- 6 Haziran 2017
- 604
- 537
- 53
- 31
- Konu Sahibi Homely_angel
- #4.681
banada 3 aydn sonra decavit diye bir ilaç veriyoruz dediBana da vermedi canım ilk üç aydan sonra veriyoruz dedi dr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
banada 3 aydn sonra decavit diye bir ilaç veriyoruz dediBana da vermedi canım ilk üç aydan sonra veriyoruz dedi dr
allah bidaha yasatmasın insallah hepimmizin evladına saglıklı uzun ömürler versin2 yaşında kapandı canım ama ömrümdem ömür gitti, çok şükür atlattık![]()
Ben de aynı sekildeyim canim ozellikle geceleri yatarken bogazima ince bir tulbent sariyorum iyi geldi vallakızlar iki gündür boğazım çok ağrıyo evde doğal ne yapabilirim bir an önce geçsin diye
cok geçmiş olsun insallah hemencecik toparlarsın cnm benimSelamdun sabah yine kanamam oldu. Hemde baya..parca bile geldi..hemen hastaneye geldik..2 gundur burdayim.bu gecede yatiyorum.kalp atislarini dinledik cok sukur iyi.kanamada azaldi..silince geliyo sadece...diger kese duruyo hala icinde bebekte var ama gelismemis..
Bu gecede burdayim..yarin duruma gore cikicam![]()
gecmiş olsun cnm allah hayırlı zamanda yeniden saglıklı gebelik nasip etsın ınsallahMerhaba ben üzülerek aranızdan ayrılıyorum mol gebeligim bugun kurtajla sonlandirildi 1 yil hamile kalmamam gerekiyormuş.hepinize saglikli hamilelikler dogumlar dilerim.
hayırlı olsun hoşgeldin cnmmerhaba arkadaşlar Allah nasip ederse inşallah bende 2018 şubat annesi olacağım ve çok mutluyum
Cihazı daha iyi geldi nedense bilemedim iyiyiz sükür kesemde kendide iyi :)iyiyseniz sorun yok canım. azıcık daha büyüdüğünde tam ölçülür, emin olursun haftasına. gerçi ben devlet hastanelerine pek güvenemiyorum.
Haklısın canım sanırım dogru diyorsun cok takmamak lazım saglıklı ya büyüyor ya sükür ellerini gördüm :)Canım ultrasonun bebegi hangi taraftan gordugu bile etkiliyor kalp atisini duymaya gittigimde ozelde olctu aa 7 haftalik olmus dedi oynatti tekrar olctu 6+3 olctu sonra.sata gore 6+5 dim. Bir de forumlarda bebegin sag yada solda durusuna gore kiz erkek yorumu yapiyorlar o da sacma cunku doktor 2-3 pozisyondan ultrason kagidi verdi herbirinde farkli tarafta duruyor.tamamen ultrasonun gorusuyle alakali
Insallah canim. Sagol..cok geçmiş olsun insallah hemencecik toparlarsın cnm benim
Canim eger bebeginde bir sorun varsa aldiracak misin? Bu testi ebeveynler isterse yapıyorlar bir zorunluluğu yok. Ben yaptirmayi düşünmüyorum ve genelde ailemde ve arkadaslarimda yaptıran da yokkizlar son gittigimde dr um zeka testlerinden bahsetmusti siz ne dusunuyorsunuz yaptircakmisiniz bidahaki aya gittigimde kesin sorcaktir bilmiyorum bende benim hastane 400 tl istiyor baska bi hastane 230 tl acaba devlette yapiyorlar mi biyle testlwri
Canım bir çay kaşığı bal. Yarım limon sık. Ilık su ve çok az karabiber serp içkızlar iki gündür boğazım çok ağrıyo evde doğal ne yapabilirim bir an önce geçsin diye
kizlar son gittigimde dr um zeka testlerinden bahsetmusti siz ne dusunuyorsunuz yaptircakmisiniz bidahaki aya gittigimde kesin sorcaktir bilmiyorum bende benim hastane 400 tl istiyor baska bi hastane 230 tl acaba devlette yapiyorlar mi biyle testlwri
kizlar son gittigimde dr um zeka testlerinden bahsetmusti siz ne dusunuyorsunuz yaptircakmisiniz bidahaki aya gittigimde kesin sorcaktir bilmiyorum bende benim hastane 400 tl istiyor baska bi hastane 230 tl acaba devlette yapiyorlar mi biyle testlwri
İşimiz gerçekten zor Allah yardımcımız olsun.İyi akşamlar gençlik.
Ben ilk çocuğum da devamlı kustum.
Ama yemekte yedim.
Şimdi hiç bişi yiyemiyorum ama midemde bulanmıyor.
Çok halsizlik var ve su gibi terliyorum.
Folik asit hap içiyorum ve kan sulandırıcı ğne kullanıyorum.
Bu hamileliliğim de çok kötü geçiyo
Bide işe gidip gelmesi ve 16 aylık oğlumla ilgilenmesi eve gelip yemek yapmak bile eziyet şuan
Ben yaptırırım sonuçta için rahat eder aklımda soru işareti olacağına.Zeka testi derken bahsettiğiniz şey nedir? Bebeğin ense kalınlığı ve burun kemiğinden bakılan ve bir takım kan tahlilleriyle down sendromu olasılığını veren ikili testten bahsediyorsanız, o zeka testi değil. Hamilelikte zeka testi yapılmaz, ikili,üçlü testler gibi testler ve ayrıntılı ultrason vardır