- 16 Aralık 2013
- 778
- 454
- 323
- Konu Sahibi Homely_angel
- #3.761
kız bu crl ne bende dün gittim de başı gövdesi ay maşallah herseyi belli yavrumun:)Bugun dr kontrolum vardı ve beklenen kalp atısını duyduk çok şükür.8+1 günlük crl 1.71 olmuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız bu crl ne bende dün gittim de başı gövdesi ay maşallah herseyi belli yavrumun:)Bugun dr kontrolum vardı ve beklenen kalp atısını duyduk çok şükür.8+1 günlük crl 1.71 olmuş
hımm pardon canım ben anlamadığım için söylemek istedim progestan iğnesidir diye olsun canım kısmet diğeri sağlıklı olsunda herşey Allahtan sen ikizmi istiyodun peki :) foto dan öle düşündümKan sulandırıcı iğneydi.kanamam durdu çok şükür.yanlız dr. 2 kese görmüştü biri kaybolmuş sadece.
Baş ile popo arasındaki uzunluk.ben çok seçemiyorum ultrasondakız bu crl ne bende dün gittim de başı gövdesi ay maşallah herseyi belli yavrumun:)
hımm pardon canım ben anlamadığım için söylemek istedim progestan iğnesidir diye olsun canım kısmet diğeri sağlıklı olsunda herşey Allahtan sen ikizmi istiyodun peki :) foto dan öle düşündüm
ikizde olsa fena olmazdı yani
Geçmiş olsun @handrake 2.adet dönemin mi bi baksana ona ,benim de kahve leke oldu geçen pazar doktor hemen progestan başlattı üstüne görme olabilir dedi bol bol dinlen inşallah geçerMerhaba kizlar sabah tuvalete gittigi.mde lekelenmelerim oldugunu gordum kizimda yasamamistim hafif ağrım da var annemlerdeyim sehir dışında devlet hastanesi var yakında sadece insallah birsey yoktur gidecegiz birazdan.lekeler sutlu kahve rengi dua edin
Yapar canim merak etme onlarin işi otamam canım ptesı ebnde gıdeyım barı aıle hekımıme. anlayıslı bırı zaten umarım yapar
Kizamik testleri ve kedi köpek alerjim var mi diye baktirdi doktor sadece onlari yapmiyor saglik ocagi geri kalan hepsini yapiyor boşuna para vermeyin canim o parayla bebegimize kaç aylik bez aliriz :)))) insallah görürsek o günleriHangi testleri yapmiyorlar saglik ocagimda yazabilir misiniz
Kızlar mrb ben herhalde şubat annesi olamayacağım kalp atışları yokmuş kese gelişmiyor dedi doktor 6 haftalıkmış
Canim benim.. Allah her şeyde bir hayir yaratmistir biz göremeyiz.. Rabbim hasta ya da hayirsiz evlatla sinamasin hic birimizi bu mubarek gün hürmetine. Benim 7 hafyalik bebegim düştüğünde eşimle sarılıp 10 dakika kadar aglamistik. Sonra dedik ki ya hastalikli dogsaydi.. Ya cok hayirsiz olsaydi... Demek ki hayirlisi yavrumuzub dogmamasiymis... Cok kısa zamanda toparlamistik kendimizi. Sonuc ne olursa olsun sakın isyan etme hep şükret.. Rabbim hayirlisini bilir biz bilemeyiz.. Emin olmak icin baska bir doktora da gidebilirsin istersen..Kızlar mrb ben herhalde şubat annesi olamayacağım kalp atışları yokmuş kese gelişmiyor dedi doktor 6 haftalıkmış
evet canım ya ay valla Allahım bozmaz İnşallah bu mutluluğu haftalar ilerledikçe azım kulaklarıma varıyor:)İnşallah sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız İnşallah:)Evet ya degil mi :) ama biz basi cekiyoruz bugun 10. haftaya girdik. 2-3 gun bile farkediyor su anda. Belki ondan secebiliyoruzdur.
