2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Oo çok kötüymüş ha çok geçmiş olsun
Benim ilk hamileliğimde çok olmuştu o yüzden şimdi çok özen gösteriyorum bol meyve ve kayısı ama sana acil birşey lazımsa zeytinyağı iç bence yumuşatır

zeytin yaginin icine incir koy beklrsin sonra ye ins iyi gelir

Canim doktorum bana demişti az pişmiş de ilmasin cok pişmiş de olmasin. İçi biraz kıvamlı olabilir demisti korkma bisey olmaz ama istemezsen bundan sonra cok pisirirsin
Sağol canım içimi rahatlattın valla yok yok bundan sonra o şekilde yiyip risk almak istemem şimdiden mideme oturdu zehir oldu valla bişey olacak diye

Hergun yemeye calıs meyve agırlıklı beslen sorun kalmaz cnm . İnsallah iyi gelicek

Progestan kabiz yapiyormus bnde crinone jel kullandigim zmn kabizlik cektim biraktiktan sonra iyilestim ama arada binoluyo gene bnde armut yiyorum şeftali yiyorum ardindan su iciyorum cok iyi geliyo

mide bulantılarım hala var o yüzden ne doğru düzgün yemek yiyebiliyorum ne meyve vs. of çok fenalardayım. cumartesi kontrolüm var bazı ilaçları bıraktıracağım demişti dr. inşallah şu progestanı bıraktırır. şuan bol su içmeye çalışıyorum. bir an önce biter inşallah

cevap veren herkese teşekkür ederim. armut kayısı falan yemeye çalışayım...

zeytin yaginin icine incir koy beklrsin sonra ye ins iyi gelir

zeytin yağını içmeyi düşünmek bile midemi bulandırıyor. tek başna yapamam heralde. zeytin yesem olmaz mı acaba

Merhaba arkadaşlar kaçıncı haftalardasınız ve mide bulantılarınız var mı hala acaba ?

15. haftadayim ve cok sukur 3-4 gundur azaldi. kusma kesileli 1 hafta oldu simdi sadece mide bulantisi yapiyor ama ben acikcasi riske atmiyorum midem bulanmaya baslar baslamaz fitilimi aliyorum hemen. yeniden kusmaya dayanamam

Canım benim sen hiç takma böyle şeyleri kafana. Ne kadar saçma bir şey ya, bunları söyleyenler hep bir kız bir erkek kardeş mi sanki? Senin kaç çocuk istediğinden kimene, belki beş tane yapacaksın dört erkek, bir kız... ya da beş erkek.... kimeneeee.

Ayyy sinirlendim bak, ne düşüncesiz ne çirkin bir tavırdır bu ya. Hamile kadını ağlatmak, üzmek. Aklım almıyor.

Sağlıklı olsunlar da canım sen her şeyi boşver ve lütfen böyle saçmalıklarla kendini üzme.

E es059

kabizlik icin bana dogal olarak bildigimiz seyler hic fayda etmemisti ama su yogurt suyunu bir deneyecegim insallah o ise yarar :)
Ben hiç denemedim ama bizim komşu teyzeden biliyorum kadin gunlerce cikamiyordu lavaboya.. Kızı son care bununla çözdü olayi.. Yogurt suyu bircok şeye faydali zaten ama ev yogurdu olacak

Canım hamile kalmamın nasıl bir mucize olduğunu, cinsiyetin Allah ın takdiri olduğundan bihaber insanları lütfen sen de kafana takma. Burada tüp bebek yaptıran bir sürü arkadaş var. O cinsiyet yüzünden sinirinizi bozanlar gidip görsün bakalım insanlar orada nasıl umutlar besliyor, ne kadar uğraşıyor, negatif sonuç alınca nasıl dünya başına yıkılıyor.
Tabi anne olarak hepimiz ikisini de tatmak isteriz bu başka ama üçüncü biri değil moralini bozmak yorum bile yapma hakkında sahip değildir.
İnstagramda takip ettiğim biri var, beş tane oğlu var toplam üç Doğumdan. Öyle güzeller ki. Rabbim hayırlısını versin hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…