- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #15.581
Inan onunda dogrulugu yok :) kizimda bir cildim vardi puruzsuz :) ne sivilce ne bise, nasi parlak nasi saglikliydi. su an erkek bebek bekliyorum nasipse, hamileligin basindan beri yuzum gozum sivilce icinde :)
Canim benim oglusum olacak insallah. Karnim yumurta gibi sadece ileri gidiyor belim hatta karnimin yan taraflari hiç degismedi. Ve sadece göbek altim degil göğüs altindan itibaren şişme var baya yüksek olacak sanirim karnım. Ayrıca benim de yüzümde lekeler çıktı bugün güneş kremi ve yağ aldim. Evde de kürler yapacagim. Bu bebekler bizi çirkinlestirdigine göre çok guzel olacaklar sanirimO zaman o da çöp olduherkesin kendine göre belirtileri var ve cinsiyete göre değişmiyor. Peki kıdemli anneler, kızda karın şekli yaygın erkekte sivri olur derler ya, nasıldı öncekiler?
O zaman o da çöp olduherkesin kendine göre belirtileri var ve cinsiyete göre değişmiyor. Peki kıdemli anneler, kızda karın şekli yaygın erkekte sivri olur derler ya, nasıldı öncekiler?
Yaygındı ama erkek oldu. Hoş pek karnımda yoktu. Doğumdan sonra dümdüzdü hastanede beni görenler yazık erken doğum yapacak herhalde diyormuşO zaman o da çöp olduherkesin kendine göre belirtileri var ve cinsiyete göre değişmiyor. Peki kıdemli anneler, kızda karın şekli yaygın erkekte sivri olur derler ya, nasıldı öncekiler?
Canım normalden iri doğan çocuklar genellikle üstün zekalı oluyormuş. Araştır istersenYani bende her anne gibi surekli masallah cok zeki bu kiz diyen bir anneyim ama kresinde ogretmenide konsantrasyonunu hic bozmadan tek basina 5 yas puzzle larini yapmaya basladigi icin ayni seyi diyene kadar benim ozellikle dikkatimi ceken birsey olmamisti canim. Sen neden oyle dusundun?
Ben de oyle rastgele girdigim bi yerde gormustum guzel geldi bana da.ben pusetsiz almayi dusunuyorum pusetimiz var cunku.10.5 kg yaziyordu nette agirligi cok da agir sayilmaz.arastiricam tekrar bi.cok ciddi para vermeyi dusunmuyorum zaten.bi de bastonumuz var oglumdan biraz buyunce ona gececegimiz icinSelam kızlar bisey sorucam ya. Biz bugun bebek mobilyasi arabasi falan baktik. Starbaby diye bir araba markasi var adam bayağı övdü puseti araba koltuğu olarak da kullanilabiliyor. Sağlam ve tekerlek manevrası çok rahattı. Fiyatı 1100 idi sanırım. Bu marka hakkinda bilgisi veya tavsiyesi olan var mi
Kizlar ben de bugun esimle cok kotu tartistim hatta bagirdim cok agladim falan. Sonra da acile gittim bebegime baktirdim sinirsel kasilma falan olur diye korktum. Sonra eve geldik tartisma devam etti, simdi de korkuyorum kotu bisey olur diye. Ama cok sinirlendim hakim olamadim kendime. Kanama falan olur diye her dakika kontrol ediyorum.
O zaman o da çöp olduherkesin kendine göre belirtileri var ve cinsiyete göre değişmiyor. Peki kıdemli anneler, kızda karın şekli yaygın erkekte sivri olur derler ya, nasıldı öncekiler?
Aynen canim da hic bilmedigim arastirmadigim bir marka ama cok hosuma gitti tekerlekleri çelik raylı sistem. Acele etmek istemedim bakalim biraz daha asartirayim bari
Canım normalden iri doğan çocuklar genellikle üstün zekalı oluyormuş. Araştır istersen
Sıkma canım kendini rahat ol boşver tartismissiniz evet ama bebeğini düşünüp rahatlamaya çalış esin De hatasını anlar zaten gönlünü alır tez vakitteKizlar ben de bugun esimle cok kotu tartistim hatta bagirdim cok agladim falan. Sonra da acile gittim bebegime baktirdim sinirsel kasilma falan olur diye korktum. Sonra eve geldik tartisma devam etti, simdi de korkuyorum kotu bisey olur diye. Ama cok sinirlendim hakim olamadim kendime. Kanama falan olur diye her dakika kontrol ediyorum.
Aynen canım da şu 3 tane ikiz kız erkek kim merak ettim öyle birileri yok sankiErkekler nasi atak yapmis :)))))
Canım onlardan biri bebeklerini kaybetti biri kanamalı devam ediyo birininde tek bebek olarak devam ediyo diye biliyorumAynen canım da şu 3 tane ikiz kız erkek kim merak ettim öyle birileri yok sanki
Canım benim şu an kız ama bir göbek var sqnki ateş ediyor okadar sivri yani :) ama ilerleyen haftalarda belli olur bence. Tecrübeliler daha iyi bilir tabii
Yaygındı ama erkek oldu. Hoş pek karnımda yoktu. Doğumdan sonra dümdüzdü hastanede beni görenler yazık erken doğum yapacak herhalde diyormuşSanci için koridorda yürürken o kadar kücuktü yani ama sivride değildi.
benim oglumda daha sivri sekildeydi yanlar okadar yoktu simdi kizim olcak cok yaygin belden heyer bir yani oglumda ogle degildi ayriydi
s
sipsivri bi gobegim vardi :) kalcam hic genislemedi, doguma dogum oncesi dusuk bel pantalonumla gittim o kadar genislemedi yani. 38 dim 38 kaldim. bunada 40 la basladim, su an 42 giyiniyorum. hamile pantalonlarimi 42 siparis verdim insallah 44/46 felan olmam
cennet35 maviucurtma33
hic sesleri cikmiyor su sira galiba degil mi? merak ediyorum aslinda nasillsar ya da ben denk gelmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?