2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ayyy masallah canim :)) benim doktoru da genelde begeniyorlar ilgiliymis o da.. Cok stresli bir bekleyiş bebegimin saglikli olduğunu ogrenirsem baya bi rahatlayacagim inşallah.. Hem bebisimi net göreceğim çok guzel bir histir eminim:)))

Aynı benim de öyle geçti, beynini uzun uzun anlattı, bak bu zeka kısmı dedi. Bu beyincik, bu sağ böbrek bu sol böbrek, bu safra kesesi :)

Gözün aydın, hep sağlıklı olsunlar inşallah.

Sabahları yumurtanı peynirini ye canım öğlen meyve kuruyemiş yoğurt filan ye akşam da normal ne yemek varsa onu ye ya da sadece salata ye canın yemek istemezse yatarken de süt oh :)
Elimden geldiğince böyle yapmaya çalışıyorum da her gün zor oluyor sağlıklı beslencem diye düşünmek

Ben vajinitin ne olduğunu bilmiyorum

Canım ben de tabi bilimsel hakimiyetim yok ama doktorun dedigi : normalden farklı, koyu kıvamlı, peynirimsi veya yeşile donuk ve gunlerce gecmeyen akıntı. Doktor bu dönemde bağışıklığınız dusuyor direnc gösteremiyorsunuz normal dedi.

Elimden geldiğince böyle yapmaya çalışıyorum da her gün zor oluyor sağlıklı beslencem diye düşünmek
Ben de canım dikkat ettiğimi sanıyordum ama bebişe pek yaramıyor gibi daha da dikkatli olcam ya bakalım sıkılsakta aynı şeylerden idare edicez artık ben de sıkılıyorum üşeniyorum bazen

Ben de canım dikkat ettiğimi sanıyordum ama bebişe pek yaramıyor gibi daha da dikkatli olcam ya bakalım sıkılsakta aynı şeylerden idare edicez artık ben de sıkılıyorum üşeniyorum bazen
Bebislere yarasın da inşallah biz elimizden geleni yaparız napcaz:)

Canım cevabın için tesekkür ederim bir hafta sonra gidicem sorarim ozaman

Günaydın kızlar
Dün kontrolümüz vardı,doktor amniyon sıvısı üst sınırda dedi,yani suyun fazla dedi,korkuttu biraz da şöyle olur böyle olur diye,ben de internette araştırdım daha çok tedirgin oldum
Var mı böyle bir şey yaşayan ya da duyan?
Gebelik şekeriyle de alakalı olabilir diyor nette ama bilemedim.

Ben varimmm.. iki haftadir stresteyim gece uyuyamadim dr mu degistirsem diye dusunmekten acaba dr mu abartiyor diye düşünüyordum senin msjini gördüm. Benim dr Gebelik sekerinden oldugunu soyledi. Beslenmemin uzerinde cok durdu. Tatli, hamur isi ve meyve yememeye çalışıyorum. Dediklerine dikkat ediyorum ve bi dahaki kontrolu sabirsizlikla bekliyorum:) inşallah olumsuz seyler duymam cok etkiliyo insani çünkü

Günaydın herkese

Ben kesin olarak anladım meyve yemekten kilo alıyorum ilk başlarda midemden dolayı sadece meyveyle geçiyordu günüm ama başka bişey yiyemiyordum. Şimdi de normalden fazla tükettiğimden tartı her gün artıyor, iyice psikopata bağladım. Bide kabız oldum üstüne bundan sonra meyveyi tek porsiyona indiricem yapıcak bişey yok

Ya nasıl iyileşcem ben ya kulaklarım çok ağrıyor dayanamıyorum
Cok geçmiş olsun bende geçen hafta cok kötüydüm benimde külagima vurmustu tıkanıklık
Bolca buhar tedavisi ve tuzlu suyla burumu yıkadım. çorba , ıhlamur , ballı limonlu ilik su , bolca sıvı tüket canim bir de elinden geldiğince dinlen . Geçecek inşallah

günaydın kızlar
canım benm ark da denildi şekerine bakıldı yüklemeyle hiçbir sey cıkmadı hala da sekerıne bakılıyor yıne bsy yok bazen yapısal olabiliyormus ama sen bence bı baska doktorada gıt 2 göz degerlendrımıs olsun

arkadaşlar ankara da başak güler hoca varmış liv hastenesinde duyan bilen var mı memnun kalan
eşimin tanıdıgının eşi orda doğum yapmıs ve cok sevilen iyi bir doktormus
son olaylardan sonra değiştirmeyi düşünüyorum doktoru cok ilgiliymiş karınlaırnı bile seviyormus hamişlerin :) o yüzden arastırmaya girdim

Aynen,bir de eşim panik yapıyor,o da geriyor beni,çok kilo almışsın dedi doktorum bir de,sanırım benim de beslenmeye dikkat etmem gerekiyor,meyve,ekmek,hamur işi,pirinç...her şeyde şeker var ne yicez biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…