- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #18.541
Zaten insan yanından ayırmak istemiyor hiç çocuklarıbenimde aynen senin gibi hiç yerim yokyanıma sıvıştırıcam ufak bir beşikle bebişi.
15 hafta duyunca bir az geldi cidden.Benim tabi daha var birazda ben önce oynaması derdindeyimbende 37 de doğum yapmıştım ilk sefer.
Tmm bende araştırıyorum cnmNe olcak canım burda her türlü fikir alışverişine açık olalım bak bnm oda için yerim yok hiç üstüme alınmıyorumküçük beşik lazım onun hakkında konuşuyorum bulursam beğendiğim bişey olursa söylerim canım küçük sağlam bişey buluruz inşallah
Ben kızımı 36+6 da dogurdumDoğuma kabaca 15 hafta var kızlaarrOğlumu 37 haftalık doğurdum bu daha erken olacak gibi zaten azcık heyecan yükleyeyim çabuk bitirin hazırlıkları sonra doğum çantası var daha
Sende haftalarda hissedersin cnm ben bu hafta daha net ve disardan hissediyorum önceleri sadece aksamları oynuyordubenimde aynen senin gibi hiç yerim yokyanıma sıvıştırıcam ufak bir beşikle bebişi.
15 hafta duyunca bir az geldi cidden.Benim tabi daha var birazda ben önce oynaması derdindeyimbende 37 de doğum yapmıştım ilk sefer.
ya işte bu ikinci çocuğu olan erken hisseder psikolojisi beni yordu :)Zaten insan yanından ayırmak istemiyor hiç çocukları
20. Haftanın içinde oynadı bnm ki canım senin ki de oynar yakında 2-3 gündür de bakınca oynadığı belli oluyor dışardan
inşallah canım bekliyorum.oynuor sanıyordum durdu o his.ondan korktum biraz demekki değilmiş bekliyorum bakalım.Sende haftalarda hissedersin cnm ben bu hafta daha net ve disardan hissediyorum önceleri sadece aksamları oynuyordu
canım kendini üzme Allah hayırlısını versin bebek kısmetiyle gelir niş gönlündne geçenler olurallah hayırlısını sağlıklısını nasip etsin. oğlum şubat doğumlu kızımda öyle olacak gibi aynı gün bile doğabilirler. nedense kova burcu olsun istiyorum. erken gelsin isterim sonrasında izinlerim sarksın daha çok onunla kalırım diye ama daha kötü de olabilir. hayırlısı. önce tayinim çıksa. olumsuz bir duyum aldım. ağlayacak gibiyim. isyan etmek geliyor içimden zaten 2-3 gündür hiç iş yapasım yok. tutuyorum kendimi. Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah
Benim esim de kova olsun cok istiyor ama benim dogumgunum 23 Subat, ayni gun olsa ya benle :) Isle mi ilgili olumsuz durum canim, hic takma kafana, canin istemiyosa is falan da yapma bosver.allah hayırlısını sağlıklısını nasip etsin. oğlum şubat doğumlu kızımda öyle olacak gibi aynı gün bile doğabilirler. nedense kova burcu olsun istiyorum. erken gelsin isterim sonrasında izinlerim sarksın daha çok onunla kalırım diye ama daha kötü de olabilir. hayırlısı. önce tayinim çıksa. olumsuz bir duyum aldım. ağlayacak gibiyim. isyan etmek geliyor içimden zaten 2-3 gündür hiç iş yapasım yok. tutuyorum kendimi. Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah
37+0 da yattım 37+1 de doğdu aceleci bizimkilerBen kızımı 36+6 da dogurdum
Sıkma canını hayırlısı olur inşallah allah gönlüne göre versinallah hayırlısını sağlıklısını nasip etsin. oğlum şubat doğumlu kızımda öyle olacak gibi aynı gün bile doğabilirler. nedense kova burcu olsun istiyorum. erken gelsin isterim sonrasında izinlerim sarksın daha çok onunla kalırım diye ama daha kötü de olabilir. hayırlısı. önce tayinim çıksa. olumsuz bir duyum aldım. ağlayacak gibiyim. isyan etmek geliyor içimden zaten 2-3 gündür hiç iş yapasım yok. tutuyorum kendimi. Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah
ya işte bu ikinci çocuğu olan erken hisseder psikolojisi beni yordu :)
bir dönem oynuyordu sanki durunca ondan korktum demekki gazmış oda.
