2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
aaa şimdi aklıma geldi sen yazınca ben bu hafta denize girmiştim mayoyla.Gerçi hemen değiştirdim ama genede üstümde kaldı biraz birde deniz soğuktu ordan olmuş olabilirim idrar yolları iltihabını.
Merhaba canım geçmiş olsun. Idrar yillari enfeksiyonu için ilaç kullandın mi?benimde idrar yollarimda enf. Var, 11. Haftadan sonra antibiyotik vereckmis dr.um. sen kullandıysan hangi ilaci kullandın. Iyi geldi mi? Hamilelikte ilaç kullanmak hiç istemiyorum ama mecbur kalınca yapacak bir şey yok malesef.

Ben de 11+0da yaptirmistim ikilimi

Daha olmadı canım en son 12+1 de gitmiştim erken dedi söylemedi , bu cuma gidicem 14+4 oluyorum o zaman inşallah söyler :)

Hadi inşallah allah gönlünden geçeni versin canım :) bizde kız diye umut ediyoduk eşim çok kız çocuğu istiyodu doktora gittik dün daha çok erken tahmin için dedi ama erkeğe benziyor dedi

Hadi inşallah allah gönlünden geçeni versin canım :) bizde kız diye umut ediyoduk eşim çok kız çocuğu istiyodu doktora gittik dün daha çok erken tahmin için dedi ama erkeğe benziyor dedi

Erken canım evet erkek çabuk ediyor kendini ama o hafta da erkek deyip sonra 16 da kız denilen arkadaşım var hatta pipi gibi bişey vardı diyordu ama kızmış :))

Ama arkadaş 11.haftada cnm 14 de yavaş hissedilebilir bence

Hmm ona dikkat etmemişim gazdır o gaz :))

Şu baby showera bir Türkçe ad bulsalar belki ısınabilirim
Gelsin hediyeler yensin pastalar börekler partisi

Yani zaten hiZmetçim olsa ne işim var çalışmam oohhh bu halde valla zor oluyor. Bugün öğlen bayılacaktım dolmuş beklerken. Ama insan eşi yanında olsun ister ya

Erken canım evet erkek çabuk ediyor kendini ama o hafta da erkek deyip sonra 16 da kız denilen arkadaşım var hatta pipi gibi bişey vardı diyordu ama kızmış :))

Şaka gibi ama arkadaşıma 6 doktor kız dedi ayrıntılı ultrasonda erkek olduğu anlaşıldı oyüzden inanmıcam doğana kadar. Kayınvalidemin komşusundada kızı oldu ve 9 ay boyunca göstermemiş süpriz oldu yani :))

12. Haftama yeni girmiştim dün üstelik. Hemen erkeğe benziyor dedi eşim şok yaşadı resmen ben ona demiştim ama kendini bu kadar çok kıza alıştırma diye

aaa şimdi aklıma geldi sen yazınca ben bu hafta denize girmiştim mayoyla.Gerçi hemen değiştirdim ama genede üstümde kaldı biraz birde deniz soğuktu ordan olmuş olabilirim idrar yolları iltihabını.

Evet olabilir, geçmiş olsun. Ben de şüpheleniyorum. Biraz yanma hissediyorum ama koku yok.

Ohhh süper, suyu da fazlasıyla sıcaktır şu an. Hiç üşütmezsin :)

Hayatın döngüsü şu an böyle bizim için, ben işe gitmediğinden rahatım ama önceki hamilelikte çalışıyordum. Çok zor gerçekten.

Eşin gerçekten nesli tükenen cinsten :) biz de yok onlar, hayatında hiç mutfağa girip yemek yapmadı. Zaten girerse kim bilir başıma neler gelir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…