2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Herkese Günaydın.Ben kalp atışı duymayı umarken embriyoyu tam göremedi doktor 5+6 normal mi sizce?Kese haftasına göre normal büyümüş içinde de şüpheli birşey(bebekten bahsediyor) var dedi kafam karıştı ya.Görmesi gerekmiyormuydu embriyoyu?ilk kese ultrasonuna göre bu kese daha büyük ve içinde de minnacık bişe var?Pofff stres oldum iyice.
canım. başka dr a git istersen için rahat etmediyse. cihazdan cihazada fark eder

Günaydın anneler :)hayırlı cumalar olsun
dünden beri sağ kasıkta az bi hassasiyet var
Kızlar Bişeyden çok tedirginim ilişki konusu doktor sorun yok çok sık olmamak kaydıyla olur dedi ama internetten bakmaz olaydım kanaması olan olmuş Ne alaka anlamadım Korktum

Tabii ki hamilelikten hamilelige gore degisiyor ama genel anlamda bi sikinti olmaz insallah. Doktor bir sikinti gorseydi yapma derdi. Bemim bir dusugum var ama yinede doktor yasaklamadi. kanamaso olanlara yasaklaniyor genelde. takma yani cok

Ben ilkinde de sürekli uyumak istiyordum. Yine uyumak istiyorum:KK70: bak merak ettim belirtilerin farklı ya cinsiyet farklı mı olacak acaba.

Bende cok merak ediyorum. Ilkinde sadece mide bulantisi ve kusma vardi ama en ust derecede yasadim :) bunda sadece uyku var. Erkek olursa belirtileri baglarim heralde :)

Canim ya ben de diyordum ki bir ben mi anormalim.. Normalde parmagimda dönen yuzuk şimdi cikmiyor parmagimdan cikmayacak diye korkuyorum artik takmamaya basladim simdiden
canım bence takma benim şişim inince ben taktım 2 gün sonra yine şişti hemde bi öncekinden daha fena düşün suda çok kalınca düşüyodu o gün parmagım kan topladı sabunla çıkmadı bulaşık deterjanıyla zor çıkardım çüş dedim normalde parmaklarımda incedir yüzükde en küçüğü takıyorum valla gözüm korktu şişlikten göbegim şişiyo ne bilim kollarım şişmiş gibi geliyo yüzüm yine öyle bi tuhafım baya

Şişliğimiz diğer ay normale döner hrralde vucut alışmaya çalışıyor
Insallah canim ya zaten doktor da cok moralimi bozdu her seyi yasakladi bana markette satilan ambalaji olan her sey yasak. Ekmek kesinlikle yasak cok az cavdar sadece. Bayramda kesinlikle agzima tatli koymayacakmisim. Sadece kirmizi et ve balikla hayat gecer mi çok bunaldim valla simdiden. Çok şükür tansiyonum yok şekerim yok bi hastaligim yok alt tarafi 67 kiloyum yaaa.. Herr sey GDO lu yeme yeme diyip duruyo... Eyvah eyvah sen cok kilo alirsin diyo.. Dünyanın parasini veriyoriz randevu saatinden sonra en az 1.5 saat sıra bekliyoruz bir de simdiden azar isitiyoruz valla. Ödüllü doktor imiş bilmem ne imiş.. Valla millet 100 kilo ile hamile kaliyor degistirecegim doktorumu..

Insallah canim ya zaten doktor da cok moralimi bozdu her seyi yasakladi bana markette satilan ambalaji olan her sey yasak. Ekmek kesinlikle yasak cok az cavdar sadece. Bayramda kesinlikle agzima tatli koymayacakmisim. Sadece kirmizi et ve balikla hayat gecer mi çok bunaldim valla simdiden. Çok şükür tansiyonum yok şekerim yok bi hastaligim yok alt tarafi 67 kiloyum yaaa.. Herr sey GDO lu yeme yeme diyip duruyo... Eyvah eyvah sen cok kilo alirsin diyo.. Dünyanın parasini veriyoriz randevu saatinden sonra en az 1.5 saat sıra bekliyoruz bir de simdiden azar isitiyoruz valla. Ödüllü doktor imiş bilmem ne imiş.. Valla millet 100 kilo ile hamile kaliyor degistirecegim doktorumu..
Bende 67 kıloyum boyumda 1.71 doktor 67 çıkınca hiç göstermiyorsun dedi.. sma dikkat etmemiz gerekiyor kızımdada 67 ile hamile kalıp 97ile doguma gittim bu sefer yaşımda geçti hemen veremzsem kıloları yandım

kimisi öyle kiloya takıntılı oluyor. benim ablamın dr u da öyleydi.
daha düzgün söylese insan sinir olmaz.

Eğer iletişimi böyleyse gitme canım ona zaten ..
İletişim çok önemli...
Bence kilon çok değil abartmış..

