2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
benimki öğrenci iken hep bistrolarda çalışmış yardımcı olarak. değişik yemekler yapar yani adama de ki pekin usulu portakallı ördek yap. şak diye yapar ama geç bi kuru fasülye yap desen yapamaz

Ben yine de inanırım ya kaptırırım hemen kendimi :))

benim erkek kardeşimede doğum için kontrole gidene kadar kız dediler :) son kontrolde bir bakıyor doktor erkek son hafta bütün nevresimler vs değişmişti

Canım bizim hastanede kural olarak ikili testi Perinatolog yapıyor. O yüzden otomatik olarak ikinci doktorum oluştu.

Üçüncü de beni öncesinde muayene eden bir Perinatolog vardı, ona da görünmek istedim.
maşallah valla. allah kolaylık versin bacım. tek doktorun kontrolü bile beni stresse sokuyor. 3 doktor için valla bünyem iflas eder. gerçi 25 ağustostan önce başka bir doktora gidip cinsiyet öğrenmeyi denemek istemiyor değilim :)

Üçüncüye sürekli gitmeyeceğim zaten, ikşncşyle de sadece ikili test, ayrıntılı ultrason gibi durumlarda karşılaşıcaz ki 20-22. Haftalar filan. Oyüzden zor olmayacak canım, riskli gebelikte perinatolog mutlaka görsün dedikleri için biraz da mecburum maalesef.

anladımmm. allah kolaylık versin bacım.

Merhabalar. Benim ikili testim 11+4'te yapılmıştı. İsterseniz birkaç gün daha bekleyin cumadan sonra...
kontrol süresi var bildiğim kadarıyla olmazsa sonraki 10 gün içinde tekrar giderim birde ultrason da ense ölçümü için ekstra ücret alıyorlarmı?

Canim bizim tarihler yakin. 12. Haftada daha net olur dedi bana.12+1 de randevum var

Ben 7. Haftada kullandim ama birkac doktora daha sordum ondan sonra. Augumentin 625 mg gunde 3 defa 5 gun boyunca kullandim. Tum kutuyu bitirtmedi yani. 3 hafta bekledim sonra kontrol yapildi temiz cikti cok sukur.

kontrol süresi var bildiğim kadarıyla olmazsa sonraki 10 gün içinde tekrar giderim birde ultrason da ense ölçümü için ekstra ücret alıyorlarmı?

Ben de 11+2 de yaptırdım ikili testi, bugün de kontrol randevusu olarak tekrar gittim. İkili testin ücreti tamamen ayrıydı gittiğimiz hastanede ama sadece ense ölçümü yapılırsa nolur bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…