2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benim kizimda hic bi degisiklik olmadi cildimde. Bi arkadasin oglu oldu cok fazla lekelenme oldu yuzunde. Bence pek tutmuyor:)​

Crl dedikleri baş popo uzunluğuymuş canım bı nevi bebeğin boyu yani bende Yen'i öğrendim sayılır :)
Tesekkur ederim canim :)
Kızlar kolum morardı tam damarın geçti yer ve elimi değemiyorum damar boyu sızlıyor pıhtılaşma ile ilgisi var mıdır ?
Belki aniden büküp actiysan olabilir canim. Gecmis olsun onemli bi sey degildir insallah. Doktoruna sor istersen.
ben bilmeden dogru bisey yapiyormusum herzaman calistirip cikarim
:KK9:
çok teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için çok şükür iyiyim şimdi rabbim hayırlısını versin yyllzz, herbisi, maviucurtma33, Drngzd, durumira07, scarlet82, Tutuna, ebrydlts, katreinur, Visneli_Turtam,
,
Cok uzuldum gercekten. Allah tekrar hayirlisiyla guzel bi hamilelik gecirip kucagina almayi nasip etsin canim cok gecmis olsun.
Herkese merhabalar bende 2017 Şubat annesiyim. Oğluşum şu an yanımda uyuyor, Rabbim size de kolay bir hamilelik ve hayırlısıyla evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin:anne:
Allah bagislasin ne guzel :KK36:
Kizlar benim bugun kontrolum vardi. Bebis iyi şükür bi sıkıntı yok. Ama benim cok kasik ve bel agrim vardı. Idrar tahlili yapildi dr a gosteremedik yarına kaldi ama sanirim enfeksiyon yüksek çıkmış. Bel agrisi diye dusundugum sanirim böbrek ağrısı iki gundur agridan dogru düzgün uyuyamadim bile. Antibiyotik kullanmam gerekecek heralde

Cok gecmis olsun canim.

Sivilce konusuna da katiliyorum. Benim kuzenimin iki kizi var. Ergenliginde sivilcesi olmayan yuzu tertemiz olan kiz hamileliklerinde sivilcelendi. Hatta ergenlige yeni girdim heralde diye dalga gecerdi kendisiyle:KK48:

Ben ilk basta kendime asiri cirkinlesmis geliyordum kafam falan buyudu gibi hatta. Ama sivilcem cok yok,tek tuk var cenemde. :KK64:

Tesekkur ederim canim :)

Belki aniden büküp actiysan olabilir canim. Gecmis olsun onemli bi sey degildir insallah. Doktoruna sor istersen.

:KK9:

Cok uzuldum gercekten. Allah tekrar hayirlisiyla guzel bi hamilelik gecirip kucagina almayi nasip etsin canim cok gecmis olsun.

Allah bagislasin ne guzel :KK36:

Cok gecmis olsun canim.
Sagol canim

Kızlar 8 haftalık hamileyim bebek ultrasonda geri ve henüz görünmedi çok korkuyorum böyle yaşayan var mi benim gibi lütfen cevap verin

Merhabalar bende 9+6 gunluk hamisim 2.cocuguma hamileyim gec dollenme oldu son adet tarihime gore 1 hafta geriden gidiyoruz ama bi sikinti yok cok sukurcinsiyetini cok merak ediyorum 2 hafta sonra ikili testim var doktorum belki cinsiyetinide goruruz dedi.cinsiyetini ogrenen var mi acaba

Neden kimse bana cevap vermiyor
Canim bhcg degerlerin nasil yukseliyorsa iyiye isaret. Arkadasima oldu ayni senin gibi hatta kese bos alalim dendi ama degerler yukseliyor diye bekledi bir umitle. O arada baska bi doktora daha gitti o doktor bebek burda goruyorum dedi. Saglikla da dogumununyapti bile.

Back
X