- 12 Ağustos 2016
- 56
- 24
- 8
- 32
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #9.341
Benim kusma olmadı çok şükür amaazalmisti 2 gündür de bulantı yok enerjim yerinde . Bazen bu beni düşündürüyor tabi.15. haftadayim ve cok sukur 3-4 gundur azaldi. kusma kesileli 1 hafta oldu simdi sadece mide bulantisi yapiyor ama ben acikcasi riske atmiyorum midem bulanmaya baslar baslamaz fitilimi aliyorum hemen. yeniden kusmaya dayanamam
benimde bugun 5 te randevum inan oturdum saatleri sayıyorum karnımdada çok ağrım var acaba strestenmi diyorumO iki saat iki gun gibi geliyo canm ya
Allah kolaylık versin cnm. Sağlıkta kavuşunbugün 12+1 hala devam ediyor bulantılarım..
Evet canm tsresten bndede oluyo heycanda ikide bi wc ye gidiyombenimde bugun 5 te randevum inan oturdum saatleri sayıyorum karnımdada çok ağrım var acaba strestenmi diyorum
Acile gittim kalp atışını duydum ama gene korkuyorum ne olur dua edin
Tabiki öyle ama resmen erkek diyeyimde aaa tüh desinler diye bekliyorlar çok can sıkıcı. Insan üzülüyor. Yoksa kız ya da erkek ikiside annenin şansı ve ne zorluklarla oluyor. Bende oğlumda zor hamile kaldım. Ikincide hemen oldu çok şükür.Canım hamile kalmamın nasıl bir mucize olduğunu, cinsiyetin Allah ın takdiri olduğundan bihaber insanları lütfen sen de kafana takma. Burada tüp bebek yaptıran bir sürü arkadaş var. O cinsiyet yüzünden sinirinizi bozanlar gidip görsün bakalım insanlar orada nasıl umutlar besliyor, ne kadar uğraşıyor, negatif sonuç alınca nasıl dünya başına yıkılıyor.
Tabi anne olarak hepimiz ikisini de tatmak isteriz bu başka ama üçüncü biri değil moralini bozmak yorum bile yapma hakkında sahip değildir.
İnstagramda takip ettiğim biri var, beş tane oğlu var toplam üç Doğumdan. Öyle güzeller ki. Rabbim hayırlısını versin hepimize.
Ah canm cok saol ama bir ay sessiz kaldim en son patlama yasadim tutamadim kendimi a pismanim yavrumu huzursuz ettigim icin cok pismanin inşallah Allah korur bebisimi yaGeçmiş olsun, ben de normalde sinirli bir insanımdır ama şu an pembe gözlük modunda takılıyorum, karşı taraf ne yaparsa yapsın önce bebeğimizi aklımıza getirip sakin olmaya çalışalım. Kalp atışlarını da duymuşsun, bir şey yoktur merak etme.
iyidir bebişin hiç merak etme.güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.Evet canm tsresten bndede oluyo heycanda ikide bi wc ye gidiyom
Allah kolaylık versin cnm. Sağlıkta kavuşun
İnşallah canm sendende guzel haberleri bekliyorumiyidir bebişin hiç merak etme.güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.
ben daha önce bir bebeğimi kaybettiğim için bende stres tavan birde 3 haftadır hiç doktora gitmemiştim.İnşallah iyidir inan korkumu anlatamam sana.İnşallah canm sendende guzel haberleri bekliyorum
Teşekkür ederim canm ama evimiz cok yakin iki dkklik yani ya bn bu hamile kaldigimdan beri bu bekar kayinla kaynanamdan neler cekiyorum neler Allah yardmcim olsun bu zmna kadar burda kimsem yok yalnizim diyordum artk degilim sz varsiniz icimi cok ferahlattiniz teşekkürler
Günaydın kızlar bel ağrım sırt ağrısına çevirmiş durumda
Rüyamda bile kanamam olduğunu gördüm öyle çok belim ağrıyordu
Ah canm bunlar oyle insanlarki hayatim boyle insan gormedim Allaha sukur eşim iyi anlayisli ve onu sevdigim icim baska ulkeden buralara gelin geldim 4 sene ailesine dayanıyorum artik evimede almicam onlari evinede gitmicem bn sildim onlari Allah islah etsin demek te gelmiyor icimden yaCanım sana bunları yapan insanlıktan nasibini almamış yaratığı bundan sonra evine alma. Sen de oraya gitme. Bu nedir ya? Sen abinin eşine nasıl laf edersin, bir de el kaldırırsın. Kayınvalideni de Allah ıslah etsin.
Hepimiz ayni dusuncelerdeyiz ya herkes tedirgin oluuo korkuyo inşallah saglikli sihatli kucagima aliriz aminben daha önce bir bebeğimi kaybettiğim için bende stres tavan birde 3 haftadır hiç doktora gitmemiştim.İnşallah iyidir inan korkumu anlatamam sana.
Homely_angel günaydın,ikili tarama ultrasonu vajinal mi yapıldı?
günaydın hanımlar.. yardımınıza ihtiyacım var..
çok kötü bi kabızlık yaşıyorum.. afedersiniz dün akşam 3 saat wc deydim ağladım acıdan. sanki doğum yapmaya çalışıyordum.. bana çabuk etkili doğal kabızlık yöntemi önerebilirmisiniz ne olur? çok yürümek mi kayısı mı ya da başka ne olur?
Bende yedim canm inşallah bsy olmaz mayonez de yeme dediler bn surekli mayonezli bsy yiyorum Allah korusun yavrularmizi
Evet canm ya yedim ama şuan yemiyorum midem bulaniyo artk oyuzden yemiyorum ama cok yedim inşallah bsy olmazMayonezde direk çiğ yumurta var canım, o yüzden yemesen çok iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?