2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
İğne vurulan arkadaslara cok gecmis olsun Rabbim hepimize kolayliklar versin.
Bugun bende doktora gittim kalp atışını duydum ama sevinemedim. Karin agrilarim vardi zaten kese etrafinda kanama var sanirim. Progestan verdi doktor gunde iki tane.simdide kahverengi cok az lekelenme var. Korkuyorum :(

Bende bugun kalp atisini duydum sonunda 9.haftanin icindeyiz hersey normal. Herkesin saglikla devam eder insallah. Bugun kan tahlillerini verdi doktor yaptirayim diye zama benim saglik ocagi taa persembe kan aliyor beklemek istemiyorum.Uygun fiyatli bir ozel hastanede yaptirayim diyorum.Siz ne yaptiniz tahlilleri

İğne vurulan arkadaslara cok gecmis olsun Rabbim hepimize kolayliklar versin.
Bugun bende doktora gittim kalp atışını duydum ama sevinemedim. Karin agrilarim vardi zaten kese etrafinda kanama var sanirim. Progestan verdi doktor gunde iki tane.simdide kahverengi cok az lekelenme var. Korkuyorum :KK43:
Canim ayni gundeyiz seninle, agrilar icin endise etme. Benim doktor cok normal hatta kesenin gelistigini gosterir dedi.Ne kanamalar gecirenler saglik bebislerini aliyor kucaklarini, icini ferah tut.

Benimde sezeryan canım sanırım ocakta olucak benimde :) nasip kismet saglıkla doguralım da

Hayırlısıyla kucağımıza alalım cnm ilki sezeryan benim büyük ihtimal ocakta olacak doğum

Kizlar zprunlu sezeryan mi yoksa istege bagli mi olmustunuz? benimde sezeryandi ama zorunlu oldugu icindi. bu sefer ssvd deneme konusunda "henuz" cesaretim var :-) bakalim. eger kizimdaki gibi olursa ama 40i da goruruuumm 41 i de gorurum heralde

Kizlar zprunlu sezeryan mi yoksa istege bagli mi olmustunuz? benimde sezeryandi ama zorunlu oldugu icindi. bu sefer ssvd deneme konusunda "henuz" cesaretim var :-) bakalim. eger kizimdaki gibi olursa ama 40i da goruruuumm 41 i de gorurum heralde
Canım açılmam hiç olmadı 3 gün 100 ler sancı ile gezdim meger kızımın kordonu kısa imiş inenmemiş doktor dedi yarım saat daha kalsaydın ölü doğacakmış kordon kopmak üzereymiş cok şükür saglıkla dogdu ama 3 gün aç kaldım ve sancılarla 1 sene gibi gelmişti
Buda kesin sezeryan olur hiç cesaretim yok normale zaten doktorum sezeryan diyor o esnada tüpü baglatıcam o yüzden sezeryan garanti benim için

Kızlar cuma günkü ultrason resmimiz 9 hafta 1 diye ölçmüştü sizin ultrason haftanız degişiyor mu her gittiginizde yani haftada 1 gidiyorsanız büyük yada ufak cıkıyormu benim büyük cıktı da ondan soruyorum
2.36cm di minnagım
Evet ben burda gittgimle Türkiye de gittiğim doktor farklı günler söyledi ileride görünüyordu 1-2 gün buradaki hesaba göre

Canım açılmam hiç olmadı 3 gün 100 ler sancı ile gezdim meger kızımın kordonu kısa imiş inenmemiş doktor dedi yarım saat daha kalsaydın ölü doğacakmış kordon kopmak üzereymiş cok şükür saglıkla dogdu ama 3 gün aç kaldım ve sancılarla 1 sene gibi gelmişti
Buda kesin sezeryan olur hiç cesaretim yok normale zaten doktorum sezeryan diyor o esnada tüpü baglatıcam o yüzden sezeryan garanti benim için

Tupu mu baglatican? ne tupu nasi tupu baglatican? neden ki?

Zorunlu cnm benimki açılmam 7cmde kaldi bebeğimin kalp atışları zayıfladı acil sezeryana girdim
Ben doktorumla konuştum asla kabul etmiyor ssvd yapacaksanda üniversite hastenesi diyor tehlikesi çokmuş onu yaşamaya değmez dedi

Zorunlu cnm benimki açılmam 7cmde kaldi bebeğimin kalp atışları zayıfladı acil sezeryana girdim
Ben doktorumla konuştum asla kabul etmiyor ssvd yapacaksanda üniversite hastenesi diyor tehlikesi çokmuş onu yaşamaya değmez dedi

burdaki de tan tersini diyor biliyormusun? soyle ki, simdi tabii ben bunu dusundugum icin hem turk sitelerini hem alman sitelerini inceliyorum, Turkiyede bu konu hakkinda olumlu yazi %10, burda ise olumsuz yazi %10. doktor bana 2. sezeryanin risleriyle ssnd riskleri ayni neredeyse dedi. Bakalim daha cok erken zaten hamileligim basil gidicek ama son anda anca belli olur tabii

benim dr gecen girustigumde subat 12 digum tarihi gorunuyor dedi ama sezeryan ilk dogumun subat basi olur kidmetse dedi hic ssvd bahsetmedu bile zaten riske girecek biri degilim aynen sezeryana devam benim icin kusmetse

Tupu mu baglatican? ne tupu nasi tupu baglatican? neden ki?
2 cocuk yeter diyoruz eşimde bende o yüzden tüpleri baglatıcam ameliyat esnasında maddi durumumuz sadece 2 cocuga yetiyor canım en iyisi bu diyoruz bir 3.cüyü bakamayız tek eşim çalışıyor allaha şükür aç degiliz ama cocuklarımın gelecegini düşünmek zorundayım

Kizlar bugun ayak tirnaklarimi keseyim dedim henuz yedi haftalligim sol kasigima (bebekde solda sanirim) siddetli bi agri girdi kesene kadar surdu ayagimi indirince gecti ama siddeti coktu cok korktum bi sey olmamistir dimi :(

benim dr gecen girustigumde subat 12 digum tarihi gorunuyor dedi ama sezeryan ilk dogumun subat basi olur kidmetse dedi hic ssvd bahsetmedu bile zaten riske girecek biri degilim aynen sezeryana devam benim icin kusmetse
Burda 3 doktorla görüştüm 3 de kabul etmedi birde korkuttular beni biz avukatla mı uğraşıcaz sen ölürsen bebek ölürse dedi o yüzden riske atmam istemedim cnm yoksa normal doğumu çoook istiyorum

Back
X