2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Mutlu yıllar dilerim bebisınizle insallah

hormonal bence tüm bu dengesizlikler doğurunca düzelecek
bencede umarım düzelir görünce değişir diyolar ama bi türlü kızsal şeylere heves edemedim pembe görünce cinim atıyor artık :)

hahhaa :) o doktorun kafa iyimiş. bence bilinçaltında böyle şeyler düşünüyoruz, o yüzden saçma rüyalar görüyoruz. mesela dün gece ben tuvalete kalktım, tam yattım vajinanın orada batmalar hissettim sol tarafıma yatınca, biraz geçince uyumuşum bu rüyayı gördüm.
Allah korusun bebeklerimizi.

Cnm uyku durum bebegi sanırsam dusunmekten alıskanlık oldu sabah 3 te kalkiyorum fiks 5 anca yatıyorum sabah erkenciyim 5 sabah baktım :)
Ay keske az olsada uyuyabilsem canm ya bn sabah 7 ye kadar uyuyamıyorum gece saat 3 te yemk yiyorum 7 den sonra 10 a kadar biraz uyuyorum doktorum bundan sonra gece uykun değecek dedi bakalim hp boylemi devam edicek

Aynen oyle bilincalti oyunlari hep :) altina tukurdugumun bilinci

daha 20 haftada neler olur bize düşünmek bile istemiyorum

Ben dusunemiyorum direk hayalgucum yetmiyor

ya gerçektende huni lazım.ben ilk çocuğumu nasıl doğurmuşum acaba:)
hiç böyle değildim bunda hergün birşeyi takarak kalkıyorum
sabah kalktım bir karın ağrısı gene kilo vermişim falan
hergünmü bişeyi olur insanın yahu.
bence taktıkça paranoya şeyler yaşamaya başladım

Bende kız istiyorum diye çin takvimine göre çocuk yaptım şuan cinsiyet belli değil, ama kız kıyafetine bakınca aklım erkekte kalıyor, erkeğe bakınca da kızda keşke ikiz olsaydı biri kız biri erkek ne çok şey istiyorum, sağlıklı olsunlar da artık ikinciye değişik olur inşallah

Bnm de ağrım var hiç bişeyim yoktu önceden ne güzel

Kan var mı diye kontrol ediyorum her wc de

bende öyleyim canım kasıkla karnımın arası bir ağrı var gazmı anlamadım.

bende takıntı yaptım heralde her wc çamaşırıma bakıyorum yarın dün bi arkadaş alt karın ağrısını sormuş dr a normal demiş, yarın benimde kontrol var bende soracağım yine
Nice yaslara canimmmm

teşekkür ederimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…