- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
- #6.681
Bende artık göbüşüm tam anlamıyla belli olsun istıyorum :)
Ben de ben de :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende artık göbüşüm tam anlamıyla belli olsun istıyorum :)
Benim ilk hamilelikte hic belli olmadi. Doğuma gidince bile erken doğum zannetti herkesBen de ben de :)
Benim ilk hamilelikte hic belli olmadi. Doğuma gidince bile erken doğum zannetti herkes![]()
Görüntü güzel ama çatlaklar ve hareketin kısitlanması zor olur biraz. Iç karnım genişmiş benim doğumdan sonra hemen dümdüz oldu zaten. Allahtan kısa geliyor çok zorlanmayızBenim annem öyleymiş canım, benim doğumumdan bir kaç gün önce bir fotoğrafı var sanırsın 4 aylık :)
Ama ben koca göbüş olmak istiyorum.
Hap degil dilinin üstüne koyuyorsun cilekli acı degil hemen eriyor yutuyorsun benim bayılmalarım aclıktan ve kusmaktan mış iyiki vermiş 2 gündür yiyorum![]()
Aynen canim benim de öyle yakinlarimizda hiç akrabamiz yok hayatimiz iki kişilik. Arkadaslarimiz komsularimiz var ama kadinlar kulübünden cok şey öğrendim ben bir çok problemimi buradaki tavsiyeler ile yendim. Iyi ki var bu sayfaCok heyecanlandim simdi ben de :) Bu arada ben yeninuye oldum tesafuden karsilastim KK ile ne kadar guzel ve moral verici bir yermis. Girip girip okuyorum. Allah herkesten razi olsun, bebislerini saglikli bir sekilde kucaklarina almayi nasip etsin insallah. Annemler uzakta valla esimden sonra tek destegim burasi :)![]()
Görüntü güzel ama çatlaklar ve hareketin kısitlanması zor olur biraz. Iç karnım genişmiş benim doğumdan sonra hemen dümdüz oldu zaten. Allahtan kısa geliyor çok zorlanmayız![]()
Merhaba kızlar biz kontrole gittik her seyimiz normalmiş allaha bin şükür 2 li testimizide verdik haftaya sonuç alicaz allahın izniyle.
Doktorumuz kız olabilir dedi ama 4. Aya kadar net bir şey diyemem dedi. Ultrasonu koyuyaorum bide siz bakarsanız sevinirimEki Görüntüle 2025268
Hayırlısı olsun canım saolasın benim dr yapacak ikili testi ama baskasina gostermek gereklimi sen neden 2 kisiden gorus alacaksınGözün aydın canım, bence de net kız :) bakalım tahminimiz doğru çıkacak mı :)
Haklısin tabiki. Ama doğum icin ne kadar hareket etmis ve az kilo almişsan sonrasında toparlanmak o kadar kolay oluyor. Sırf o yuzden dikkat ediyorum sonrasında bebekle ilgilenmek gerekiyor ve insan kendi yapmak istiyor. Yoksa tabi evlatlarımiz icin değer.Kilo hiç derdim değil canım, hareketim kısıtlansa da gıkım çıkmayacak söz verdim. Yeterki sağlıkla sürsün hamileliğim.
Tabi canım sonuçta bunlar sadece tahmin olan şeyler garanti olmuyorBen düşünmüyorum canım oğlum da sonuçlar kötü çıkmıştı ve koşa koşa özele gittim ayrıntılıya aldılar ve gayet sağlıklı güzel pırıl pırıl bir bebek test yanlış çıkmış dediler o gün tövbe ettim 2li 3lü filan hiç birini istemiyorum sadece ayrıntılı usg ve şeker yüklemesi istiyorum o kadar :)
Her zaman bir kaç doktorun görmesi mantıklı geliyor banada. Tek doktor bazen göremeyebiliyor.Kızlar benim ikili testim Çarşamba günü, bizim hastanedeki kurala göre İkiliyi perinatolog yapıyor. Ama gitmişken kendi doktoruma da uğrayacağım. Malum benim riskli haftalar diye sonraki haftada başka bir Perinatolog ile görüşmeyi planlıyorum.
Bende de hiç belirti kalmadı :)Merhaba kızlar nasılsınız?
Benim hic ama hiç bir belirtim kalmadı
Yani belirtim yok diye üzülecegimi bilmezdim. Yarın 11 hafta bitiyor. Randevu aldım 12.30 için umarim iyi haberler alırim, çok korkuyorum nedense.![]()
Bana da yarın ki kontrol için başka doktora randevu verdiler kendi doktoruma da bi sonraki gün gidicem bakalımKızlar benim ikili testim Çarşamba günü, bizim hastanedeki kurala göre İkiliyi perinatolog yapıyor. Ama gitmişken kendi doktoruma da uğrayacağım. Malum benim riskli haftalar diye sonraki haftada başka bir Perinatolog ile görüşmeyi planlıyorum.
Hayırlısı olsun canım saolasın benim dr yapacak ikili testi ama baskasina gostermek gereklimi sen neden 2 kisiden gorus alacaksın
Her zaman bir kaç doktorun görmesi mantıklı geliyor banada. Tek doktor bazen göremeyebiliyor.
Bana da yarın ki kontrol için başka doktora randevu verdiler kendi doktoruma da bi sonraki gün gidicem bakalım
Kızlar benden 10 gün önce 4 tüp kan aldılar onun sonucuyla yarın ki doktora gideceğim öyle denildi sizde de böyle mi oldu