2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ya sen ona takma o kadar. Doktor iste saglikli olmayan hersry icin mecbur yasak diyor. orasi tamam ama tutup azarlamak cok kilo alirsin siye moral bozmak ne. Varsa baska doktor debe valla. Saglikli beslenmek iyidir tabi ama su an gercekten saglikli ne var diye sorarlar adama
Aynen canim yeni birkac doktor arastirdik. Hem de hastane pahali muayene pahali ama icerisi dökülüyor. Dusun bebegin kalp sesini dinletemedi bize sadece ekranda pit pit acilip kapanan kalbini görebildik icimizde kaldi valla biz sesini telefona kayfetmek istiyorduk. 9 ay duyamayacak miyim ben bebegimin kalp sesini. Parası önemli degil ama insan karsiligini almak istiyor. Moral bozmaktan baska bisey yapmadi kadin

Ay valla heycanlıydım sizler kızım oldu filan dediniz ya beni bi heycan sardı İnşallah canım ya Allah hepimizin gönlündekini hayırlı kılsın ve nasip etsin İnşAllah :) kız yoksa sanada erkekmi geliyor nedir:)

Gonlumden yine kiz geciyor :) ama belirtiler gercekse erkek olma olasiligi da yok degil hani :)

Aynen canim yeni birkac doktor arastirdik. Hem de hastane pahali muayene pahali ama icerisi dökülüyor. Dusun bebegin kalp sesini dinletemedi bize sadece ekranda pit pit acilip kapanan kalbini görebildik icimizde kaldi valla biz sesini telefona kayfetmek istiyorduk. 9 ay duyamayacak miyim ben bebegimin kalp sesini. Parası önemli degil ama insan karsiligini almak istiyor. Moral bozmaktan baska bisey yapmadi kadin

Hastane dokuluyorsa uzak dur zaten aman aman. Dogum yapicaksin orda sen icine sinmeli tabii ki. Hem eminim daha uygun hastaneler vardir. ayrica doktorla kimyanin uymasi da onemli. Ben ilk hamilelikte Ankaradaydim. 3 doktor degistirmistim. Ilki felaketti, dusuncesiz kaba sevgisiz, ikincisi mukemmeldi ama hastane fahiş fiyat istedi, 3. hem fiyat olarak iyiydi hem hastane tertemizdi hemde doktorla anlastik. Hic pisman olmadim. Eminim dogru doktoru bulacaksin :)

Aslında hamile olmasak da sağlıklı beslenmek adına paketli tüm gıdalardan ve şekerden tamamen uzaklaşmak gerek.bence doktorun kilodan ziyade sağlıklı olman adına öyle söylemiş.Ben gayet bilinçli buldum arada kaçamaklar illaki olur ama gerçekten ekmeğin şekerin paketli gıdaların ki hepsinin içinde şeker var vücuda hiçbir faydası olmadığı gibi katkat zararı var.
Canim biz zaten saglikli beslenen bir aileyiz. Hep köy ürünleri kullaniyoruz sutumüz peynirimiz terayagimiz bile karadenizden özel kargo ile geliyor. Kişliklarimi kendim hazirlarim salcami tursumu her seyimi. Sadece köy yumurtasi yeriz kesinlikle yemlenmeyen dogada yetisen tavuk yumurtasi ve eti. Derin dondurucumuzda 12 ay kendi kestirdigimiz hayvan eti bitmez bunlari soylemek2 belki ayıp ama demek istedigim daha ne yapalim zaten bakkal market ürünü anca dondurma çekiyor canim. Bilinçli insanlariz ama bize hic bisey bilmiyorsunuz havasi veriyor ve rahatsiz olduk.

Hastane dokuluyorsa uzak dur zaten aman aman. Dogum yapicaksin orda sen icine sinmeli tabii ki. Hem eminim daha uygun hastaneler vardir. ayrica doktorla kimyanin uymasi da onemli. Ben ilk hamilelikte Ankaradaydim. 3 doktor degistirmistim. Ilki felaketti, dusuncesiz kaba sevgisiz, ikincisi mukemmeldi ama hastane fahiş fiyat istedi, 3. hem fiyat olarak iyiydi hem hastane tertemizdi hemde doktorla anlastik. Hic pisman olmadim. Eminim dogru doktoru bulacaksin :)
Bakalim canim muayene fiyatlari 90ile 140 arasi dogum fiyatlari 2000 ile 4000 arasi degisen makul ve çok tercih edilen ve teknolojinin son ürünlerini kullanan birkac doktor bulduk. Zaten daha dün kontrol oldum en erken 3 hafta sonra kontrololmaliyim o zamana kadar birine karar veririz inşallah.

