2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
onu bende okudum. ama denk getirmesi zor bence.

Biz bebe yapcaz diye hergün yaptık tabi içerde hep sperm vardı ondanmı kız olduki

Biz bebe yapcaz diye hergün yaptık tabi içerde hep sperm vardı ondanmı kız olduki
bizde 2 günde bir sevişenlerdendik. doktor önerisi ile. doktor bir gün savaşın bir gün sevişin dedi bana evet tam olarak böyle dedi bakalım kız çıkarsa yeni bir teori yaratırız. erkek çıkarsa bir teoriyi daha tarihe gömeriz

Biz o yöntemle 1.5 sene denedik olmadı hergün yapınca oldu

Valla bizde çalış çalış ama bi sonuc yok 4 sene calistik en sonunda tup bebiş oldu

Biz o yöntemle 1.5 sene denedik olmadı hergün yapınca oldu

Valla bizde çalış çalış ama bi sonuc yok 4 sene calistik en sonunda tup bebiş oldu
bizde 8 ay uğraştık. meğer benim tüpler tıkalıymış. bastılar emme basma tulumba basar gibi ilaçlı suyu içeri açıldı tüpler heemen ilk ay hamile kaldım hsg den sonra

kizlar birsey sora bilirmiyim lutfen cevaplarsaniz cok sevinirim.ozellikle erkek bebis annaleri.adet bitimindemi gebe kaldiniz yoksa yumurtlama gunlerindemi? hani derler ya sık iliski kiz getirir tek ilişki erkek
Tek ilişki ve ben ailemin yanına gittim ziyarete. Ve kız bunun zamanla ilgisi yok Rabbim ol diyor oluyor. Sağlıklı hayırlı bebek olsun inşallah

bizde 8 ay uğraştık. meğer benim tüpler tıkalıymış. bastılar emme basma tulumba basar gibi ilaçlı suyu içeri açıldı tüpler heemen ilk ay hamile kaldım hsg den sonra
8 ay sonrami hamile kaldin canm o kadar kiz erkek spremler bosa gitti demekki bizede her drya gittigimde gun ara calisin gun ara diye diye 4 sene calistirdilar ama bnm yumurtalarim buyumuyormus yumurtlama garceklesmiyormus bosuna 4 sene sabah ise git aksama kadar çalış gece evde çalış ehhh en sonunda tuple kaldim canm

ben ovulasyon ile takip ediyordum yumurtlamayı sorun yoktu. hormonlarda normaldi. eşimin spermlerde aynen iyidi. ben küçükken çok fazla ateşli hastalık geçirdim onun etkisi ile tıkanma olmuş. açtılar hemen. 8. ay denemesinde hamile kaldım hemen :)

onu bende okudum. ama denk getirmesi zor bence.

dediğin gibi denk gelmesi de zor, ayrıca bana bunları hesaplamak doğru gelmiyor canım. sağlıklı ve hayırlı olsun, cinsiyet için ikisi de ayrı güzel. ikinci çocuk için de düşüncem değişmez yani.

Demkki kucukken dikkatli olmak lazimmis en azindan bi tane sorun varmis o da halledilmis canm bnm ki polikistik over sendromu var duzelirmi duzelmezmi Allah bilir

orası öyle ister kız olsun ister erkek olsun yeterki bizim olsun sağlıklı olsun. neler okuyoruz burada.

Demkki kucukken dikkatli olmak lazimmis en azindan bi tane sorun varmis o da halledilmis canm bnm ki polikistik over sendromu var duzelirmi duzelmezmi Allah bilir

olsun nur topu gibi bebiş geliyor neticede :) bunada şükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…