2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Bencede isim vermek cok zor. Ben ismin karaktere etkisi olduguna inananlardanim, o yuzden hos bir manasi olsun istiyorum. Iki isim kullanmak benim icin zor, o yuzden tek isme karar verdik. Allah yardimcin olsun :)

Canım d&r aldim hamilelik doğum ve bakim kitabın adı yazarı ayşe öner almak istersen al tabi yararlı bilgiler oldugunu dusunuyorum ben
M MelekDiliyorum Liviya Ayse Oner cok tatli anlatiyor. Ceyda Duvenciyle hafta hafta hamileligi anlatan kanallari var cok sekerler. Youtube da kanalin adi Anneee TV.

oyumu masal kumsal dan yana kullaniyorum

Karnimda bebekle beni deli gibi seven kocamdan boşanma karari aldim dün. Yine yine yine ailesi.... Bu son olsun......

Günaydın canım bikaç gündür ağrıyla uyanıyorum onun dışında ıyiyiz sen nasılsın bebiş nasıl
Bizde iyiz canm saol ama bnmde bu aralar cok agrilarim oluyo artk bu agrilar hp olucakmis bebisler iyi olsunlarda biz bu agrilari cekeriz canm ya

Birdilimkek

Birbirinize olan sevginizde bir sikintiniz yoksa konusarak cozmeyi denemeniz bencede daha mantikli. esini ailesinden en azindan bir sure uzaklasmak icin ikna edebilirsin belki. ayrica hamilelik hormonlariyla verilen karar ne kadar saglikli olabilir ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…