Insallah canim ya zaten doktor da cok moralimi bozdu her seyi yasakladi bana markette satilan ambalaji olan her sey yasak. Ekmek kesinlikle yasak cok az cavdar sadece. Bayramda kesinlikle agzima tatli koymayacakmisim. Sadece kirmizi et ve balikla hayat gecer mi çok bunaldim valla simdiden. Çok şükür tansiyonum yok şekerim yok bi hastaligim yok alt tarafi 67 kiloyum yaaa.. Herr sey GDO lu yeme yeme diyip duruyo... Eyvah eyvah sen cok kilo alirsin diyo.. Dünyanın parasini veriyoriz randevu saatinden sonra en az 1.5 saat sıra bekliyoruz bir de simdiden azar isitiyoruz valla. Ödüllü doktor imiş bilmem ne imiş.. Valla millet 100 kilo ile hamile kaliyor degistirecegim doktorumu..
canım bende bursadayım hangi dr gidiyorsun bende dikkat edicem kilom normal ama ikiz gebelik olduğu için çok kilo almamı istemiyor drum bide minyonum o yüzden dikkat et dedi

canım bende bursadayım hangi dr gidiyorsun bende dikkat edicem kilom normal ama ikiz gebelik olduğu için çok kilo almamı istemiyor drum bide minyonum o yüzden dikkat et dedi
Çekirge doruka gidiyordum ama hic begenmedim canım nilüfer carrefour yakininda natal dogum klinigi var ibrahim avcı on numara bir doktor daha once de gitmistim ama malesef bebegim gelismemisti. Ya ona gitmeyi dusunuyorum. Medikalpark da olabilir ya da yildirim doruk hastanesi cok guzel ve en teknolojik hastanelerden biri oraya da gidebilirim

Kızlar dr dan geldim kendi dr.um bayramdan sonraya randevu vermişti dayanamadım hastaneye gittim doktor sana sürpriz bişey var burda dedi bir değil iki bebek geliyo dedi kalp atışlarida oluşmuş sesli olarak dinletmedi ama olsun
Aaa ne güzel canım gözünaydın bayram sürprizi oldu desene çifte sürpriz :)) İki ayrı kese mi tek kese mi ?

Kızlar dr dan geldim kendi dr.um bayramdan sonraya randevu vermişti dayanamadım hastaneye gittim doktor sana sürpriz bişey var burda dedi bir değil iki bebek geliyo dedi kalp atışlarida oluşmuş sesli olarak dinletmedi ama olsun
ay canım ya Maşallah Allah sağlık sıhat versin miniklerede sanada İnşallah nasıl bi duygu ikiz oldunu duymak

Çekirge doruka gidiyordum ama hic begenmedim canım nilüfer carrefour yakininda natal dogum klinigi var ibrahim avcı on numara bir doktor daha once de gitmistim ama malesef bebegim gelismemisti. Ya ona gitmeyi dusunuyorum. Medikalpark da olabilir ya da yildirim doruk hastanesi cok guzel ve en teknolojik hastanelerden biri oraya da gidebilirim
anladım canım doruk çok kalabalık oluyor diye duymuştum ben pembe mavi nevin hn.gidiyorum çok tatlı bir dr bizde bugün kalp atışı için gittik ama dinletmedi 2 hafta sonra falan dinletecek sanırım tehlikeli oluyormul bizde sadece gördük kalp atışlarını çok şükür sağlıklılar önemli olanda o biraz geç duyarız artık :)

Bence çok güzel bir süpriz hadi gözün aydın;)

maşallah canım bende ikiz annesi olacağım inşallah :)

anladım canım doruk çok kalabalık oluyor diye duymuştum ben pembe mavi nevin hn.gidiyorum çok tatlı bir dr bizde bugün kalp atışı için gittik ama dinletmedi 2 hafta sonra falan dinletecek sanırım tehlikeli oluyormul bizde sadece gördük kalp atışlarını çok şükür sağlıklılar önemli olanda o biraz geç duyarız artık :)
Aynen cabim saglikli olsun yeter ki evet cekirge cok kalabalık bir kere randevumuzdan 2.5 saat sonra girdik dün de 1.5 saat sonra tam girdik i arada tanidigi bir hamile geldi bize dedi ki siz dışarıda bekleyin arkadasa 2 dakika bakayim en az 20 dakika da onu bekledik. Nevin hanima ben de gelmeyi düşündüm canim. Muayenesi ve doğum ucretleri ne kadar onun

Aynen cabim saglikli olsun yeter ki evet cekirge cok kalabalık bir kere randevumuzdan 2.5 saat sonra girdik dün de 1.5 saat sonra tam girdik i arada tanidigi bir hamile geldi bize dedi ki siz dışarıda bekleyin arkadasa 2 dakika bakayim en az 20 dakika da onu bekledik. Nevin hanima ben de gelmeyi düşündüm canim. Muayenesi ve doğum ucretleri ne kadar onun
Muayene 200 tl canım doğum 5000 eğer tüm muayeneyi orda yaparsan biraz yüksek ama ben tedaviyle olduğum için mecbur oraya gidiyorum birde çok memnunum drumdan

Back
X