- 3 Eylül 2014
- 35
- 26
- 88
- Konu Sahibi Homely_angel
- #2.781
inşallah canım :)Ben bekliyorum bayramdan Sonra gidecem biraz daha büyüsün istiyorum kalp atışı da bebeklerim de oluşsun diye Allahım ın izniyle inşallah kısmetse
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım :)Ben bekliyorum bayramdan Sonra gidecem biraz daha büyüsün istiyorum kalp atışı da bebeklerim de oluşsun diye Allahım ın izniyle inşallah kısmetse
Bende de tık YÖK cnm kaç haftalıksınarkadaşlar ben de hiç bulantı yok ... Ben de mi bi anomali var anlamadım gitti.
Kaç haftalıksın cnmgünaydın kızlar .. midem kötü bu sabahta![]()
ilk hamileliğimde bende de hiç bulanti yoktu canım endişelenme herkeste olmaz zaten bende ne güzel hiç bulantim yok diyordum ama bu hamileliğimde başladı bulantimarkadaşlar ben de hiç bulantı yok ... Ben de mi bi anomali var anlamadım gitti.
bugün 5+6 yaklaşık 4-5 gündür var. sabahları daha fazla. öğleden sonra hafifliyor. bir şeyler yemesem çok kötü olurum .Kaç haftalıksın cnm
Bende 5+3 cnm bende başlasa keşkebugün 5+6 yaklaşık 4-5 gündür var. sabahları daha fazla. öğleden sonra hafifliyor. bir şeyler yemesem çok kötü olurum .
ay olmasın bulantı daha iyi. keşke benimde olmasabu terslik olduğunu göstermezki. çook kişi var bulanmayan hamileliği boyunca
Minik bi turta gördüm sanki :)maşallah canım inşallah bizde bugün duyarızKızlar duyduk kalp atısını cok şükür darısı sizlerin basına minnakımın :)
Maalesef ya şu an bi uykum var ağliycam neredeyse napalım buna şükür diyoruzSahiden zamanını evde geçiren anneler bizim yerimize de yatın. Bşr yandan sakınmaya çalışıp bir yandan da eşek gibi çalışmak çok ironik oluyor.
benden sana geçsin o zamanBende 5+3 cnm bende başlasa keşke![]()
olmadığı iyi.Bende de Yok merak etme bünyeden bünyeye değişiyormuş anneminde hamileyken olmamışarkadaşlar ben de hiç bulantı yok ... Ben de mi bi anomali var anlamadım gitti.
Fırlat canım banabenden sana geçsin o zamansonra pişman olma.
benimde hiç ağrım sızım yok. olmadıda. herkeste değişik işte. ama ben ağrı istemiyorumolmadığı iyi.

Bendede oluyor cnm ilk leke mi seninKızlaar çok acill
Ya az önce çok sulu tam kahverengi bile değil bir akıntı geldi peçete ya kötü bişey yoktur di mi bugün tam da kalp atışı için gitcektim off şimdi heyecan değil korku duyuyorum off :// ağrım sızım yok bu arada
Bendede oluyor cnm ilk leke mi senin
Fırlat canım bana![]()
Kızlaar çok acill
Ya az önce çok sulu tam kahverengi bile değil bir akıntı geldi peçete ya kötü bişey yoktur di mi bugün tam da kalp atışı için gitcektim off şimdi heyecan değil korku duyuyorum off :// ağrım sızım yok bu arada
keşke öyle bir şey olsa
folik asit dışında ilaç kullanıyomusun canım