Benmde 8.inşallah geçer..çok fena birşey
Bu gün rahimde ve kasıklarımda şiddetli ağrılarım oldu sonra leke gelmeye başladı kırnızı hemen devlet hastanesinin aciline gittik kaarında kese görülmedi tekrar beta hcgye baktı 1700 çıkmış.aslında kese görülmeliydi dedi.dış gebelik olaabilir mi dedim dah önceki kan tahlillerime bakıp düzenli artış olmuş dış gebelik değil ama düşük tehliken var dedi.idedi.yatış verdi amaa iki çocuğum olduğu içşn eve geldim.iğne yazdı vurdurdum.haalen ayağa kalktıkça kan geliyo.çok moralim bozuldukesenin görülmemesine aayrı bi üzülüyorum kaaanamamın olmasına daha bi üzülüyorum.elim çok üzüldü ona ayrı bi üzülüyorum.yaaarın başka doktoraa gidicem
TAMAM CANIM SAGOLYapar canim merak etme onlarin işi o
Gerçekten çok üzüldüm Allah hayırlısını versin ne olur üzme kendini istersen başka doktora da bi görün daha gençsin şükret bak tedavisiz hamile kaldın bunlar teselli gibi gelir sana ama herşey olacağına varırKızlar mrb ben herhalde şubat annesi olamayacağım kalp atışları yokmuş kese gelişmiyor dedi doktor 6 haftalıkmış
Gecmis olsun canim kese gorunmemesine uzulme bence benim dun degerim 4117 cikti ona ragmen gorunmedi karindan vaginal bakmaya da gerek duymadı.bir de gec döllenme senin sanırımBu gün rahimde ve kasıklarımda şiddetli ağrılarım oldu sonra leke gelmeye başladı kırnızı hemen devlet hastanesinin aciline gittik kaarında kese görülmedi tekrar beta hcgye baktı 1700 çıkmış.aslında kese görülmeliydi dedi.dış gebelik olaabilir mi dedim dah önceki kan tahlillerime bakıp düzenli artış olmuş dış gebelik değil ama düşük tehliken var dedi.idedi.yatış verdi amaa iki çocuğum olduğu içşn eve geldim.iğne yazdı vurdurdum.haalen ayağa kalktıkça kan geliyo.çok moralim bozuldukesenin görülmemesine aayrı bi üzülüyorum kaaanamamın olmasına daha bi üzülüyorum.elim çok üzüldü ona ayrı bi üzülüyorum.yaaarın başka doktoraa gidicem
gecmis olsun canim inşallah birsey olmazKızlar benimde kanamam oldu dua edin bebeklere bişey olmasın
sagol canim hosgeldin hayirli olsunMerhaba anneler, gününüz aydın olsun. Ben de aranıza katılmak istiyorum.![]()
hosgeldiniz hayirli olsunMerhabalar tekrar bu foruma yazmam cok guzel saglikla kucagimiza alalim bebeklerimizi
gozun aydin canim bu haftalarda nst ilkkez duydumkızçeler napıyosunuzz ? nezmandır gıremıyodum bişey sorucam bu haftada test ıstedı mı drlar sızdende hamılelık paketı dedı herseye bakıyolarmıs ama ozele gıdıyorum 270 tl dedı. yaptıran var mı ne işe yarıyo acababı de bende hala ne mıde bulantısı nede baska bısı yok yaww
keseyı gordum ıcım rahatladı ama kalp atışını duyamadık daha kısmetse haftaya gıdıcem
![]()
hayirli haberlerle gel insallah canimarkadaşlar bu gün saat 15.00 'de ilk muayenem var. Sabaha kadar sağa dön sola dön uyuyamadım heyecandan. O güzel dualarınızı esirgemeyin kesemizi görelim, kalbimizin sesini duyalım inş :)
Hosgeldinuz benim de 24 mayis gec dollenme sizin sanirim.saglikla kucaginiza alinMerhaba arkadaslar benimde 25 mayis sin adet tarihim dun beta hcg 319 cikti. Bende aranuza yeni katildim
Aman yat dinlen ayaklarının altına yastık koy biraz yüksek olsun bol su iç kahve leke aslında kötü değil ama kanamaya çevirmezse o yüzden git önlem olarak iğne yaparlar dikkat edin kızlar herkezde lekelenme ve kanama olmuş baktımda havalarda sıcak onunda etkisi olabilirmi acaba
progestan verdi dr dun usg de goremefi diye bugun bakmadi tekrar ptesi tekrar kontrol edilsin dedi bhcg dr baktir diye ekledikız bu crl ne bende dün gittim de başı gövdesi ay maşallah herseyi belli yavrumun:)
sagol canim 2. Adet donemime 2 hafta falan var progestan verdiGeçmiş olsun @handrake 2.adet dönemin mi bi baksana ona ,benim de kahve leke oldu geçen pazar doktor hemen progestan başlattı üstüne görme olabilir dedi bol bol dinlen inşallah geçer
Canim cok üzüldüm rabbim herseyin hayirlisini versinKızlar mrb ben herhalde şubat annesi olamayacağım kalp atışları yokmuş kese gelişmiyor dedi doktor 6 haftalıkmış