• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kaç haftalıksın cnm
bugün 5+6 yaklaşık 4-5 gündür var. sabahları daha fazla. öğleden sonra hafifliyor. bir şeyler yemesem çok kötü olurum .

ay olmasın bulantı daha iyi. keşke benimde olmasa :( bu terslik olduğunu göstermezki. çook kişi var bulanmayan hamileliği boyunca

bugün 5+6 yaklaşık 4-5 gündür var. sabahları daha fazla. öğleden sonra hafifliyor. bir şeyler yemesem çok kötü olurum .

ay olmasın bulantı daha iyi. keşke benimde olmasa :KK43: bu terslik olduğunu göstermezki. çook kişi var bulanmayan hamileliği boyunca
Bende 5+3 cnm bende başlasa keşke:KK70:

Kızlaar çok acill

Ya az önce çok sulu tam kahverengi bile değil bir akıntı geldi peçete ya kötü bişey yoktur di mi bugün tam da kalp atışı için gitcektim off şimdi heyecan değil korku duyuyorum off :// ağrım sızım yok bu arada

Fırlat canım bana :halay:

:KK48: keşke öyle bir şey olsa

Kızlaar çok acill

Ya az önce çok sulu tam kahverengi bile değil bir akıntı geldi peçete ya kötü bişey yoktur di mi bugün tam da kalp atışı için gitcektim off şimdi heyecan değil korku duyuyorum off :// ağrım sızım yok bu arada

folik asit dışında ilaç kullanıyomusun canım

Back
X