2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Inan onunda dogrulugu yok :) kizimda bir cildim vardi puruzsuz :) ne sivilce ne bise, nasi parlak nasi saglikliydi. su an erkek bebek bekliyorum nasipse, hamileligin basindan beri yuzum gozum sivilce icinde :)

O zaman o da çöp oldu herkesin kendine göre belirtileri var ve cinsiyete göre değişmiyor. Peki kıdemli anneler, kızda karın şekli yaygın erkekte sivri olur derler ya, nasıldı öncekiler?

O zaman o da çöp oldu herkesin kendine göre belirtileri var ve cinsiyete göre değişmiyor. Peki kıdemli anneler, kızda karın şekli yaygın erkekte sivri olur derler ya, nasıldı öncekiler?
Canim benim oglusum olacak insallah. Karnim yumurta gibi sadece ileri gidiyor belim hatta karnimin yan taraflari hiç degismedi. Ve sadece göbek altim degil göğüs altindan itibaren şişme var baya yüksek olacak sanirim karnım. Ayrıca benim de yüzümde lekeler çıktı bugün güneş kremi ve yağ aldim. Evde de kürler yapacagim. Bu bebekler bizi çirkinlestirdigine göre çok guzel olacaklar sanirim

Canım benim şu an kız ama bir göbek var sqnki ateş ediyor okadar sivri yani :) ama ilerleyen haftalarda belli olur bence. Tecrübeliler daha iyi bilir tabii

Yaygındı ama erkek oldu. Hoş pek karnımda yoktu. Doğumdan sonra dümdüzdü hastanede beni görenler yazık erken doğum yapacak herhalde diyormuş Sanci için koridorda yürürken o kadar kücuktü yani ama sivride değildi.

Canım normalden iri doğan çocuklar genellikle üstün zekalı oluyormuş. Araştır istersen

benim oglumda daha sivri sekildeydi yanlar okadar yoktu simdi kizim olcak cok yaygin belden heyer bir yani oglumda ogle degildi ayriydi

Kizlar ben de bugun esimle cok kotu tartistim hatta bagirdim cok agladim falan. Sonra da acile gittim bebegime baktirdim sinirsel kasilma falan olur diye korktum. Sonra eve geldik tartisma devam etti, simdi de korkuyorum kotu bisey olur diye. Ama cok sinirlendim hakim olamadim kendime. Kanama falan olur diye her dakika kontrol ediyorum.

Ben de oyle rastgele girdigim bi yerde gormustum guzel geldi bana da.ben pusetsiz almayi dusunuyorum pusetimiz var cunku.10.5 kg yaziyordu nette agirligi cok da agir sayilmaz.arastiricam tekrar bi.cok ciddi para vermeyi dusunmuyorum zaten.bi de bastonumuz var oglumdan biraz buyunce ona gececegimiz icin

Çabuk atlatirsiniz insallah

s

sipsivri bi gobegim vardi :) kalcam hic genislemedi, doguma dogum oncesi dusuk bel pantalonumla gittim o kadar genislemedi yani. 38 dim 38 kaldim. bunada 40 la basladim, su an 42 giyiniyorum. hamile pantalonlarimi 42 siparis verdim insallah 44/46 felan olmam

Aynen canim da hic bilmedigim arastirmadigim bir marka ama cok hosuma gitti tekerlekleri çelik raylı sistem. Acele etmek istemedim bakalim biraz daha asartirayim bari

bende bakiyorum simdi. kiziminki tr de kaldi bide zaten cookkk devasa birseydi. hic istemiyorum. bakalim ne bulucam

Canım normalden iri doğan çocuklar genellikle üstün zekalı oluyormuş. Araştır istersen

Sen diyince bi baktim, bi makale varmis onu okudum. Ilgincmis gercekten. bakalim bi gozlemleyelim iyice. 5 yas gibi daha gercekti sonuclar elde ediliyor diyor. zaten kresede basladi, 2 seneye anlariz birsey var mi diye.

Sıkma canım kendini rahat ol boşver tartismissiniz evet ama bebeğini düşünüp rahatlamaya çalış esin De hatasını anlar zaten gönlünü alır tez vakitte

Canım benim şu an kız ama bir göbek var sqnki ateş ediyor okadar sivri yani :) ama ilerleyen haftalarda belli olur bence. Tecrübeliler daha iyi bilir tabii

benim oglumda daha sivri sekildeydi yanlar okadar yoktu simdi kizim olcak cok yaygin belden heyer bir yani oglumda ogle degildi ayriydi

Bu durumda genelde tutmuyor demek ki kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…