2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
oya hanim cok sakin bir dr gereksiz bilgi vermez strese sokmaz oldukca tecrubeli yine bölge de yeliz hanim var benim dogumuma o da girmisti tarli bir bayan kuzenim de hamile o da yeliz hanima gidiyor memnun kendisinden.bence denemen lazim icine kim sinerse ona git. Ben gisbir i yenidogan yogunbakimi yok diye tervih etmemistim yoksa daha yakin ve fwrda hanim da oldukca ilgili

[QU1OTE="Rabisscyln, post: 51857835, member: 804585"]Kızlaaar kaç haftadan sonra kilo almaya başladınız ..?ben zaten azcık topluyumm

ilk hamileligimde 17. Haftadan sonra almaya basladim 10 kiloyla tamamladim üstelik boyum kilom ayniydi seninle. Ama simdi doguma girdigim kiloyla hamile kaldim kara kara düşünüyorum.

Canim folikasit siskinlik yapıyor normal yani[/QUOTE]
Aa onu bilmiyodum yaa. Bende artik ne yiyorumki bole oluyorum diye dusunmeye baslamistim ya

Bu arada kese gorenlere kalp atisi duyanlara hayirli olsun gözünüz aydin kizlar darisi basima artik

Ben de bhcg yi tekrarlattim disgebelikten korktugum icin. Ama sukur deger iyi 2 gun once 115ti bugun 400 çıktı acaba ikiz mi diyorum

Benim boy kısa inşallah almam kilo az az alayım :KK70: bebişim bolca alsın[/QUOTE]
Ben de insallah dinimiz amin
Aa onu bilmiyodum yaa. Bende artik ne yiyorumki bole oluyorum diye dusunmeye baslamistim ya
Ben onceki hamileligimden sakladigim.kiyageyleri cikartinca bildigin hamile oluyorum ki oncekinde 7 aylikken ancak belli olmaya baslamisti. Gerci doguma gittigim kilodayim onun da etkisi büyük ilkindeki kadar fit degilim

Benim boy kısa inşallah almam kilo az az alayım :KK70: bebişim bolca alsın

Ben onceki hamileligimden sakladigim.kiyageyleri cikartinca bildigin hamile oluyorum ki oncekinde 7 aylikken ancak belli olmaya baslamisti. Gerci doguma gittigim kilodayim onun da etkisi büyük ilkindeki kadar fit degilim[/QUOTE]
Folik asiti birakinca bu sislik gidicek mi acaba. Bende 62.3 tartida ciktim bi hafta snra tekrar tartildim 63.1 olmusum dr hizli gidiosun dedi. Halbuki ole aman aman da yemiyorm ya

Kızlar doktorunuz folik asite ne zamana kadar devam edin dedi 8 haftadan sonra faydası yokmuş sanırım
Sonucta vitamin zarari olmaz fazlasi depo olur o bitince de elevit-decavit veriyorlar gebelik sonuna kadar

Ben onceki hamileligimden sakladigim.kiyageyleri cikartinca bildigin hamile oluyorum ki oncekinde 7 aylikken ancak belli olmaya baslamisti. Gerci doguma gittigim kilodayim onun da etkisi büyük ilkindeki kadar fit degilim
Folik asiti birakinca bu sislik gidicek mi acaba. Bende 62.3 tartida ciktim bi hafta snra tekrar tartildim 63.1 olmusum dr hizli gidiosun dedi. Halbuki ole aman aman da yemiyorm ya[/QUOTE]zaten 10 12 haftaya kadar devam ediliyor ondan sonra multivitaminle kan ilaci başlanıyor e gobus de belirmeye basliyor ilk hamileligimde not almisim hep onlari cikardim kilo ayni ama sislik varmis hep.o zaman ise giderken normal giyinip gidiyordum aksam donerken aciyordum pantalonun fermuarini. 10 haftalikken gittim hamile pantalonu aldim da rahatladim sonra

Erken yumurtladımı söyledi uyumlu degik regl tarihini 1 mayıs diyeceksin dedi
Yani 12 mayısta oldum ama 1 mayıs a uyumluymuş :) cok şükür sıkıntımız yok sağlıklı olsunlar ya gerisi önemli degil
7 hafta 3 günlügüm
Normalde yeni yeni kese görmem gerekirken ben bebegi kalbinin duydum
Maşallah canim ne güzel, insallah saglicakla da kucagina alirsin :)

Kızlar doktorunuz folik asite ne zamana kadar devam edin dedi 8 haftadan sonra faydası yokmuş sanırım
Ben doktora sordum canim, devlet doktoru tabi, 3 ay kullanacaksin dedi ama benim bildigim de oyle, bir sure sonra faydasi olmuyor artik. Zaten omurilik kapandiktan sonra gereksinim olmuyor diye biliyorum

Ay bir daha ne akıntı var ne bişey çok şükür :) sabah ilk wc de peçeteye gelmişti kahvemsi bişey o da normal demek ki geceden akıntı birikmiş olabilir kendi kendimi böyle arada teskin ederim aldırmayın :D

oya hanim cok sakin bir dr gereksiz bilgi vermez strese sokmaz oldukca tecrubeli yine bölge de yeliz hanim var benim dogumuma o da girmisti tarli bir bayan kuzenim de hamile o da yeliz hanima gidiyor memnun kendisinden.bence denemen lazim icine kim sinerse o:KK48:na git. Ben gisbir i yenidogan yogunbakimi yok diye tervih etmemistim yoksa daha yakin ve fwrda hanim da oldukca ilgili

[QU1OTE="Rabisscyln, post: 51857835, member: 804585"]Kızlaaar kaç haftadan sonra kilo almaya başladınız ..?ben zaten azcık topluyumm

ilk hamileligimde 17. Haftadan sonra almaya basladim 10 kiloyla tamamladim üstelik boyum kilom ayniydi seninle. Ama simdi doguma girdigim kiloyla hamile kaldim kara kara düşünüyorum.

Canim folikasit siskinlik yapıyor normal yani[/QUOTE]
Kilo konusunda yalnız değilmişim

Back
X