2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ne bilim cnm aklıma takıldı korktum
Benim aşağıda canim simdilik.rahme cok yakin.ama onun da seviyeleri oluyor totalis marjinalis parsial falan filan.Yukari cikma ihtimali var 28.haftaya kadar.Ama benim ilkinde de çıkmamışti.İste aşağıda oldugu icinde gecen hafta kanamam oldu.Simdi dua ediyorum biraz da olsa çıksa marjinalise de razıyım diyorum

Ultrasondamı gözüküyor cnm geçmiş olsun

Lierac sordum eczanede 185 dedi internette arastirdim 130 falan. Baya da pahaliymis boyle kac kutu bitirecez peki. Bio oil yoktu eczanede ondan da alabilirim belki
Lierac kullandim ben de iki kutu yetmisti yanlış hatirlamiyorsam ama cok iyi gercekten hic catlamadim ben ekstra bir sey kullanmadim da.esim 90liraya bulmustu internetten ona bir sorayim canim sitenin adini

Lierac kullandim ben de iki kutu yetmisti yanlış hatirlamiyorsam ama cok iyi gercekten hic catlamadim ben ekstra bir sey kullanmadim da.esim 90liraya bulmustu internetten ona bir sorayim canim sitenin adini
200 ml büyük kutusu en ucuz 130 tl ye buldum 100 ml de o civarlarda canim ama yine de sor istersen bir de bel uzerinde basenlerde falan da catlak oluyormuş ya valla nasil kullanacagimi da bilmiyorum acikcasi

200 ml büyük kutusu en ucuz 130 tl ye buldum 100 ml de o civarlarda canim ama yine de sor istersen bir de bel uzerinde basenlerde falan da catlak oluyormuş ya valla nasil kullanacagimi da bilmiyorum acikcasi
Yok 200luk canim esimin buldugu da ben karnim icin kullanmistim.benim goguslerim catladi ona surmeyi akil edememistim

Benimde karnım gerilmeye başladı kızlar biraz araştırdım maliyeti ıcuz birşey istiyorsanız vazelin kahverengi kutuda olanı alın hem büyük hemde güzel nemlendiriyor

Ah keşke, öylesine gidince kabul etmiyor burda muayenehane. anca bir durum olacak onun içinde yalan söylemek lazım 3 haftaya bile vermiyor randevuyu illa tam 1 ay olacak :) hatta bir sonraki randevum 2.10 :)
Çok gıcıkmışş gerçekten belki o gün işin var sana kalması lazım hangi gün gideceğin.3hafta sonra dio doktorum ben kendime göre ayarlıyorum 2-3gün oynuyo illa atnı gün olmayabilir snçta seninde planın prog vardır

Geçmiş olsun ne olacak bundan sonraki süreç bir sıkıntı yoktur umarım

Aynısı oldu ama geçti..çok tAkılmıyorum..hijyene temizliğe dikkat edelim enfeksiyon olmasn ki yeni tahlil yaptrdım tertemiz çıktı..olur böyle şeyler bencee..herşey güzel olacak inanıyorum ben
Demek ki bu haftalarda da bu normal ben hijyene çok dikkat etmeye çalışıyorum, günde 4-5 çamaşır değiştiriyorum hala progestan kullandığım için. Ebeveyn banyosunu ve wcsini tek başıma kullanıyorum. İlişki zaten yok. Umarım enfeksiyon değildir artık.

B
Oğlum karnıma oturdu lap diye biraz üst kısımdı ama karnım ağrıyor :/

Benim oğlan da çok naiftir normalde benimle güç denemesi yapıyor
Yapma oğlum orda kardeş falan sonra yine
İnşallah birşey yoktur
Ayrıca valla cinlerim tepemde o kayınvalideni varyaaa , bu kadar tersi duruö var karın diyor bana ne şaka gibi basen büyüklerimiz

Ben de bugün başladım, bir arkadaşım önerdi, sizle de paylaşmak istedim: akşamları yatmadan, badem yağı( içine bir kaç damla limon yağı) sabahları lierac , her duştan sonra bebe yağı.

insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…