bende beşik bulunca sana haber veririm ,sende bana haber ver mutlaka.
yoktur canım bişey inşallah kötü düşünme ,birde bana göre sen hiç kötü düşünmeyen birisin ya sen düşünürsen ben bitmişim demek:)) hayır hayır herşey çok güzel olacak haberlerini bekliyoruz.Su 4 gunde acayip yoruldum. Tasinma stresside cabasi. Ustune birde grip. Aksam kontrolum var ilknkez bir kontrolde heycandan cok korku yasiyorum. Birde hissetmedigim icin daha cok korkuyorum acaba terslik mi var diye
canım ben 22. haftamdayım. daha 10 gündür hissediyorum ve 2. hamileliğim. şimdide sürekli hareket ediyor şeyimi sızlatıyor o derece durmuyor. korkma bişi olsa kanama su gelmesi olurdu. güzel haberlerinle geleceksin. bakalım uzaylı kız nasıl oluyor ultrason resimlerinden göreceğizSu 4 gunde acayip yoruldum. Tasinma stresside cabasi. Ustune birde grip. Aksam kontrolum var ilknkez bir kontrolde heycandan cok korku yasiyorum. Birde hissetmedigim icin daha cok korkuyorum acaba terslik mi var diye
lütfetmişler düz memurluk mu o kadar okumuşsun calısıp düz olsan düz olursun yani ne alaka cidden sacmalamıslar bu işler hep torpille yok mu büyük yerlerden bi dayı öyle hallolur belkiAllah razı olsun arkadaşlar. işle ilgili. ben memur mühendisim. eşimde öyle. eşim manisanın ilçesinde evimiz de orada. ben denizlinin bir ilçesindeyim. çalışırken annemlerde kalıyorum hafta içi. haftasonu evime gidiyorum. bir ara denizli merkezden ilçeye gitgel yaptım.tayin istiyordum merkeze. nakil geçiş daha doğrusu. nasılsa tayinim olacak diye oğlumu denizli merkeze okula verdim. eşim de eş durumundan denizli merkeze tayin istedi. gel gelelim 2-3 ay önce söz verenler şimdi hamileliğimi bahane edip istemiyorlar. mühendisliğimi düşürüp düz memur alalım diyorlar. olur yeterki düzenimiz olsun diyorum ama yıldırmak için başka bahaneler uyduruyorlar. çok bişi istemiyorumki. devlet dairesi hamile diye memur kabul etmeme durumu olurmu hiç. zırt pırt izin ister şimdi ücretsiz izin süt izni uğraş dur demişler. yazıklar olsun diyorum ancak ne diyebilirim
canım kötü düşünme bende daha cuma hissetim 3 pıt oda dün hissetmedim mesela belki sende hissediyorsun ama gaz sanıyorsundur 1 2 haftaya hıssetmeye baslarsın içini ferah tutSu 4 gunde acayip yoruldum. Tasinma stresside cabasi. Ustune birde grip. Aksam kontrolum var ilknkez bir kontrolde heycandan cok korku yasiyorum. Birde hissetmedigim icin daha cok korkuyorum acaba terslik mi var diye
yoktur canım bişey inşallah kötü düşünme ,birde bana göre sen hiç kötü düşünmeyen birisin ya sen düşünürsen ben bitmişim demek:)) hayır hayır herşey çok güzel olacak haberlerini bekliyoruz.
canım ben 22. haftamdayım. daha 10 gündür hissediyorum ve 2. hamileliğim. şimdide sürekli hareket ediyor şeyimi sızlatıyor o derece durmuyor. korkma bişi olsa kanama su gelmesi olurdu. güzel haberlerinle geleceksin. bakalım uzaylı kız nasıl oluyor ultrason resimlerinden göreceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?