- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
- #5.501
Benim kizimda hic bi degisiklik olmadi cildimde. Bi arkadasin oglu oldu cok fazla lekelenme oldu yuzunde. Bence pek tutmuyor:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canim. Agrim olmasa sorun degil ama agridan kivraniyorum resmenBebiş iyiyse enfeksiyonu da geçirirler merak etme![]()
Aynen canım yoksa geçer mi bu haftalar :)Zaten isin eglenceli kismi da bu :) tahminler tahminler :)
Tesekkur ederim canim :)Crl dedikleri baş popo uzunluğuymuş canım bı nevi bebeğin boyu yani bende Yen'i öğrendim sayılır :)
Belki aniden büküp actiysan olabilir canim. Gecmis olsun onemli bi sey degildir insallah. Doktoruna sor istersen.Kızlar kolum morardı tam damarın geçti yer ve elimi değemiyorum damar boyu sızlıyor pıhtılaşma ile ilgisi var mıdır ?
ben bilmeden dogru bisey yapiyormusum herzaman calistirip cikarim
Cok uzuldum gercekten. Allah tekrar hayirlisiyla guzel bi hamilelik gecirip kucagina almayi nasip etsin canim cok gecmis olsun.çok teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için çok şükür iyiyim şimdi rabbim hayırlısını versin yyllzz, herbisi, maviucurtma33, Drngzd, durumira07, scarlet82, Tutuna, ebrydlts, katreinur, Visneli_Turtam,
,
Allah bagislasin ne guzelHerkese merhabalar bende 2017 Şubat annesiyim. Oğluşum şu an yanımda uyuyor, Rabbim size de kolay bir hamilelik ve hayırlısıyla evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin![]()
Kizlar benim bugun kontrolum vardi. Bebis iyi şükür bi sıkıntı yok. Ama benim cok kasik ve bel agrim vardı. Idrar tahlili yapildi dr a gosteremedik yarına kaldi ama sanirim enfeksiyon yüksek çıkmış. Bel agrisi diye dusundugum sanirim böbrek ağrısı iki gundur agridan dogru düzgün uyuyamadim bile. Antibiyotik kullanmam gerekecek heralde
İnşallah canim. Agrim olmasa sorun degil ama agridan kivraniyorum resmen![]()
O kadar icemiyorum malesef bulantidan ama elimden geldigi kadar icmeye çalışıyorumUvvv o kötüymüş, bol su içiyo sun di mi? En az 4 litre
Sagol canimTesekkur ederim canim :)
Belki aniden büküp actiysan olabilir canim. Gecmis olsun onemli bi sey degildir insallah. Doktoruna sor istersen.
Cok uzuldum gercekten. Allah tekrar hayirlisiyla guzel bi hamilelik gecirip kucagina almayi nasip etsin canim cok gecmis olsun.
Allah bagislasin ne guzel
Cok gecmis olsun canim.
O kadar icemiyorum malesef bulantidan ama elimden geldigi kadar icmeye çalışıyorum
O kadar icemiyorum malesef bulantidan ama elimden geldigi kadar icmeye çalışıyorum
Gec dollenme olmus olabilir ozaman geriden geliyor haftasina goreKızlar 8 haftalık hamileyim bebek ultrasonda geri ve henüz görünmedi çok korkuyorum böyle yaşayan var mi benim gibi lütfen cevap verin
Uvvv o kötüymüş, bol su içiyo sun di mi? En az 4 litre
Geç döllenme olma ihtimali yok çünkü adet günüme 5 gün varken kanda hamile olduğum çıkmıştı geç döllenme olsa sanırım geç öğrenirimGec dollenme olmus olabilir ozaman geriden geliyor haftasina gore
Diger doktor randevunda ins kese gorunur canim.benimde kan degerim cok dusuk cikmisti doktor demisti banadaGeç döllenme olma ihtimali yok çünkü adet günüme 5 gün varken kanda hamile olduğum çıkmıştı geç döllenme olsa sanırım geç öğrenirim
Benim kesem görünüyor ama bebek görünmüyor canımDiger doktor randevunda ins kese gorunur canim.benimde kan degerim cok dusuk cikmisti doktor demisti banada
Neden kimse bana cevap vermiyor
Canim bhcg degerlerin nasil yukseliyorsa iyiye isaret. Arkadasima oldu ayni senin gibi hatta kese bos alalim dendi ama degerler yukseliyor diye bekledi bir umitle. O arada baska bi doktora daha gitti o doktor bebek burda goruyorum dedi. Saglikla da dogumununyapti bile.Neden kimse bana cevap vermiyor