2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
allah yardımcın olsun canım benim ilk hamileleğim çok fenalardayım çok şükür bugun iyiyim sabah iş yerine gelince bir sade soda içeyim dedim şöyle ıkı saat yudum yudum içtim baktım geçti mide bulantım bu öğlen iş yerinde rahatca yemek yedim

denerim canım, inşallah bana da iyi gelir

Kızlar benim bu aralar iyice uyku halim arttı ve hafif hafif agrılarım oluyor kasıklarımda doktora sormuştum rahim büyüdükçe agrı olur normal dedi

dramamine diye bi ilaç verdi biraz hafifletti ama halen var malesef benimde eger geçmezse rahatlayamazsan iğne vericem dedi persembe gidicem tekrar bakalım
bende dun doktora gittim ayni ilaci banada verdi gecmez kendini cok kotu hidsedersen serum veriririz dedi bu ilaci ictim dunden beri fazla kusmadim ama sersem gibiyim uykulu fazla da bisi yemiyorum zaten idare edicem boyle giderse idare ederim ins sen ne durumdasin ilaci icince

aynen benide çok sersemletti kafam kalkmıyor resmen bulantım benimde hafifledi biraz ama gecmedi devam ediyor valla allah yardımcımız olsun çok zormuş böyle sürekli hasta gibi nannen1 nannen1

Ayni durum bizdedr var. 1 haftadir esin gelebe kadar zar zor ilgileniyirum. o gelince ben hoopp yatar pozisyon. cocukla ilgilenme ve yemek adamda tamamen.
aynen allah yardımcımız olsun valla yüzüm gözüm soldu hasta gibi geziyorum etrafta birde gören neyin var dıye soruyo onlara laf anlat yıprandım daha şimdiden

selam arkadaşlar neredeyse 2 haftadır yazamıyorum, bulantılarım çok fena ve kusmaya başladım. doktor dramamine vermişti artık etki etmeyince zofer içmeye başladım, yine de kusuyorum :KK43: 7+1 de kalp atışını duyduk çok şükür, 1 ay sonra kontrole gideceğim, geçen hafta kan verdim tüm tahlillerim yapıldı, bu hafta sonuçları alacağım. inanılmaz kötüyüm, oğlumda da böyle olmuştu :KK43: hayatımdan bezdim resmen bi de çocuk olunca ona bakmak lazım, bi de çalışıyorum :KK43:
al bendende o kadar hem çalıs hem cocukla ilgilen hemde bu bulantı mahvetti benide , dramamine verdi banada doktor gecmezse iğne veririm dedi cok fazla bi rahatlama olmadı bimiyorum artık napıcam kızımda hiç böyle olmamıstım

al bendende o kadar hem çalıs hem cocukla ilgilen hemde bu bulantı mahvetti benide , dramamine verdi banada doktor gecmezse iğne veririm dedi cok fazla bi rahatlama olmadı bimiyorum artık napıcam kızımda hiç böyle olmamıstım

Dramamine sadece uyku yapıyor bana hiç iyi gelmedi, zofer iğne yapıyorlar hastanede birkaç gün rahatlatıyor. ben de Zofer kullanmak istemiyorum, oğlum kalbi delik doğdu, sonra araştırınca bu ilaç için aynı şikayeti yazan insanlar gördüm, şimdi hiç içmek istemiyorum zaten hafifletiyor ama geçirmiyor, dün dayanamadım içtim yoksa ayakta gezemiyorum

Kızlar ben bugün doktora gittim. Türkiyeye geldik kayınvalideme gösterelim hem kalp atışı devam ediyor mu diye 8. Haftada bak demişti kıbrıstaki doktorum. Bugün 8+1. Boyu 1.57 cm. Doktor bir kese daha gördü ikizi teğet geçmişsin dedi. Kıbrıstaki doktorum hiç böyle bir şeyden bahsetmedi. Mümkün olabilir mi böyle bi şey? Doktor folikasiti kes elevite başla dedi. Daha erken değil mi? 12. Haftaya kadar içmemiz gerekmiyor mu? Kıbrıstaki doktoruma danışacağım sanırım.

günaydın kızlar :KK43:
gece evimizde ufak çaplı bir kaza oldu. gece yarısı duvardaki tencereler devrildi. fırlayarak uyandım yerimden. inanılmaz korktum ama. ve o an kramp girdi kasığıma ilk zaman ki gibi olmasada hala ara ara ağrım oluyor. sonrada sabaha kadarda kabusumda hep düşük yaptığımı kanamam olduğunu gördüm gördüm uyandım. :KK43:
Ay cok kotu olmus gece gece. Korkman normal, icini ferah tut :KK200:
Hisgeldin :) hayirli olsun :)

Hosbuldum tesekkurler :) hepimizinki hayirli olsun insallah:KK200:

Kizlar kalp atisini 7.haftadan sonra duyariz dedi benim doktorum. Cuma gunu 6.haftanin icinde oluyorum sanirim, ikinci gidisim olacak ve ilk gittigimde haftasini sormayi unutmusum heyecandan:kızgın:
Hic mi duyma ihtimalimiz yok kio_O

Kizlar kalp atisini 7.haftadan sonra duyariz dedi benim doktorum. Cuma gunu 6.haftanin icinde oluyorum sanirim, ikinci gidisim olacak ve ilk gittigimde haftasini sormayi unutmusum heyecandan:kızgın:
Ben de bu perşembeye randevu aldım. Daha fazla dayanamıycam.. İnşallah kalp atışlarını duyarız.:KK200:

Kızlar ben bugün doktora gittim. Türkiyeye geldik kayınvalideme gösterelim hem kalp atışı devam ediyor mu diye 8. Haftada bak demişti kıbrıstaki doktorum. Bugün 8+1. Boyu 1.57 cm. Doktor bir kese daha gördü ikizi teğet geçmişsin dedi. Kıbrıstaki doktorum hiç böyle bir şeyden bahsetmedi. Mümkün olabilir mi böyle bi şey? Doktor folikasiti kes elevite başla dedi. Daha erken değil mi? 12. Haftaya kadar içmemiz gerekmiyor mu? Kıbrıstaki doktoruma danışacağım sanırım.

Elevit bana oğlumda hemen vermişti doktor ama midem bulandığı için hiç kullanamamıştım, bunda da içemiyorum

7+1 de duydu bizim doktor, 6.haftada kalbini ekranda gördük ancak ses duyamayız şu an teknolojik olarak mümkün değil demişti

Back
X