- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #15.921
benimde bulantım yok iyiyim dedim herkes aaa nasıl hamilesin dedikçe şimdi bulantıdan çok mide ağrısı başladı bence nazar :)Ay senin ki fenaymis canim cok gecmis olsun. Benimki yine idare ediliyor.
Ben pek inanmam o tarz seylere :) heralde cok istedim hamilelikle alakali bir belirti allah carpti
o zaman kıskananlar çatlasın kıskananlar çatlasın etketiyle paylaşalım bundan sonra herşeyibenimde bulantım yok iyiyim dedim herkes aaa nasıl hamilesin dedikçe şimdi bulantıdan çok mide ağrısı başladı bence nazar :)
benimde çok batıl inancım yoktur hatta bazı inançlarımda yoktur :) ama nazara inanıyorum cidden
2 eylül evlilik yıl dönümümüzdü sabah kalktım iyiyim bi foto paylaştım instagramda 2 saat geçti geçmedi beni aldı kusma hastanelik oldum demiştim ya o gün işte aksam 7 de hastaneden cıktık ne denize gidik ne kahvaltı edebildik akşam muzik dinleyip eşimle deniz kenarında ben balık o rakı balık ayvalık yapacaktı hepsi kaldı :)
ben baygın uyudum evlilik yıldönümümüz hastanede geçti
eşim cinsiyeti öğrencine hemen çorap almış instagrama koydum cinsiyet haberi verdim arkasına uçukladım
ki bunun gibi daha nice şeyler olunca eşim artık paylaşım yapma valla cidden nazar değiyor dedi
bi kerede istanbula gidiyorduk eski dersane arkadaşlarımdan biri cocuk dogunca görürüm sizi böyle gezemeyeceksiniz yazmıstı cok bozulmustum aradan vakit geçti 3 gün önce bakımı yapılan araba yolda kaldıyol kurtarıcı geldi otobanda kaldık bildiğin istanbula öyle gittik böyle seyler olunca eşim paylaşmamı istemiyordu ama ben aman ne olcak ne nazarı dedim paylaştım
son evlilik yıldönümü olayında gerçekten hak verdim eşime
ay bayıldım tam bir rocker olacak senin ki. nerden aldın :))Günaydın kızlar. Yavaş yavaş alışverişlere başladım ben önümüzdeki haftalarda da odasını yavaştan ayarlamaya başlıcam çok tatlı heyecanlarmış bunlarkarnımda iyice büyüdü
İlk takımımız da resimdeki giysinin 1-2 ay olanı
Avrenim canım ne zamandır yoksun hersey yolunda mi kanaman bitmiştir inşallah
Arkadaşlar günaydın,teşekkür ederim,iyiyim çok şükür,kanama alanı küçülmeye başlamış sonunda ama lekelenmelerim sürüyor,evde istirahate devam ediyorum,gün içinde karnımda pinpon topu gibi sert kabartılar oluyor,biraz sonra sönüyor,doktorum rahimdeki kasılmalardan olduğunu söyledi ama çok erken maalesef,bebeklerin keyfi yerinde neyse ki,gelişimleri de iyi gidiyor,ay sonunda ayrıntılı ultrason var o günü bekliyorum merakla,doktorumun bir tanesi kontrolü ayda bire düşürdü,bu bile ne çok sevindirdi beni anlatamam sizeAvrenim evett ben de cok merak ediyorum canim hersey yolunda mi
Teşekkür ederiz cool yapıcam çocuğu şimdidenay bayıldım tam bir rocker olacak senin ki. nerden aldın :))
EH HEP GÜZEL ŞEYLERİ PAYLAŞACAK DEĞİLİZ YA DERT ORTAĞIDA OALCAĞIZ BİRBİRİMİZE. sen gel hep :)Arkadaşlar günaydın,teşekkür ederim,iyiyim çok şükür,kanama alanı küçülmeye başlamış sonunda ama lekelenmelerim sürüyor,evde istirahate devam ediyorum,gün içinde karnımda pinpon topu gibi sert kabartılar oluyor,biraz sonra sönüyor,doktorum rahimdeki kasılmalardan olduğunu söyledi ama çok erken maalesef,bebeklerin keyfi yerinde neyse ki,gelişimleri de iyi gidiyor,ay sonunda ayrıntılı ultrason var o günü bekliyorum merakla,doktorumun bir tanesi kontrolü ayda bire düşürdü,bu bile ne çok sevindirdi beni anlatamam size
Bu topiğe girmek istemedim bir süre,hiç güzel bir paylaşımım olamadığı için kendimi kötü hissediyorum ister istemez.Siz nasılsınız?Herşey yolundadır inşallah
Teşekkür ederiz cool yapıcam çocuğu şimdidenlindex diye bi marka canım Türkiye'de var mı bilmiyorum
Çok sağol canım 5.ayı da bitirebilirsem kazasız belasız inşallah biraz daha rahat nefes alırım ben deEH HEP GÜZEL ŞEYLERİ PAYLAŞACAK DEĞİLİZ YA DERT ORTAĞIDA OALCAĞIZ BİRBİRİMİZE. sen gel hep :)
yokmuştürkiyeye göndermiyorlarda. baktım hemen :):)
