasıl etkileniyorlar ya Allah büyük

Geçmiş olsun, bu sayfada bebeklerine zor kavuşmuş çok anne var. Belki de bu yüzden biribirimizi iyi anlıyoruz. Kötü senaryolar çok var ama biz güzel hikayeler olacağız Allah ın izniyle.
Bu arada doktorunun öyle demesi bana anlamsız geldi açıkçası, rahim ağzını ölçmek zor bir şey değil ki. Ultrason sırasında 1 dakika da bakılıyor. Risk görünürse vajinal ultrasona geçiliyor. Hani zor bişi olsa bakmasın da, önlem olarak bakmakta fayda var diye düşünüyorum ben.

Kizlarrrr yarin inşallah konturola gidicem ama bu aralar iyice psikolojiim bozuldu hp icimde korku var ya bsy olursa diye hp korkuyorum okadar düşünüyorum ki basima agrilar giriyo kafamdeki bu düşünceleri atamıyorum cok kotuyum cok korkuyorum ya ne olur guzel bsyler söyleyin rahatlamama yardm edinnn ne olurrrrr

Ultrasonda rahim agzı iyi dedi, ama vajinal bakmadi,karindanda olcebilirmi ki¿

Bilmiyorum daha once dusuk yaptin mi ama benim iki kimyasal gebeligim var buna ragmen hic olumsuz dusunmuyorum, bebegimi kucagima alacagima inaniyorum.hamilelik guzel tadini cikar,2senedir hamilelik hayali kurdum simdi surekli olumsuz dusuncelerle bu guzel anlarimi kacirmamaliyim ben boyle dusunuyorum,pozitif olmalisin

Aslında biz grubun adını şubat anneleri degil de evhamli anneler olarak duzeltseymisiz:))) hepimiz ayniyiz canim hele randevu yaklaştıkça daha cok evhamlaniyoruz:)) merak etme görürsün minişini yarın rahatlarsin. Öbür gün de benim randevum var hayırlısı artik insallah cinsiyetleri de öğreniriz:))

Aslinda bu ilk gebeligim 4 sene Allahtan diledigim tup bebek tedavisiyle hamile kaldim bilmiyorum neden ama bu son gunlerde icim icimi yiyorum cok korkuyorum drmda en son iki hafta once hersey yolunda demisti ama hp kotu ruyalar görüyorum sonra aklimdan cikmiyo canm ya kafayi yemk uzeriyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…