- Konu Sahibi Homely_angel
- #5.461
ben bazen lımon suruyorum kurutsun dıye yada gulsuyuyla temızlıyorum ıns bı zararı yokturBende çok sivilcelendim heryerimde var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bazen lımon suruyorum kurutsun dıye yada gulsuyuyla temızlıyorum ıns bı zararı yokturBende çok sivilcelendim heryerimde var
Tabi ki canim bu heyecan o testte çift cizgiyi görünce baslayip Allah in izniyle ömür boyu sürecek birsey. Cok şükür Rabbimize belki milyonlarca insan su anda bebek hasreti cekerken biz tatli heyecanlari ve sabirsizligi yasamaya basladik bile. Her an çok kıymetli tabi kibugünlerin de güzel tarafları var. anı biriktirelim kendimizce. o günler çabuk geçiyor yavaş geçen maalesef ki bugünler. ama ağırlığı yok, kilo almamışız daha, doğum korkusu henüz yerleşmemiş derken bu döneme ait güzelliklerde mevcut. Mide bulantısı olmayanlar için tabii.
az uğraşsam onun da güzel tarafları var dicem.![]()
Asprın filan kullanan bazı insanlarda oluyormuş diye duymustum galiba doktoruna danis bakalımKızlar kolum morardı tam damarın geçti yer ve elimi değemiyorum damar boyu sızlıyor pıhtılaşma ile ilgisi var mıdır ?
Öğünlerimi atlamam sadece... ve birde akşam uemeğininerken yerim ve abur cuburum yok sanırım bundan az aldım ama şimdi nolur bilmiyorum... bu gebelikte çok midem bulanıyor..masallah dikkat etmişmiydin cnm hamilelikte yoksa bunye olarak mı almadın
Bende çok sivilcelendim heryerimde var
Kızlar kolum morardı tam damarın geçti yer ve elimi değemiyorum damar boyu sızlıyor pıhtılaşma ile ilgisi var mıdır ?
ben bilmeden dogru bisey yapiyormusum herzaman calistirip cikarimHanimlar radyasyondan bahsedilmis de ben de bi sey ekleyim. Bulasik makinesi de calismaya ilk basladigi zaman cok yuksek radyasyon yayiyormus. Telefon bilgisayara dikkat edilir elbet ama bu genelde gozden kaciyor. Mumkun oldugu kadar mutfaktan cikacaginiz zaman calistirin makineyi.
Evet benim de cok su ictigimde ozellikle aksamlari daha acik renk oluyorYa kızlar birşey soracagim. Benim idrar rengi hep koyu sarı iken bugün farkettim hep beyaz renksiz oluyor. Endiselenmeli miyim sizde de oldu mu böyle bisey ya da neden olmustur
Aynen bende de öyle... çenem, alnım, şakaklarım sivilce doldu.
İşte ben hic su icemiyorum midem kabul etmiyor 1 lt bile icemiyorken niye bembeyaz oldu bu idrar acabaEvet benim de cok su ictigimde ozellikle aksamlari daha acik renk oluyor
çok teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için çok şükür iyiyim şimdi rabbim hayırlısını versin yyllzz, herbisi, maviucurtma33, Drngzd, durumira07, scarlet82, Tutuna, ebrydlts, katreinur, Visneli_Turtam,Hakkında hayırlısı olsun, inşallah sağlıklı gebeliğinin haberini de hemen verirsin bizlere.
Kızımda bol sivilcelenmiştim ve yüzüm çökmüştü bunda sıfır sivilce aksine yüzün parlıyor diyorlar bilemedim sekerimKizda anne sivilcelenir cunku kiz annenin guzelligini alir demezler mi yahu? erkekde anneyi guzellestirirmis![]()
İyi ol birtanem inşallah saglıklı bir şekilde tekrar gebe kalırısn sorunsuz geçer kavuşursun sonundaçok teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için çok şükür iyiyim şimdi rabbim hayırlısını versin yyllzz, herbisi, maviucurtma33, Drngzd, durumira07, scarlet82, Tutuna, ebrydlts, katreinur, Visneli_Turtam,
,
Canim ne oldu ben kaçırdım galibaaa bebeğine bisey mi oldu Allah korusunçok teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için çok şükür iyiyim şimdi rabbim hayırlısını versin yyllzz, herbisi, maviucurtma33, Drngzd, durumira07, scarlet82, Tutuna, ebrydlts, katreinur, Visneli_Turtam,
,
Canim benim şimdi gördüm çok üzüldüm Allah hakkinda hayirlisini versin canim. Sabir ve tevekkül çok onemli Rabbim in büyüklüğüne sığın insallah tez zamanda hayırlı sağlıklı bir gebeligin olurKızlar üzülerek aranızdan ayrılıyorum. Bugün doktora geldik kalp atışı hala yok doktor boş gebelik dedi ve kürtaj için hastanede yatıyorum. Hepiniz sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah.. Benim için hayırlısı böyleymiş demekki dualarınız için teşekkür ederim..(
Teşekkür ederiz canım ya ne güzel maşallah amin inşallah bizde görürüz o günleriHerkese merhabalar bende 2017 Şubat annesiyim. Oğluşum şu an yanımda uyuyor, Rabbim size de kolay bir hamilelik ve hayırlısıyla evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin![]()