2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Sen çok az almışsın cnm ne güzel bu sefer bende az almak istiyorum
Evet çok dikkat etmiştim. Şeker yüklemesi bile yaptırmadım sağlıkli besleniyordum oldukça. Bunda öyle olmayacak gibi cok farklı geçiyor bu gebelik istesem bile dikkat edemiyorum.

günaydın kızlar.
SÜREKLİ sizi takipteyim.Ben yaptıklarımı size anlatmak istyiorum.
.....70 bin ‘Sübhanallahi ve Bihamdihi okunursa, çocuk salih olur, ilk dört ay içinde okunması daha evladır.
okumaya ve bitirmeye çalışıyorum.
.........Bizim kendi ürünümüz olan zeytinyağını geceleri sürmeye başladım.
.........hazırlık olarak hiçbşi yapmıyorum.
Birde size sormak istediklerim var. 14. HAFTAMIZA az kaldı haraket vs. hissetmiyorum ama sürekli bir kasılma içerisindeyim. Bu normal midir?
Birde sürekli rüyalar görüyorum.

Daha önce enfeksiyon problemi yaşadysan aslında basit bir idrar tahlili.doktorun sık sık yaparsa tahlili problem oluşmaz inş..bizde ilişki serbest oldu artık

Evet çok dikkat etmiştim. Şeker yüklemesi bile yaptırmadım sağlıkli besleniyordum oldukça. Bunda öyle olmayacak gibi cok farklı geçiyor bu gebelik istesem bile dikkat edemiyorum.
Bende edemiyorum cnm 2 saatte bir midem kazınmaya başlıyor ama az ve sık yemeye alıştırıcagım kendimi

Bende edemiyorum cnm 2 saatte bir midem kazınmaya başlıyor ama az ve sık yemeye alıştırıcagım kendimi
Aslında bende yiyordum ama saglıkli besleniyordum ondan almadim. Makarna pilav haftada 1 ya da 2 yedim. Onun dışında abur cubur tüketmedim. Bu sayede almadım.

Aslında bende yiyordum ama saglıkli besleniyordum ondan almadim. Makarna pilav haftada 1 ya da 2 yedim. Onun dışında abur cubur tüketmedim. Bu sayede almadım.
Abur cuburı benimde hiç canım istemiyor cnm zaten sevmemde fakat normalde ekmek yemezdim şimdi yiyorum yemediğim zaman mide kazıntım geçmiyor

Bende de 7. Haftada cok yuksek ciktigi icin antibiyotik kullandim. Korktum icmeye ama birkac doktora sordum mutlaka kullan dedi. Su icmek tabiki en onemli. 3 hafta icinde gecti.

Günaydın kizlar ya bn hic kilo almamisim hatta 50 gr zayiflamisim bu aylarda kilo almayi baslaman gerekmiyormu

Günaydın bnde 14+4 haftamdayim bnde daha hissetmiyorum ilk gebelikte 16 yada 20 haftalarda hissediliyormus ruya konusuna gelince bnde hp ruya goruyorum kabus goruyorum hamilelikte normalmis

Günaydın bnde 14+4 haftamdayim bnde daha hissetmiyorum ilk gebelikte 16 yada 20 haftalarda hissediliyormus ruya konusuna gelince bnde hp ruya goruyorum kabus goruyorum hamilelikte normalmis
Teşekkür ederim canım. Aslında etkilenmemek lazım ama o kadar gerçekçi ki etkilenmemek imkansız...

Kizlar bu arada dun kaynanam bni dovmeye gelmis esimin abisi zor tutmus kapidan hayrat bisey ya
Canım sen ne diyorsun ya dövemek ne demek ya tövbe Allah im sen aklımı koru. Kocan nerde senin niye hepsinin hakkindan gelmiyor? Dövmek nedir ya ne kadar cahil bu insanlar. Hangi devirde yaşıyoruz hem de hamile oldugunu bile bile.. Tühhhh yazıklar olsun onlara gelirlerse sakın kapını açma terbiyesizlere

Ah canm ya kocam hangisiyle ugrasicagini sasirdi bunlar ho gelinleri dove döve alismislar evi satiliga cikarttik gidicez burdan inşallah bni o gelinlerinden saniyorlar galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…