2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
:halay::halay::halay::KK71::KK71::KK71::KK76::KK76:

ben kız istiyordum hep. doktor kız dedi şimdi inanamıyorum. herkes sende kız tipi yok erkek doğurcan diyor. doktora dedim tekrar baktı ultrasonla 2,80 açmış çocuk bacağını. bu dedi bu saatten sonra pipi çıkarır da erkek olursa taparız peygamber niyetine dedi :KK70: ama hala herkes bana sen erkek doğuracaksın diyor :KK70: :işsiz:

hormonal bence tüm bu dengesizlikler doğurunca düzelecek :KK70:
bencede umarım düzelir görünce değişir diyolar ama bi türlü kızsal şeylere heves edemedim pembe görünce cinim atıyor artık :)

ben geçenlerde görmüştüm onu. doktorum tutturdu artık doğurman lazım diye. yahu diyorum daha 20 haftalık hamileyim ne doğurması. bana diyor ki 12 haftadan sonrası gereksiz zaten doğunca büyür hem daha ufak daha sevimli olur. :KK70:

hahhaa :) o doktorun kafa iyimiş. bence bilinçaltında böyle şeyler düşünüyoruz, o yüzden saçma rüyalar görüyoruz. mesela dün gece ben tuvalete kalktım, tam yattım vajinanın orada batmalar hissettim sol tarafıma yatınca, biraz geçince uyumuşum bu rüyayı gördüm.
Allah korusun bebeklerimizi.

Cnm uyku durum bebegi sanırsam dusunmekten alıskanlık oldu sabah 3 te kalkiyorum fiks 5 anca yatıyorum sabah erkenciyim 5 sabah baktım :)
Ay keske az olsada uyuyabilsem canm ya bn sabah 7 ye kadar uyuyamıyorum gece saat 3 te yemk yiyorum 7 den sonra 10 a kadar biraz uyuyorum doktorum bundan sonra gece uykun değecek dedi bakalim hp boylemi devam edicek:KK14:

hahhaa :) o doktorun kafa iyimiş. bence bilinçaltında böyle şeyler düşünüyoruz, o yüzden saçma rüyalar görüyoruz. mesela dün gece ben tuvalete kalktım, tam yattım vajinanın orada batmalar hissettim sol tarafıma yatınca, biraz geçince uyumuşum bu rüyayı gördüm.
Allah korusun bebeklerimizi.

Aynen oyle bilincalti oyunlari hep :) altina tukurdugumun bilinci :KK70:

daha 20 haftada neler olur bize düşünmek bile istemiyorum :KK45::KK47::rapci:

Ben dusunemiyorum direk :KK70: hayalgucum yetmiyor

ya gerçektende huni lazım.ben ilk çocuğumu nasıl doğurmuşum acaba:)
hiç böyle değildim bunda hergün birşeyi takarak kalkıyorum
sabah kalktım bir karın ağrısı gene kilo vermişim falan
hergünmü bişeyi olur insanın yahu.
bence taktıkça paranoya şeyler yaşamaya başladım:halay::halay:

ay rüyalara koptum en düzgün benimkiymiş :KK70::KK70::KK70::KK70: kanamam olup doktor bulamamak
bencede toptan delirdik

ya bende erkek görüyorum kız kıyafetleri hoşuma gitmiyor resmen şuan kız bebek kıyafetlerinden tiksindim görmek dahi istemiyorum erkek kıyafetllerine özeniyorum erkek çocuğa iç geçiriyorum sonra kız alıncak kendine gel diyorum zorla erkek dedirttircem galıba doktora
nedir bu içinde ki erkek çocuk sevgisi anlamadım ki çocukları sevmezdim ki hala bazı cocukları sevemiyorum annesini sevmiyorsam cocugu da sevmiyorum mesela :KK70: bunu diyince bana nasıl anne olacaksın diyorlar ama bi anda yüklenmiyor demek ki doğurunca belki cocuk sevmeye baslayacagım bilemiyorum

hele erkek cocuklarını yaramaz bulur kızları uslu bulurdum şimdi tam tersi erkek bebe diye diye bi hal oldum :KK70:

Bende kız istiyorum diye çin takvimine göre çocuk yaptım:KK53: şuan cinsiyet belli değil, ama kız kıyafetine bakınca aklım erkekte kalıyor, erkeğe bakınca da kızda:olamaz: keşke ikiz olsaydı biri kız biri erkek:KK70: ne çok şey istiyorum, sağlıklı olsunlar da artık ikinciye değişik olur inşallah:KK36:

Bnm de ağrım var hiç bişeyim yoktu önceden ne güzel :işsiz:

Kan var mı diye kontrol ediyorum her wc de :işsiz:

bende öyleyim canım kasıkla karnımın arası bir ağrı var gazmı anlamadım.

bende takıntı yaptım heralde her wc çamaşırıma bakıyorum :işsiz: yarın dün bi arkadaş alt karın ağrısını sormuş dr a normal demiş, yarın benimde kontrol var bende soracağım yine :KK22:
Nice yaslara canimmmm :KK9:

teşekkür ederimmm :KK52:

Back
X