- 2 Haziran 2014
- 715
- 522
- 123
- Konu Sahibi Homely_angel
- #4.901
Benim de bügün karnımın sol tarafımda bir ağrı var öğleden beri geçmedi de...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hastanede yaptırdm ama perşembeye beklemek çok farketmez bence 3günden nolcakkiBende bugun kalp atisini duydum sonunda 9.haftanin icindeyiz hersey normal. Herkesin saglikla devam eder insallah. Bugun kan tahlillerini verdi doktor yaptirayim diye zama benim saglik ocagi taa persembe kan aliyor beklemek istemiyorum.Uygun fiyatli bir ozel hastanede yaptirayim diyorum.Siz ne yaptiniz tahlilleri
Cesitli yemek kokularına ve yemek ögünü geçirdigim taktirde bulantı kusma kacınılamaz ama cok şükür iyiyim kızımda 3 ay aralıksız kusmustumKızlar kusmalarınız ne alemde?
2 cocuk yeter diyoruz eşimde bende o yüzden tüpleri baglatıcam ameliyat esnasında maddi durumumuz sadece 2 cocuga yetiyor canım en iyisi bu diyoruz bir 3.cüyü bakamayız tek eşim çalışıyor allaha şükür aç degiliz ama cocuklarımın gelecegini düşünmek zorundayım
Kızlar kusmalarınız ne alemde?
Benim bulanti ve kusma da bugun had safhada malesef.
Bulantim yok diyenler cok dillendirmeyin bence. Masallah hep boyle gecirin guzel, sakin. Karnim aciliktan gurulduyor ama cesaret edip de bir seyler yiyemiyorum. Acken de bulaniyor zaten. Baslarda rahattim kendi kendime nazarim degdi resmenen ufak yagdan tiksinmis durumdayim. Zeytin bile yiyemez oldum. Yemek zaten yapamiyorum. Annemle beraber anneanneme geldim bi sure kalicaz burda
![]()
Kaçıncı çocuğunuz acaba.şu tüp bağlatma işini bende düşünüyorum ama geri dönüşü yok diye eşim pek sıcak bakmıyor.sonrdan kararımız değişirde çocuk istersek diyeCanım açılmam hiç olmadı 3 gün 100 ler sancı ile gezdim meger kızımın kordonu kısa imiş inenmemiş doktor dedi yarım saat daha kalsaydın ölü doğacakmış kordon kopmak üzereymiş cok şükür saglıkla dogdu ama 3 gün aç kaldım ve sancılarla 1 sene gibi gelmişti
Buda kesin sezeryan olur hiç cesaretim yok normale zaten doktorum sezeryan diyor o esnada tüpü baglatıcam o yüzden sezeryan garanti benim için
Tüp baglandıgında tüp bebek yaptırıyorsun 22 yasım canım daha erken evet ama ben sadece 2 tane evlat istiyorum zaten tek eşimde çalışıyor benim çalışmam zaman alır ve en önemlisi cocuklarımın gelecegi o yüzden bu mantıkla yürüyorum allahım onlara saglık sıhaat versin hayırlı evlat olsunlar başka bişi istememAnladim canim. yasini cok genc diye hatirliyordum o yuzden sasirdim biraz. bide acikcasi pek bilgim yok bu konida ama kadin tupleri baglattiginda bir daha acilmiyor ama erkek baglattiginda acilabiliyor diye birsey duymustum. ama dogru olmayabilir cunku arastirmadim hic.
2.ci olucak nasipse canım eşimde bende kararlıyız ben daha kararlıyım maddi durum sadece 2 cocuga el verir bizim o yüzden böyle düşünüyorumKaçıncı çocuğunuz acaba.şu tüp bağlatma işini bende düşünüyorum ama geri dönüşü yok diye eşim pek sıcak bakmıyor.sonrdan kararımız değişirde çocuk istersek diye![]()
Benimde acizane gözlemlerim o yönde.sadece burda değil arkadaş çevremdede bulantıdan perişan olanların kızı oluyor.bende buna dayanarak bulantı olsun diye bakıyorum ama tık yok.çok nadiren bi tiksinti gibi bişey geliyor ve geçiyor.Kizlar,
biliyorum genelleme yapilmaz ama sanki mesajlardan gordugum kadariyla hamileliklerinde yoguunn bulanti yasayan arkadaslarin hep kizi mi olmus ne![]()
Yani çok haklısınız böyle düşünmekte. Bu devirde ikiden fazla çocuk maddi manevi cesaret ister. Biz ikimizde çalışıyoruz çok büyük bi sıkıntımız yok şükür,ama bencede iki çocuk yeterli. Daha fazla olsa parasal olarak zor da olsa yerişilir ama bu defa ilgi eksikliği olur diye düşünüyorum.2.ci olucak nasipse canım eşimde bende kararlıyız ben daha kararlıyım maddi durum sadece 2 cocuga el verir bizim o yüzden böyle düşünüyorum