- 20 Ağustos 2016
- 4.083
- 2.420
- 63
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #9.141
Aynen canm ya nedense hp randevum yaklastikca boyle oluyorum inşallah inşallah yarin iyi haberler alirim inşallah Allah hepimizin yavrumuzu saglikli kucagimiza almayi nasip eder buarada cok teşekkür ederim ya iyi ki varsinizAslında biz grubun adını şubat anneleri degil de evhamli anneler olarak duzeltseymisiz:))) hepimiz ayniyiz canim hele randevu yaklaştıkça daha cok evhamlaniyoruz:)) merak etme görürsün minişini yarın rahatlarsin. Öbür gün de benim randevum var hayırlısı artik insallah cinsiyetleri de öğreniriz:))
Bu kadar olumsuz olmaa mutlu olmaya bak birsuru arkadasm senelerdir ugrasiyor kactane tup bebek yaptilar tutmadi,senin yerinde olmak icin neler vermezler..mutlu ol,surekli olmsuz dusundukce ruyalarinada girer normal yani..Aslinda bu ilk gebeligim 4 sene Allahtan diledigim tup bebek tedavisiyle hamile kaldim bilmiyorum neden ama bu son gunlerde icim icimi yiyorum cok korkuyorum drmda en son iki hafta once hersey yolunda demisti ama hp kotu ruyalar görüyorum sonra aklimdan cikmiyo canm ya kafayi yemk uzeriyim
Teşekkür ederim canm Allah razi olsun Yavrularimiz Allaha emanet inşallah yarin iyi haberler alirim dua edin bnm icinBu kadar olumsuz olmaa mutlu olmaya bak birsuru arkadasm senelerdir ugrasiyor kactane tup bebek yaptilar tutmadi,senin yerinde olmak icin neler vermezler..mutlu ol,surekli olmsuz dusundukce ruyalarinada girer normal yani..
Burada hepimiz birbirimize iyi geliyoruz iyi ki bu sayfa var canim :))Aynen canm ya nedense hp randevum yaklastikca boyle oluyorum inşallah inşallah yarin iyi haberler alirim inşallah Allah hepimizin yavrumuzu saglikli kucagimiza almayi nasip eder buarada cok teşekkür ederim ya iyi ki varsiniz
Kizlarrrr yarin inşallah konturola gidicem ama bu aralar iyice psikolojiim bozuldu hp icimde korku var ya bsy olursa diye hp korkuyorum okadar düşünüyorum ki basima agrilar giriyo kafamdeki bu düşünceleri atamıyorum cok kotuyum cok korkuyorum ya ne olur guzel bsyler söyleyin rahatlamama yardm edinnn ne olurrrrr
Ultrasonda rahim agzı iyi dedi, ama vajinal bakmadi,karindanda olcebilirmi ki¿
Aynen canm ya iyi düşünmeye calisiyorum ama bu aralar cok stres yapiyorum kaynanam yuzunden ondan da biraz tedirginimHer kontrol öncesi heyecan ve korku sarıyor zaten canım. En zor ve riskli günler geride kaldı çok şükür, artık iyi düşünme zamanı. Hep kötü düşünürsek kötüyü çağırırız. Sakin olmaya çalış, bak her gün yüzlerce kadın Doğum yapıyor
Cok kisi ayni durumda sanirim, benim de detayli ultrasonum 12. Haftada yapilicak. 10 gun kaldi oyle endiseliyim ki dun gece ruyamda doktor eve gelmis. Aldim iceri yemek masasina oturduk adam bana sirtini döndü. Kesin bisey malum oldu diye butun gun ruh gibi gezdim.Kizlarrrr yarin inşallah konturola gidicem ama bu aralar iyice psikolojiim bozuldu hp icimde korku var ya bsy olursa diye hp korkuyorum okadar düşünüyorum ki basima agrilar giriyo kafamdeki bu düşünceleri atamıyorum cok kotuyum cok korkuyorum ya ne olur guzel bsyler söyleyin rahatlamama yardm edinnn ne olurrrrr
Anen canm bnde oyle ruyalarla bozuyorum kafayi bide kaynana meseleside var tabi psikolojim bozuldu yaCok kisi ayni durumda sanirim, benim de detayli ultrasonum 12. Haftada yapilicak. 10 gun kaldi oyle endiseliyim ki dun gece ruyamda doktor eve gelmis. Aldim iceri yemek masasina oturduk adam bana sirtini döndü. Kesin bisey malum oldu diye butun gun ruh gibi gezdim.
Bn vuruyordum canm ama biraktim bana saati farketmez demisti bn hp kendim yaptim hatta proluton igneyidw kalcadan kendim yaptimkızlar bende clexane igne kullanyrum.bu igne hergun ayni saatte vurulmak zorundamyız. eşim vuruyor iki gun gunduz çalşıyor bu yuzden kendime wuramiyorum ben normalde 3 bucukta saatim bu iki gun 8 de vurulsam bse olurmu
kızlar bende clexane igne kullanyrum.bu igne hergun ayni saatte vurulmak zorundamyız. eşim vuruyor iki gun gunduz çalşıyor bu yuzden kendime wuramiyorum ben normalde 3 bucukta saatim bu iki gun 8 de vurulsam bse olurmu
Kızlar biraz özel olcak ama bugün ilişkiye girdikten sonra belim ve kasığım ağrımaya başladı normaldi banyodamı üşüttüm acaba mide bulantısıda var
Yok cnm evde çocuk rahat bırakmıyor özel olacak ama burda herşeyimizi söylüyoruz kuvette uzun süre kaldım şimdi acısını çekiyorumEvde klima var mı? O da çarpabilir.
Canm bnde dun iliskiye girdim Ama bnde bel agrisi vardi zaten bnce Kuvette fala kaldigindan olabilirKızlar biraz özel olcak ama bugün ilişkiye girdikten sonra belim ve kasığım ağrımaya başladı normaldi banyodamı üşüttüm acaba mide bulantısıda var
Bencede üşüttüm sanırım belim hassas zaten direk ordan vurduCanm bnde dun iliskiye girdim Ama bnde bel agrisi vardi zaten bnce Kuvette fala kaldigindan olabilir
Canım aynı korkular bende var malesef benimde tupbebek yasadığımız sorunlardan kaynaklanıyo evham malesef 6 sene sonra oldu oyuzden korku korku hep aklımda gece gündüz önceki düşukler cıkmıyo akĺımdan seninde ondan zor sartlarda kaldın sende bu şekilde olan gebelerde daha cok evham olurAslinda bu ilk gebeligim 4 sene Allahtan diledigim tup bebek tedavisiyle hamile kaldim bilmiyorum neden ama bu son gunlerde icim icimi yiyorum cok korkuyorum drmda en son iki hafta once hersey yolunda demisti ama hp kotu ruyalar görüyorum sonra aklimdan cikmiyo canm ya kafayi yemk uzeriyim
Dikkat et canm küvet te fazla kalmamaya çalış bnde iki gundur bel agrim var gecmiyo drmi aradim normal dedi ama insan korkuyo tabiBencede üşüttüm sanırım belim hassas zaten direk ordan vurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?