- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 448
- Konu Sahibi Homely_angel
- #3.041
ben tüp bebekle hamile kaldım. sabah fitil akşam jel kullanıyorum. progestan.akıntın varmı peki
onlar zaten dışarı çıkıyor. akıntımı anlamıyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben tüp bebekle hamile kaldım. sabah fitil akşam jel kullanıyorum. progestan.akıntın varmı peki
inşallah. ne güzel o zorlu işlemlere gerek kalmadan gelmiş bebişin.akıntı bende de yok kızlar:) ama miğdemde yanma varaman sağlıklı olsunda yanmaya razıyım
ben de tam tüpe başlayacağım zaman öğrendim çok korkuyorum. inşallah sağlıklı olsun hepimizin
![]()
akıntı bende de yok kızlar:) ama miğdemde yanma varaman sağlıklı olsunda yanmaya razıyım
ben de tam tüpe başlayacağım zaman öğrendim çok korkuyorum. inşallah sağlıklı olsun hepimizin
![]()
Ben de ayniyim canim bayramdan sonra tupbebege baslamayi dusunuyorduk doktorlari aradik randevulastik ama gerke2 kalmadi çok şükür:)))akıntı bende de yok kızlar:) ama miğdemde yanma varaman sağlıklı olsunda yanmaya razıyım
![]()
HAYDİ İNŞALLAH GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ :)ben varım:))) inşallah şu güzel haberleri biz de alırız:) daha çok ufağız:) ilk gebeliğim ve heyecanlıyım:)
amin inşallah:) daha hiç doktora gitmedim ama gelinimiz yeni doğum yaptı, hemşire. Urla Devlet Hasnesinde Kemal Beye gitti 9 ay ve orda doğumunu yaptı:) Onun tavsiyesiyle oraya gideceğim :) Hatta haberi yolladım Kemal Beye daha erken gelme bayram geçsin gelsin demiş :) Şimdilik o görünüyor zaman neyi getirir tabi bilmiyorum.. Siz nerye gidiyorsunuz?HAYDİ İNŞALLAH GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ :)
HANGİ DOKTORA GİDİYORSUN .. İZMİRLİLER BULUŞMASI YAPARIZ DOĞUMDAN SONRA NASİP OLURSA :)
Canim kalp atisi icin erken daha telaslanma:) 8. Haftaya kadar duyamayan var. Kesenin icinde biseyler gorduyse tamam ışte bebegin gelişiyor demektir endiselenme bu iyiye isaret :)Herkese Günaydın.Ben kalp atışı duymayı umarken embriyoyu tam göremedi doktor 5+6 normal mi sizce?Kese haftasına göre normal büyümüş içinde de şüpheli birşey(bebekten bahsediyor) var dedi kafam karıştı ya.Görmesi gerekmiyormuydu embriyoyu?ilk kese ultrasonuna göre bu kese daha büyük ve içinde de minnacık bişe var?Pofff stres oldum iyice.
Canim ya ben de diyordum ki bir ben mi anormalim.. Normalde parmagimda dönen yuzuk şimdi cikmiyor parmagimdan cikmayacak diye korkuyorum artik takmamaya basladim simdidenuyuşma bitek kollarımda oluyo az ama, ellerim çok şişiyo aşırı alyansımı takamıyorum bu yüzden aslında zayıfımda ama neden şişiyorum ki acaba yaa anlamadım dr.sormadım sizce kızlar![]()
Ben bugün sağlık ocagına kayıt yaptıracagım orda uyuşmayı ve şişligi sorarım haber veririm büyük ihtimal uyuşma vitamin ekdikliğindrnuyuşma bitek kollarımda oluyo az ama, ellerim çok şişiyo aşırı alyansımı takamıyorum bu yüzden aslında zayıfımda ama neden şişiyorum ki acaba yaa anlamadım dr.sormadım sizce kızlar![]()
Şişliğimiz diğer ay normale döner hrralde vucut alışmaya çalışıyorCanim ya ben de diyordum ki bir ben mi anormalim.. Normalde parmagimda dönen yuzuk şimdi cikmiyor parmagimdan cikmayacak diye korkuyorum artik takmamaya basladim simdiden
Tuz u kes canım o yapıyormuş ..uyuşma bitek kollarımda oluyo az ama, ellerim çok şişiyo aşırı alyansımı takamıyorum bu yüzden aslında zayıfımda ama neden şişiyorum ki acaba yaa anlamadım dr.sormadım sizce kızlar![]()
amin inşallah:) daha hiç doktora gitmedim ama gelinimiz yeni doğum yaptı, hemşire. Urla Devlet Hasnesinde Kemal Beye gitti 9 ay ve orda doğumunu yaptı:) Onun tavsiyesiyle oraya gideceğim :) Hatta haberi yolladım Kemal Beye daha erken gelme bayram geçsin gelsin demiş :) Şimdilik o görünüyor zaman neyi getirir tabi bilmiyorum.. Siz nerye gidiyorsunuz?
Tuz u kes canım o yapıyormuş ..
daha erkenHerkese Günaydın.Ben kalp atışı duymayı umarken embriyoyu tam göremedi doktor 5+6 normal mi sizce?Kese haftasına göre normal büyümüş içinde de şüpheli birşey(bebekten bahsediyor) var dedi kafam karıştı ya.Görmesi gerekmiyormuydu embriyoyu?ilk kese ultrasonuna göre bu kese daha büyük ve içinde de minnacık bişe var?Pofff stres oldum iyice.
Herkese Günaydın.Ben kalp atışı duymayı umarken embriyoyu tam göremedi doktor 5+6 normal mi sizce?Kese haftasına göre normal büyümüş içinde de şüpheli birşey(bebekten bahsediyor) var dedi kafam karıştı ya.Görmesi gerekmiyormuydu embriyoyu?ilk kese ultrasonuna göre bu kese daha büyük ve içinde de minnacık bişe var?Pofff stres oldum iyice.
Daha erken bitanem evet 8 haftaya kadar göremeyen var ve biraz bekle öyle git doktora şöyle bi 7 buçuklara yakın git kafan rahat olsun.Benim lekelenmelerim olmasına rağmen gitmiyorum çünkü hamilelerin en az %40 ında oluyor leke ablamda da olmuştu şuan 16 haftalık hamile lekelenmesi durmuş.Oyüzden büyümesini bekle benceDaha iyi olur bayramdan sonra gitmen kalp atısını da duyarsın bebegıde görürsün :)
Kent hastanesi Orçun Sezer e gidiyorum canım ben çok tanımıyorum netteki tavsiyelere uyup gidiyorum..
Sağlık sigortam sadece kenette karşılıyor çünkü..