2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Aynen canm ya nedense hp randevum yaklastikca boyle oluyorum inşallah inşallah yarin iyi haberler alirim inşallah Allah hepimizin yavrumuzu saglikli kucagimiza almayi nasip eder buarada cok teşekkür ederim ya iyi ki varsiniz

Bu kadar olumsuz olmaa mutlu olmaya bak birsuru arkadasm senelerdir ugrasiyor kactane tup bebek yaptilar tutmadi,senin yerinde olmak icin neler vermezler..mutlu ol,surekli olmsuz dusundukce ruyalarinada girer normal yani..

Bu kadar olumsuz olmaa mutlu olmaya bak birsuru arkadasm senelerdir ugrasiyor kactane tup bebek yaptilar tutmadi,senin yerinde olmak icin neler vermezler..mutlu ol,surekli olmsuz dusundukce ruyalarinada girer normal yani..
Teşekkür ederim canm Allah razi olsun Yavrularimiz Allaha emanet inşallah yarin iyi haberler alirim dua edin bnm icin

Aynen canm ya nedense hp randevum yaklastikca boyle oluyorum inşallah inşallah yarin iyi haberler alirim inşallah Allah hepimizin yavrumuzu saglikli kucagimiza almayi nasip eder buarada cok teşekkür ederim ya iyi ki varsiniz
Burada hepimiz birbirimize iyi geliyoruz iyi ki bu sayfa var canim :))

Her kontrol öncesi heyecan ve korku sarıyor zaten canım. En zor ve riskli günler geride kaldı çok şükür, artık iyi düşünme zamanı. Hep kötü düşünürsek kötüyü çağırırız. Sakin olmaya çalış, bak her gün yüzlerce kadın Doğum yapıyor

Aynen canm ya iyi düşünmeye calisiyorum ama bu aralar cok stres yapiyorum kaynanam yuzunden ondan da biraz tedirginim

Kızlar bence de sakin olun bütün korkular endişeler boşuna hamileliğin tadını çıkarın.. Hamileyken her yeriniz ağrıyabilir şiddetli de ağrıyabilir, her gün başka bir şey çıkar olmayan hastalıklarınız bile çıkabilir :)) Ama hepsi geçici :) O yüzden korku ve endişeyi bırakıp tadını çıkaralım yoksa 6-7 ay geçmez söyliyeyim :))
18. Haftadan sonra akıp gidecek zaman rahat olalım yüzden :)

Cok kisi ayni durumda sanirim, benim de detayli ultrasonum 12. Haftada yapilicak. 10 gun kaldi oyle endiseliyim ki dun gece ruyamda doktor eve gelmis. Aldim iceri yemek masasina oturduk adam bana sirtini döndü. Kesin bisey malum oldu diye butun gun ruh gibi gezdim.

kızlar bende clexane igne kullanyrum.bu igne hergun ayni saatte vurulmak zorundamyız. eşim vuruyor iki gun gunduz çalşıyor bu yuzden kendime wuramiyorum ben normalde 3 bucukta saatim bu iki gun 8 de vurulsam bse olurmu

Anen canm bnde oyle ruyalarla bozuyorum kafayi bide kaynana meseleside var tabi psikolojim bozuldu ya

kızlar bende clexane igne kullanyrum.bu igne hergun ayni saatte vurulmak zorundamyız. eşim vuruyor iki gun gunduz çalşıyor bu yuzden kendime wuramiyorum ben normalde 3 bucukta saatim bu iki gun 8 de vurulsam bse olurmu
Bn vuruyordum canm ama biraktim bana saati farketmez demisti bn hp kendim yaptim hatta proluton igneyidw kalcadan kendim yaptim

Kızlar biraz özel olcak ama bugün ilişkiye girdikten sonra belim ve kasığım ağrımaya başladı normaldi banyodamı üşüttüm acaba mide bulantısıda var

Bana saatine dikkat et demişlerdi, yarım saat önce sonra sorun olmaz belki ama daha fazla olur mu bilemedim. Çok kolay kendine yapmak aslında, ilkini vurana kadar tüm korku. Derin bir nefesle pıt diye batıracaksın, oldu bitti

Kızlar biraz özel olcak ama bugün ilişkiye girdikten sonra belim ve kasığım ağrımaya başladı normaldi banyodamı üşüttüm acaba mide bulantısıda var
Canm bnde dun iliskiye girdim Ama bnde bel agrisi vardi zaten bnce Kuvette fala kaldigindan olabilir

Canım aynı korkular bende var malesef benimde tupbebek yasadığımız sorunlardan kaynaklanıyo evham malesef 6 sene sonra oldu oyuzden korku korku hep aklımda gece gündüz önceki düşukler cıkmıyo akĺımdan seninde ondan zor sartlarda kaldın sende bu şekilde olan gebelerde daha cok evham olur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…