2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Anlat cnm nolcak. Rahatlıyorsan bir annenin ve bebeğinin rahatladığı hissi beni mutlu eder.

Çözüm damacanala ile sıkı dost olmak galiba :) teşekkür ederim canım, bu da geçer inşallah.
Su her şeye iyi geliyor aslinda organlarimiza bebegin kendisine kesesine. Hatta çok su içmek gebelik çaglagini bile onluyormus ama ben icemiyorum. Irsi olarak bobrek kumu tasi problemimiz var cok kötü bişey. İnşallah gebelikte yaşamam. Yasayanlarin Allah yardimcisi olsun

Bugün konuştum doktorla, hiç bi sorun yok kafaya takılcak bişey değil dedi.

Hayır kesinlikle öyle olmayacak o sıpa senden de babasından da güçlü olacak. Hayatı şimdiden öğreniyor. Ne hamilelik yaşayanlar var

Kac yasinda oglun cnm. Simdiye kadar ayirmadiysan bebisler gelince ayrilmak istemez bence. Kendini atilmis gibi hissedebilir. Benim kizim 1 bucuk yildir odasinda kardes olunca onun bile tepkisi ne olur bilemiyorum yasayip gorecez artik:)
3 yaşında canim emdiği için ayiramadim şimdi ayirsam odasına alışana kadar kızlar doğar ama ayirmazsam 5 kişi olcaz odada

Kizlar 3saattir falan ara ara giren kasik agrim var .batma seklinde.Sanci falan olabilir mi bu.Sanci yasamadigim icin bilemiyorum .Panik olmak istemiyorum ama yine de biraz tedirginim.

o zaman hemen odasına geçirelim oğlumu anca alışır doğuma kadar bende 2 yaştan sonra odasına geçireyim dedim ama emdiği için kaldı

Amin canım, tüm hamişler hep sağlıklı olsun inşallah.

Kizlar 3saattir falan ara ara giren kasik agrim var .batma seklinde.Sanci falan olabilir mi bu.Sanci yasamadigim icin bilemiyorum .Panik olmak istemiyorum ama yine de biraz tedirginim.
Canım ben 19 haftalik hamileyim ve bugün gelen gebelik takibi programindan gelen mesajda her iki kasikta da ağrılar batmalar baslayabilir endişelenmeyin yazıyordu. Benim de birkac gündür var. sıkıntılı günler gecirdigim icin oluyor sandim ama bu haftalarda olmasi normalmis

Ben de sancı olayından şüphe etmiştim ama onda resmen karnın bir tarafa toplanır gibi oluyormuş. Kaşık ağrısı zaman zaman olabiliyor ama devam ederse doktoruna bildir bence idrar yolları ile de alakalı olabilir. Korkulacak bir şey değildir diye tahmin ediyorum, panik olma

Ben 6. Aydan sonra ikisini beraber ayıracağım. Sende hemen ayıracaksan kızlar gelmeden ayır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…