2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar kolum morardı tam damarın geçti yer ve elimi değemiyorum damar boyu sızlıyor pıhtılaşma ile ilgisi var mıdır ?

Eklentiler

• IMG_4495.webp
    IMG_4495.webp
    7 KB · Görüntüleme: 58
bugünlerin de güzel tarafları var. anı biriktirelim kendimizce. o günler çabuk geçiyor yavaş geçen maalesef ki bugünler. ama ağırlığı yok, kilo almamışız daha, doğum korkusu henüz yerleşmemiş derken bu döneme ait güzelliklerde mevcut. Mide bulantısı olmayanlar için tabii.

az uğraşsam onun da güzel tarafları var dicem. :KK49:
Tabi ki canim bu heyecan o testte çift cizgiyi görünce baslayip Allah in izniyle ömür boyu sürecek birsey. Cok şükür Rabbimize belki milyonlarca insan su anda bebek hasreti cekerken biz tatli heyecanlari ve sabirsizligi yasamaya basladik bile. Her an çok kıymetli tabi ki

Hanimlar radyasyondan bahsedilmis de ben de bi sey ekleyim. Bulasik makinesi de calismaya ilk basladigi zaman cok yuksek radyasyon yayiyormus. Telefon bilgisayara dikkat edilir elbet ama bu genelde gozden kaciyor. Mumkun oldugu kadar mutfaktan cikacaginiz zaman calistirin makineyi.
ben bilmeden dogru bisey yapiyormusum herzaman calistirip cikarim

Ya kızlar birşey soracagim. Benim idrar rengi hep koyu sarı iken bugün farkettim hep beyaz renksiz oluyor. Endiselenmeli miyim sizde de oldu mu böyle bisey ya da neden olmustur

Kızlar üzülerek aranızdan ayrılıyorum. Bugün doktora geldik kalp atışı hala yok doktor boş gebelik dedi ve kürtaj için hastanede yatıyorum. Hepiniz sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah.. Benim için hayırlısı böyleymiş demekki dualarınız için teşekkür ederim.. :KK43:(
Canim benim şimdi gördüm çok üzüldüm Allah hakkinda hayirlisini versin canim. Sabir ve tevekkül çok onemli Rabbim in büyüklüğüne sığın insallah tez zamanda hayırlı sağlıklı bir gebeligin olur

Kizlar benim bugun kontrolum vardi. Bebis iyi şükür bi sıkıntı yok. Ama benim cok kasik ve bel agrim vardı. Idrar tahlili yapildi dr a gosteremedik yarına kaldi ama sanirim enfeksiyon yüksek çıkmış. Bel agrisi diye dusundugum sanirim böbrek ağrısı iki gundur agridan dogru düzgün uyuyamadim bile. Antibiyotik kullanmam gerekecek heralde

Back
X