2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
15. haftadayim ve cok sukur 3-4 gundur azaldi. kusma kesileli 1 hafta oldu simdi sadece mide bulantisi yapiyor ama ben acikcasi riske atmiyorum midem bulanmaya baslar baslamaz fitilimi aliyorum hemen. yeniden kusmaya dayanamam
Benim kusma olmadı çok şükür amaazalmisti 2 gündür de bulantı yok enerjim yerinde . Bazen bu beni düşündürüyor tabi.

Acile gittim kalp atışını duydum ama gene korkuyorum ne olur dua edin

Geçmiş olsun, ben de normalde sinirli bir insanımdır ama şu an pembe gözlük modunda takılıyorum, karşı taraf ne yaparsa yapsın önce bebeğimizi aklımıza getirip sakin olmaya çalışalım. Kalp atışlarını da duymuşsun, bir şey yoktur merak etme.

Tabiki öyle ama resmen erkek diyeyimde aaa tüh desinler diye bekliyorlar çok can sıkıcı. Insan üzülüyor. Yoksa kız ya da erkek ikiside annenin şansı ve ne zorluklarla oluyor. Bende oğlumda zor hamile kaldım. Ikincide hemen oldu çok şükür.

Insanlar çok acayip. Gerçekten çok.

eskiden erkek çocuk takıntısı vardı artık kız çocuk takıntısımı var. çok enteresanmış he.
gerçi benimde gönlümden hep kız geçiyor. ama en önemlisi sağlıklı olması tabi. sanki bir düğmeye basıp seçiliyor cinsiyet. ne saçma bir baskı...

Ah canm cok saol ama bir ay sessiz kaldim en son patlama yasadim tutamadim kendimi a pismanim yavrumu huzursuz ettigim icin cok pismanin inşallah Allah korur bebisimi ya

Canım sana bunları yapan insanlıktan nasibini almamış yaratığı bundan sonra evine alma. Sen de oraya gitme. Bu nedir ya? Sen abinin eşine nasıl laf edersin, bir de el kaldırırsın. Kayınvalideni de Allah ıslah etsin.

Günaydın kızlar bel ağrım sırt ağrısına çevirmiş durumda
Rüyamda bile kanamam olduğunu gördüm öyle çok belim ağrıyordu

Bu sabah 14.haftayı okudum canım. Bu hafta rahim yukarı hareket ettiği için kasık ağrısı normal. Öksürünce, ani harekette acı olarak ortaya çıkabilirmiş. Annenin artan kütlesine bağlı olarak sırt ve bel ağrıları başlarmış. Ağır işler, uzanmak ve eğilmek yapılmaması gerekenler. Fazla sandalyede oturunca, uzun yolculukta, uzun süre ayakta kalınca artarmış.

Ah canm bunlar oyle insanlarki hayatim boyle insan gormedim Allaha sukur eşim iyi anlayisli ve onu sevdigim icim baska ulkeden buralara gelin geldim 4 sene ailesine dayanıyorum artik evimede almicam onlari evinede gitmicem bn sildim onlari Allah islah etsin demek te gelmiyor icimden ya

Kayısıyı suya atıp bekletip kendisini yiyebilir, suyu içebilirsin. Kuru kayısı bu arada.

Ya da taze kayısıyı şekersiz olarak hoşaf gibi kaynatır, lifleri kaybolmasın diye kevgire en geçirip içebilirsin.

Beyaz ekmekten uzak dur, patates ve muz asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…