2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
hemen ayirsam daha iyi olacak canım doğuma kadar alışsın kızlarıda 6 ay sonra ayrı odaya geçircem sonra zor oluyo ayırmak
Benim oğlumda çok sık emiyor halada emiyor. Ama ben bebek isteyince ayırdim odasını tam 1 yasındaydı o ayda hamile kaldım zaten. Git gel yapiyorum. Şuanda ayrı hala. Bebek gelince benimle yanımda yatıracagm bebeği hem büyük uyanır hemde ilk zamanlar 2 saatte bir kalkılıyor ikisiyle zorlanırım diye.

benim plansız geldi kızlarım hala emiyodu oğlum keşke odasını ayirsaydim gece gider gelirdim dediğin gibi artık ayırma zamani anlaşılan

Canım sen sansliymisin ilkinde olmamis.Ben ikisinde de yasadim ayni seyi.İlkinde varsa zaten ikincisinde olma riski de artiyor.ben de bir de kurtaj var o da tetikliyormus.

Aman canim sakın dikat et kendine ağır kaldırmak falan asla yok.artik koru biraz kendini.Allah korusun kanamasiz tamamlayalim bu süreci

Kızlar bebeklerimiz kış bebeği olacak ya dışarı çıkarken nasıl bişey kullanacaksınız kalın tulum mu battaniye mi yoksa hazır kundak mi ben bunları nette gördüm ama hangisini almalı bilemedim

Eklentiler

• 20170912_005646.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 62
  • 20170912_005610.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar bebeklerimiz kış bebeği olacak ya dışarı çıkarken nasıl bişey kullanacaksınız kalın tulum mu battaniye mi yoksa hazır kundak mi ben bunları nette gördüm ama hangisini almalı bilemedim
Cok tatliymis bunlar canim hangi siteden. Kizimda fermuarli polar battaniyeler vardi onlardan kullanmistim. Bu sefer tulum tarzi mi alsam diyorum karar veremedim.

Dun sanirim.kendime bazar degdirdim burda dun aksamdan beri.midem agriyor. Gece yatmadan once demir hapi iciyorum ama ictikten 12 saat sonra mide agrisi yapmaz heralde degil mi.

günaydın kızlar
inşallah canım, bakalım merak edeceğime yarın gidip idrar testi yaptıracağım. teşekkür ederim.
çok geçmiş olsun cnm umarım mühim bsy yoktur

Dun sanirim.kendime bazar degdirdim burda dun aksamdan beri.midem agriyor. Gece yatmadan once demir hapi iciyorum ama ictikten 12 saat sonra mide agrisi yapmaz heralde degil mi.
hahaha geçmiş olsun cnm limonlu çay ya da ihlamur iç benim mide hep agrıyor gaz gaz genire genire bi hal oldum hatta o kadar çok gaz oluyor ki uykumda bile geniriyormusum eşim dedi ve son2 haftadır gece genirmekten agrıdan uyanıyorum midemi ovup geri yatıyorum
üstüne bir de dudağımın her yeri uçukladı 3 günde 3 ayrı uçuk oldu şiş dudak oldum :)
her ilk lokmayı mide attığımda öyle bir agrı oluyor ki anlatamam sabah ve öğlen resmen acı çekerek yemek yemeğe başlıyorum

Yok canım demir hapı ile ilgisi yoktur ama nazara ben de inanıyorum herkes soruyordu bulantın var mı diye ben de hamile olduğumu bile unutuyorum diyordum nazar değdi işte biraz ağrım var bebeğin eşi de aşağı inmiş inanıyorum valla nazara kem gözlere şiş

Kimseye çok iyiyim demeyin canım :)))

Ay senin ki fenaymis canim cok gecmis olsun. Benimki yine idare ediliyor.

Ben pek inanmam o tarz seylere :) heralde cok istedim hamilelikle alakali bir belirti allah carpti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…