2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canm surekli boylemi yoksa arada bi kayboluyormu bnde arada bi kayboluyo sonra tekrar bsliuo
Benim de baya azaldı kusmalar son iki haftadır toplam 3 kere çıkardım oda demir ilaci yüzünden diye düşünüyorum ama midem sürekli rahatsız ediyor beni hiç bir şey yiyesim gelmiyor

Benim de baya azaldı kusmalar son iki haftadır toplam 3 kere çıkardım oda demir ilaci yüzünden diye düşünüyorum ama midem sürekli rahatsız ediyor beni hiç bir şey yiyesim gelmiyor
Anladim canm belii demir ilactandr bnde demir ilac ictim iki gun bulanti ishal karin agrisi yapti doktorum biraktrdi yan etki yapmis diye cok kotuydu Allah yardmcin olsun

Ilk 3 ayı atlatınca daha az panik yapmaya başlamıştım ama işte sorunlar bırakmıyor peşimizi herkes birşeylerle karşılaşıyor sonuçta sagliklica kucağımıza da alırız insallah

Saol canm evet herkes normal dogum yapamazsin sen diyo sali gunu gebe okuluna gitmeyi düşünüyorum
Git canim kendini nasıl iyi hissedersen oyle yap bende kitap aldım okuyorum icinde nefes çalışmaları ve hamile egzersizleri var yavaş yavaş yormadan kendimi onları yapmaya çalışıyorum

Bayramdan dolayı baya sessiz buralar isim dusunmeye basladınizmı yada ismiyle seslenen varmı bebeitolara
ben düşünüyorum kararsız kaldım konu bile açtım isim için ela-rüya istiyorum oğlum bile artık ela rüya olsun diyo ama çevremizdekiler pek beğenmedi onların begendiklerini ben istemiyorum kafam karıştı iyice bide seçenekler arasında masal kumsal , Beren arven ,inci ipek,derin duru var kızlar sizde yorum yapın iki isim bulmak zormuş valla

2+1 olduğu için canım çocuk odamız yok maalesef tüm odalar mobilyalı boşaltamam da oğlumda beşiğinde yatak odamızda yatıyor kıza da bir portatif beşik düşünüyorum abisi beşiği bırakana kadar idare ederiz oda masrafı yine yok tabi araba mama sandalyesi temassız ateş ölçer filan var :) Geriye biberon emzik kıyafet kişisel ihtiyaçlar kalıyor burun pompası tırnak makası ağız mendilleri ohoo çok detay çıkar daha :))

Bence ela-rüya guzel içine sindiyse
Derin- duruyuda begendim
başka fikir istersen de
Doğa-duru
Ada-ela
Bunlarda hoş bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…