bende bir tanem emtallica baskılı zıbın almıştım bebeme. bebek doğunda giydirip zıbını facebookta paylaşıp kardeşimi etiketleyeceğimnormalde hiç bir etiketi onaylamıyor utandığı için
valla ben doğurana kadar rahat edebileceğimizi sanmıyorum ne yalan söyleyeyimÇok sağol canım 5.ayı da bitirebilirsem kazasız belasız inşallah biraz daha rahat nefes alırım ben de
:) ahahah ne göz varmış hala da maşallaho zaman kıskananlar çatlasın kıskananlar çatlasın etketiyle paylaşalım bundan sonra herşeyi
benimde halalarımın çok nazarı değiyor bana.derler ya en çok sevdiğinin nazarı değer diye. bundan birkaç sene önceydi halam geldi yanıma işyerime o zaman sağlam bir diyetle baya zayıflamış manken kıvamına gelmiştim. halam ay maşşallah pek güzel oldun yavrum deyip sarılıp sarılıp öpmüştü. aradan 1 saat geçti merdivenden uçtum. sonuç bağları kopmuş bir bacak. 2 aylık alçı süreci alınan kilolar :)
H&m ve ZARA babyde de tarz seyler oluyor..EH HEP GÜZEL ŞEYLERİ PAYLAŞACAK DEĞİLİZ YA DERT ORTAĞIDA OALCAĞIZ BİRBİRİMİZE. sen gel hep :)
yokmuştürkiyeye göndermiyorlarda. baktım hemen :):)
bende bir tanem emtallica baskılı zıbın almıştım bebeme. bebek doğunda giydirip zıbını facebookta paylaşıp kardeşimi etiketleyeceğimnormalde hiç bir etiketi onaylamıyor utandığı için
hm den aldım dünyaları :) antalya dönüşünde. zara ya daha bakmadım. nedense antipatik geliyor bana.H&m ve ZARA babyde de tarz seyler oluyor..
Zara baby gereksiz pahalı bana göre. Ama h&m acayip favorim nerdeyse herseyi alıyorumhm den aldım dünyaları :) antalya dönüşünde. zara ya daha bakmadım. nedense antipatik geliyor bana.
zara zaten 3 aylıktan sonrası için sanırım. online mağazada 3 ay altına bir şey yokZara baby gereksiz pahalı bana göre. Ama h&m acayip favorim nerdeyse herseyi alıyorum
Hamilelikte bir risk yoksa en erken 32+0 da rapor alabilirsin. Allah yardımcın olsun çok zor Bir durum.Kızlar merhabalar.günaydınlar..
Herkesin bir sınavı var. Hayatında illaki kötü insanlar da.
Benim işyerim de benden km. lerce uzak mesai arkadaşım.
benden yaşça büyük her işini telefonda gördürür suratıma tel kapatır.
birilerini doldurduğundan da hiç şüphem yok.
Hergün beni sinir edecek bşiler buluyor. o yüzden biran önce rapor alıp gitmek istiyorum.
Bebeğimin rızkını onun yüzünden erken sonlandırcak gibiyim.
en erken doğum raporu kaçıncı haftada alınıyor bileniniz var mı?
Canım benim cinsiyetim kız dı ya erkeğe dönüştü :) bide doğum tarihini ultrosonda 19 du normalde 16 sına çektiler
Evet öyle. Ama bende sevmiyorum. Carters mothercare falan daha sıcak geliyor. Bak soobeyide seviyorumzara zaten 3 aylıktan sonrası için sanırım. online mağazada 3 ay altına bir şey yok
Ayaksız olanlar daha kullanışlı oluyor küçükken. Hem kundakla da koyabilirsinKızlar bebeklerimiz kış bebeği olacak ya dışarı çıkarken nasıl bişey kullanacaksınız kalın tulum mu battaniye mi yoksa hazır kundak mi ben bunları nette gördüm ama hangisini almalı bilemedim
32 de alırsın. Ama durumunu anlat doktorun heyet raporu versin. Bende 200 km araba kullanıyordum. Oğlum merkezde okula başladı. Ben ilçedeydim. Doktoruma söyledim çalıştığım yeri yorulduğumu yorgunluktan çocuğuma eşime çevreme gergin davrandığımı vs söyledim. Sağolsun üç hafta heyet raporu verdi. Zaten plesentan aşağıda. Okadar yol nasıl gidilir uygun değil senin için dedi veediKızlar merhabalar.günaydınlar..
Herkesin bir sınavı var. Hayatında illaki kötü insanlar da.
Benim işyerim de benden km. lerce uzak mesai arkadaşım.
benden yaşça büyük her işini telefonda gördürür suratıma tel kapatır.
birilerini doldurduğundan da hiç şüphem yok.
Hergün beni sinir edecek bşiler buluyor. o yüzden biran önce rapor alıp gitmek istiyorum.
Bebeğimin rızkını onun yüzünden erken sonlandırcak gibiyim.
en erken doğum raporu kaçıncı haftada alınıyor bileniniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?