Vajinal bakmadi canim karnimdan gayet net gozuktu ama kalp atisi duyulacak kuvette degildi yeni olusmus kalbi.Farkli bir hafta soylemedi doktor bana 5hafta 5 gunluk bebegim:)Ben doktordan cok memnun kaldim onunla devam edecegim.insallah sen duyarsin canim kalp atisini
Çok sevindim tatlım darısı bana inşallah:)
Canim kalp atisi icin erken daha telaslanma:) 8. Haftaya kadar duyamayan var. Kesenin icinde biseyler gorduyse tamam ışte bebegin gelişiyor demektir endiselenme bu iyiye isaret :)
Çok düz konuştu sinirimi bozdu ya 8.haftaya kadar bişey diyemiyoruz dedi evet.Olumlu da olumsuzda konuşamam dedi.Haftaya tekrar gel dedi.
Burda duyanları görünce acaba problemmi var diye düşündüm bende.
Stres yapma daha cok ufaaacık annesii :)
bende 6+4 te duydum .. 5 haftalıkkende sdece keseyi gördüm.
Daha çoook ufaaak deyip duruyor doktor da kalp atışını duymasam da embriyo oluşmuş demesini bekliyordum.Şüpheli birseyler var dedi sadece:(Şüpheli nedir ya yavrucağımın aldığı ilk sıfata bak ŞÜPHELİ :)
canım. başka dr a git istersen için rahat etmediyse. cihazdan cihazada fark eder
Cihazdan bende çok emin olamadım canım bayramdan sonra başka bir yere gitmeyi düşünüyorum.İnşallah ozamana kadar gelişmiş olur

Bende 67 kıloyum boyumda 1.71 doktor 67 çıkınca hiç göstermiyorsun dedi.. sma dikkat etmemiz gerekiyor kızımdada 67 ile hamile kalıp 97ile doguma gittim bu sefer yaşımda geçti hemen veremzsem kıloları yandım
Eğer iletişimi böyleyse gitme canım ona zaten ..
İletişim çok önemli...
Bence kilon çok değil abartmış..
kimisi öyle kiloya takıntılı oluyor. benim ablamın dr u da öyleydi.
daha düzgün söylese insan sinir olmaz.
Hayir bir de kilomu gostermiyorum vucudum cok orantılı eşim de bana bakıyor sen kilolu muymussun diyor.. En iyisi doktoru degistirmek herkes hamileliginin keyfini sürerken ben bütün heveslerden mahrum tatsiz tuzsuz mu yasayacagim..

Ben bugün sağlık ocagına kayıt yaptıracagım orda uyuşmayı ve şişligi sorarım haber veririm büyük ihtimal uyuşma vitamin ekdikliğindrn
aynen canım ikisinide bi sor canım ya ben daha gidemedim kayıta

Tuz u kes canım o yapıyormuş ..
evet onu duydum da eskiden tuzu sevmezdim ama şuan seviyorum tuzsuzsa tuz atıyorum ve hep ekşi yiyorum hep onlar yapıyo sanırım ay ekşi dedim canım ekşi bişiler çekti:)

Aslında hamile olmasak da sağlıklı beslenmek adına paketli tüm gıdalardan ve şekerden tamamen uzaklaşmak gerek.bence doktorun kilodan ziyade sağlıklı olman adına öyle söylemiş.Ben gayet bilinçli buldum arada kaçamaklar illaki olur ama gerçekten ekmeğin şekerin paketli gıdaların ki hepsinin içinde şeker var vücuda hiçbir faydası olmadığı gibi katkat zararı var.

aynen canım ikisinide bi sor canım ya ben daha gidemedim kayıta

evet onu duydum da eskiden tuzu sevmezdim ama şuan seviyorum tuzsuzsa tuz atıyorum ve hep ekşi yiyorum hep onlar yapıyo sanırım ay ekşi dedim canım ekşi bişiler çekti:)

Sana diyorum da ben farklıyım sanki.. Limonun üstüne tuz döküp yiyorum o derece kafayı yedim :KK70:

uyuşma bitek kollarımda oluyo az ama, ellerim çok şişiyo aşırı alyansımı takamıyorum bu yüzden aslında zayıfımda ama neden şişiyorum ki acaba yaa anlamadım dr.sormadım sizce kızlar :KK43:
Aynı şeyi yaşadım bu sabah zor çıkardım yüzüklerimi sabunla. İlk defa yaşadım sormadım ben de.

canlar bu ultrason görüntüsünde o minik siyah noktamı kese yoksa o beyazlık kese mınık sıyah nokta bebekmi ?

Eklentiler

• 19433724_10212580815450973_829566919_n.webp
    19433724_10212580815450973_829566919_n.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 64
canlar bu ultrason görüntüsünde o minik siyah noktamı kese yoksa o beyazlık kese mınık sıyah nokta bebekmi ?
Kesen yeni oluşmaya başlamış o siyah nokta gittikçe büyüyecek içinde embriyo oluşacak bence. Çünkü embriyo beyaz görünür ultrasonda siyah görünen kesedir.

Ya sen ona takma o kadar. Doktor iste saglikli olmayan hersry icin mecbur yasak diyor. orasi tamam ama tutup azarlamak cok kilo alirsin siye moral bozmak ne. Varsa baska doktor debe valla. Saglikli beslenmek iyidir tabi ama su an gercekten saglikli ne var diye sorarlar adama

Back
X