2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlaaar benim beyazlar fena çıktı loreal saç spreyi zararlımıdır aranızda kullanan var mı ?
sprey hakkında fikrim yok cnm ama doktorum ilk 13.haftadan sonra boyatabilirsin dedi ilk 13 hafta bebegin bütün orgaanları olusuyor genel olarak bişey olacagını düüşünmüyoruz ama önlem iyidir dedi . ilk kızımdada 13 haftadan sonra boyatmıştım bi sıkıntı olmadı çok sükür şimdide öyle yapıcam bende aynı durumdayım seninle

Ben de su lorealin Yen'i çıkan saç spreylerinden aldım yıkanınca gidıyor onunla idare edıyorum cunku genetik olarak beyazlarım var iyice uzadılar
Tamam ozaman onu bende alayım tereddüt etmiştim Zararlı mı diye benimde genetik lisedeyken başladı beyaz Allah başka dert vermesin

Merhaba arkadaşlar, uzın zamandır yazamadım ben de. Taşınma telaşımız var, girip okuyorum her gün hemen hemen ama yazamadım bir türlü.

Benim bulantılarım devam ediyor ama size danışmak istediğim bir şey var.ben normalde sabahları hep su şeklinde istifta ediyordum ama bu sabah afedersiniz sarı şekilde istifra ettim. Siz de durum nasıl?

Kacinci haftandasin?

Sat'a göre 6+4 fakat 21.günde yumurtladığım için (geç döllenme) 5+4 aslında.
Ben 35 günde bir adet olduğum için hep geç yumurtluyorum.

inşallah olmaz canım, ilkinde çok çektim ben. bugün sadece bir kez kustum ve yemek yiyebildim inşallah benim de kesilir

İnşallah arkadasım. Allah kolay ve keyifli hamilelik versin hepimize.

Merhaba arkadaşlar, uzın zamandır yazamadım ben de. Taşınma telaşımız var, girip okuyorum her gün hemen hemen ama yazamadım bir türlü.

Benim bulantılarım devam ediyor ama size danışmak istediğim bir şey var.ben normalde sabahları hep su şeklinde istifta ediyordum ama bu sabah afedersiniz sarı şekilde istifra ettim. Siz de durum nasıl?

Canım safra çıkartmışsın. Açsan ve midende su yoksa çıkan sarı şey safradır,korkma.

Arkadaşlar yenidoğan yoğun bakım ünitesi olan hastane araştırın mutlaka.
Ben ilk oğlumda özellikle istedim hatta tutturdum resmen. Oğlum doğdu maalesef ciğerinde su kalmıştı ve oksijen alması gerekiyordu. 3 gün yoğun bakımda kaldı. 2 gün bundan dolayı 1 günde sarılıktan.
Özel hastanelerin yoğunbakımları sağlık yönetmeliğince ücretsizdir.
Doğum yaptığınız özel ya da devlet hastanesinde yoğunbakım ünitesi yoksa olan hastaneye sevk edilir. Ama anne sezeryanlı ise doğum yaptığı hastenede kalır mecburen. O yüzden Doğum yapacağınız hastanenin yenidoğan yoğunbakım ünitesi mutlaka olsun. İnşallah ihtiyaç duymayız ama herşey insanlar için.

Kızlar ben bugünden beru yatıyorum çok kötuyüm. Midem bulaniyor birşey yiyemiyorum zaten. Ama sabahtan beri deli gibi basim dönüyor ayağa kalkamiyorum yatakta duramiyorum tavan dönüyor sanki. Eşim aradı akşam doktora götüreceğim seni dedi. Sizce neden olabilir bu durum :(

Tamam ozaman onu bende alayım tereddüt etmiştim Zararlı mı diye benimde genetik lisedeyken başladı beyaz Allah başka dert vermesin

Canım bana kalırsa bir ay sık dişini. O spreyin içinde ne var bilmiyorsun ve saç derinden vücuduna geçecek. Kanıtlanan bir zararı yokmuş ama bilinmeyen bir şeyi yapmak doğru gelmiyor bana. Ömür boyu çekeceği bir alerjiye de sebep olabilir, Allah korusun başka bir şeye de. Kalın saç bantları var ya, onlardan filan alıp taksan. 13. Haftada rahat rahat boyatırsın ;)

Kızlar ben bugünden beru yatıyorum çok kötuyüm. Midem bulaniyor birşey yiyemiyorum zaten. Ama sabahtan beri deli gibi basim dönüyor ayağa kalkamiyorum yatakta duramiyorum tavan dönüyor sanki. Eşim aradı akşam doktora götüreceğim seni dedi. Sizce neden olabilir bu durum :KK43:

Vertigo olmasın? Daha önce hiç yaşadın mu böyle bir şey? Yani hamilelikten desek bir anda böyle başlar mı bilmiyorum

Vertigo olmasın? Daha önce hiç yaşadın mu böyle bir şey? Yani hamilelikten desek bir anda böyle başlar mı bilmiyorum
9. Haftadayim bugün kadar agir hiç olmamıştım. Mide bulantilarim sabahlari oluyor ama hic kusmadim. Acaba tansiyonum mu düşüyor kan şekerim mi anlamadim ya evde yalnızım zaten cok bunaldim :(

Kızlar ben bugünden beru yatıyorum çok kötuyüm. Midem bulaniyor birşey yiyemiyorum zaten. Ama sabahtan beri deli gibi basim dönüyor ayağa kalkamiyorum yatakta duramiyorum tavan dönüyor sanki. Eşim aradı akşam doktora götüreceğim seni dedi. Sizce neden olabilir bu durum :KK43:
Hamile olabilirsin:) ben 3haftadır böyleyim cnm

Tansiyon olabilir canım.

Tatlım progestan içtin mi onun yan etkileri de yapar

Back
X