- 1 Eylül 2009
- 2.578
- 1.533
- 373
- Konu Sahibi Homely_angel
- #6.561
Sağol canım inşallahCnm gözün aydın cinsiyetlerini ögrenmişsin prenseslerin allahım sag salim kavuştursun inş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım inşallahCnm gözün aydın cinsiyetlerini ögrenmişsin prenseslerin allahım sag salim kavuştursun inş
öğrenirsin belki ben oğlumda da 12 haftada öğrenmiştimAy ne guzel maşallah ikiz kizlara yarin bende ögrenebilirmiyimki cinsiyetini heycanlandım amin sağlıkla kucaklamak dileğiyle
sende öğrenirsin inşallah canım amin hepimiz sağlıkla alalım kucağımızaAa erkenden ogrenmissin canim ne guzel.benimde ikiz.bizimde 12. Haftada randevumuz var i s bizde ogreniriz allah saglikla kucgina aldrsin ins :)
Amin canımsuper masallah kizcelere allah saglikla kucagina almayi nasip etsin hepimiz icinde
Sağol canım inşallahGözünaydın cnm ikiz kızlar çok tatlı oluyor inş sorunsuzca kucağına alıırsın![]()
Ayy inşallah biz yarın 12+3 olcaz nerdeyse 13. Hafta doktorumuz görurde soyler inşallahöğrenirsin belki ben oğlumda da 12 haftada öğrenmiştim
Bende hazimsizlik vardi bastan beri 11. Haftanin ortasinda hepsi kesildi simdi sadece kasık ağriları bel ağrılari var allahım insan ağriya bile gülümsuyo bu heycanla allahım kucağımıza almayı nasip etsinİlk defa bu sabah olmadı bende sasırdım valla ama bakalım ilerleyen saatlerde ne olacak :))
bebiş kendini göstermezse bilemem ama büyük ihtimal söyler artık doktor 12 haftadan sonra genelde söylüyor doktorlar söylemezsede resmi buraya at arkadaşlar tahmin falan yapıyorlar nuba göreAyy inşallah biz yarın 12+3 olcaz nerdeyse 13. Hafta doktorumuz görurde soyler inşallah![]()
Tamamdır atarım resmi bakar arkadaşlar hayirlısı neyse o olsunbebiş kendini göstermezse bilemem ama büyük ihtimal söyler artık doktor 12 haftadan sonra genelde söylüyor doktorlar söylemezsede resmi buraya at arkadaşlar tahmin falan yapıyorlar nuba göre
Merhaba arkadaşlar kontrol iyi geçti dr kız olacak dedi ikiz kızlar geliyor :) sadece riskli gebelik grubundayım kordonları tekmiş inşallah sorunsuz kucağımıza alırız meleklerimizi
öyle canım hayırlı sağlıklı evlat versin rabbimTamamdır atarım resmi bakar arkadaşlar hayirlısı neyse o olsun
sagol canim ben sormadan söyledi bacak arasi açıktı bacakları kıpır kıpırdı 5 cm ler ama baya hareket ediyorlar :) dr tecrübeli birisiydi benim arkadaşta ona gitti onada bu haftalarda söylemiştiGözünaydın canım hemen söylemiş senin dr cinsiyeti şanslısın valla kesin mi dedi ya bu kadar erkenden :))
Tam olarak nasıl yapılıyor canım bide idrarın zamanı önemli mi.. evde var lahana deneyeyim ben de bari :)Cevrem cogu kişi denemişler dogru sonuç vermiş banada yap dediler erkek cıktı kızımda denememiştim cahildim :)
Merak giderme amacıyla yaptım yani yinede net ultrason kesin sonuç
Gazdır o sıskınlık canım.. benim sabahları karnım dümdüz oluyor gün içinde çıkıyor gazım çok oluyorKızlar Tatilden döndük,karnım kocaman,korka korka tartıya çıktım,o da ne aynı kilodayım50,2 almışsam da 200 gram,şok oldum.bu karnım neden böyle erkenden çıktı peki?iner diye bekliyorum haftalardır ama nafile.ilk doğumum sezaryendi inşallah bi sıkıntı yoktur
![]()
Nasil bakicam ki :)Kızlar çin takvimine baktiniz mi benim iki cocuktada tuttu
internetten çin takvimi yazın çıkıyoNasil bakicam ki :)
Baktim simdi kız diyo :)internetten çin takvimi yazın çıkıyo
benimde ilk çocuk erkek kız kardeş gelecek diyordu hayırlısı artık canım rabbim gönlüne göre versin inşallahBaktim simdi kız diyo :)
Oğlum var bir tane o da surekli cilek kız olucak demi diyodu valla bir kiz bir oglan cok hos olur :)