2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar ben kasıklarımdaki yumruları artık daha yukarda karnımda hissediyorum,resmen karnımın şekli değişiyor yamuluyor,yer değiştirmeye başladılar mı ki bilemedim bi sağda bi solda resmen hareket ediyor yavru :)daha bugün 12 haftalık olduk çok erken sanki

Onceden hep ilk bebegimin erkek olmasini isterdim ama bir bebegimin kalp atislari durdugu icin artik hic fark etmez diuorum saglikli olsun da
aynen bak bu benim beşinci hamişliğim. bir oğlum var 17 aylık.
bazen içimden kız geçiyor sonra diyorumki sağlıklı olsunda benim kucağımda olsun. sağlıklı hayırlı evlat olsun gerisi bahane

Açıkcası ilk hamileliğimde 30a yakın kılo aldım ama hiç çatlagım yok arkadaşarım 15 kılo aldı karınları harita gibi bence burda önemli olan nemlendirmek o yüzden herhangi bir iyi nemlendiriciyle karnınızı hergün nemlendirebilirsiniz

bende 18 kilo aldım hiç çatlağım yok karnımda
ben yağ sürüyordum

Yok canım şükür iyiyim :)

Bnm ki de böyle canım hiç anlamıyorum valla tuhaflar kendini bildikleri doğru ve senin söylediklerine hiiç inanmazlar

Bende 9 kilo almıştım kızlar. Hiç catlagim yok. 16 haftadan sonra kakao ve badem yağını dönüşümlü sürdüm.

arkadaşlar günayfın

bende dün doktora gittim.çok şükür bebeğimiz iyi.Perşembe ikili test için gidicem.İdrar tahlilimde biraz bakteri çıktı enfeksiyon daha önce yaşayanız ve tavsiyeniz var mıdır?

Bol bol su cnm birde arkadaşlar yaban mersini diyorlar iç çamaşırını sık değiştir idrarını tutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…