2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar folic asid olarak ne kullanıyorsunuz. Foliode al dedi bana doktor emin olamadım bende.

Canım markası fark etmiyor bence her doktor başka yazıyor ismini aynı hastanede ki iki farklı doktora gitmiştim biri başka biri başka folik asit yazmıştı

BEN KULLAN

ben kullandım canım bı kutu. dun gıttım dr bıttıgını soledım kanaman oldu tekrar dedı yok dıyınce ozman devam etmıyoruz dedı bıraktırdı canım. devam et bıtene kadar ıç bence nolur nolmaz allah koruusn. bu arada bende dun keseyı gordum :KK73: 5+5dim. rabbımm hayırlısıyla kucagımıza almayı da nasıp etsın ınsallahhhh:KK66:
Amin canım inşallah, gün De kaç mg alıyorsun? Doktor kontrolde iç kanaman Yok sesi. Kontrol amaçlı verdi. Sabah akşam içiyorum. Toplam 400 mg. Başım falan dönüyor. Çok etkileniyorum.
Ben sabah ogle aksam iciyodum canim 200 mglikti benimkide. Ama bitti sukur ki
teşekkürler canım ilgilendiğin için. Allah'ım sağ Salim yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah

Ctesi kalp atışlarını duymaya gidicez. Geçen hafta henüz erken olduğu için duyamamıştık. Bu kezde duyamazsam kafayı yerim heralde :/ Bayram tatili de giriyor araya. Bayram zehir olmaz inşallah bana..

Merhaba arkadaşlar bu benim ikinci gebeliğim çok aşırı Yorgun'um her yanım ağrıyor hep bir mide bulantısı elim kolum kalkmıyor ilk hamileliğimde hiç yoktu böyle şeyler sizde durumlar nasıl

Merhaba arkadaşlar bu benim ikinci gebeliğim çok aşırı Yorgun'um her yanım ağrıyor hep bir mide bulantısı elim kolum kalkmıyor ilk hamileliğimde hiç yoktu böyle şeyler sizde durumlar nasıl
Ben ilkinde de sürekli uyumak istiyordum. Yine uyumak istiyorum:D bak merak ettim belirtilerin farklı ya cinsiyet farklı mı olacak acaba.

Ctesi kalp atışlarını duymaya gidicez. Geçen hafta henüz erken olduğu için duyamamıştık. Bu kezde duyamazsam kafayı yerim heralde :/ Bayram tatili de giriyor araya. Bayram zehir olmaz inşallah bana..
Insaallah duyarız ya benimde bugün duysam baya rahatlayacağim.

Amin canım inşallah, gün De kaç mg alıyorsun? Doktor kontrolde iç kanaman Yok sesi. Kontrol amaçlı verdi. Sabah akşam içiyorum. Toplam 400 mg. Başım falan dönüyor. Çok etkileniyorum.

teşekkürler canım ilgilendiğin için. Allah'ım sağ Salim yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah
Amiinn canim benim insallahhh

M miriab nesrin hanıma muayene olacaktin nasil gecti? Beni bugün randevum var yine karsılasırız belki:KK70:
Canim benim muaynem gayet iyi gecti memnun kaldik Nesrin hanimdan onunla devam edecegiz.Bebegimizin kesesini gorduk kalp atisi icin tekrar cagirdi.krndisi 1 hafta yurt disinda olacakmis sonrada biz yurt disina cikicaz ancak 2 hafta sonra tekrar gidebilecegim ben.Seninde bugun guzel gecer umarim muayne mutlaka haber et

Merhabalar hanımlar uzun zamandır giremiyorum kizim rahatsızdı 4 gün süren 40 derece ateşle bogustuk atlattık çok şükür geçtiğimiz salı doktor kontrolumuz vardı kalp atislarini duyduk çok şükür bir hafta kadar önden gidiyoruz doktorumuza göre 3mm bi bebecik olmuş kaplumbagam allah duymayan arkadaslarada kısa zamanda nasip etsin inşallah cumartesi tekrar çağırdı bayram öncesi gormek istedi bizde durumlar böyle şimdilik yazmasamda takipteyim:halay:

Gunaydin kizlar :) ne kadar cok kisiyiz bugun kalp atisi duyacak :)

Benim randevu 19.45 ama ne kadar erken ciksrsam isten hemen gidecegim :))
Hepimiz duyariz inşallah bayram sekeri olur bize :)

Günaydın arkadaşlar bana doktorum foliode verdi.surekli açlık hissi var ama kokulara da hassasiyet başladı yoğun değil şükür...tuzlu çubuk kraker çok iyi bastırıyor açlık hissini

Back
X