- 17 Temmuz 2012
- 444
- 253
- 123
- Konu Sahibi Homely_angel
- #8.501
Cok gecmis olsun cnm .Bİz bugün kanama ile hastaneye gittik. Yatış yapıldı. Serum, iğne ... bebeğimiz iyi ama rahim kasılmaları şiddetli dedi doktor. Kasılma fotosa bile belli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok gecmis olsun cnm .Bİz bugün kanama ile hastaneye gittik. Yatış yapıldı. Serum, iğne ... bebeğimiz iyi ama rahim kasılmaları şiddetli dedi doktor. Kasılma fotosa bile belli
Ay Canim dün bana da yuzde 70 80 erkek dedi hic guvenmeyeyim o zaman
cok gecmis olsunnBİz bugün kanama ile hastaneye gittik. Yatış yapıldı. Serum, iğne ... bebeğimiz iyi ama rahim kasılmaları şiddetli dedi doktor. Kasılma fotosa bile belli
seninle günlerimiz aynı bende dün ikili test için kan verdim bakalım hayırlısı ense kalınlığı burun kemiği filan normal dedi bana yüzde 70 erkek dedi kemik yapısı filan erkek olduğunu gösteriyor dedi

000 kız patlaması var bu sene bence :)
Burdayım
ama sanki sırt üstü değil nub goremedim ben.icimden geceni soyleme hakkimi kullaniyorum kız gibi Canim cok gecmis olsun.Pazar gunu benim de kanamam olmustu apar topar gittik hastaneye yatirdilar.Serum igne yapildi.cok sukur ertesi gun kahverengi lekeye dönüştü sonra o da bitti.bugun tekrar igne yaptirdim proluton.acildeki doktor sebep soylemedi düşük riski dedi.Vucut beegi atmaya calisiyor dedi.sali gunu kendi doktoruma gittim plesantadan kaynakliymis.plesanta previa parsialis dedi.Her sey yasak sadece yatmam gerekiyormus.Evin icinde cok az hareketler tuvalet yemek gibi yapabiliyorum.İnsallah biran once durr senin kanamanda.Moral onemli.Allahin izniyle hicbir sey olmayacakBİz bugün kanama ile hastaneye gittik. Yatış yapıldı. Serum, iğne ... bebeğimiz iyi ama rahim kasılmaları şiddetli dedi doktor. Kasılma fotosa bile belli
inşallah canım aile gibi olduk burda artık hep merak ediyorum herkesi inşallah iyilerdir diyorum :) evet ikiz olacak inşallah bizimde tek sorunumuz kordonları bi tane tek kordondan besleniyorlar inşallah sağlıkla gelsin hepsiİnşallah canım burda birbirimize destek olacaz hep inşallah bu arada senin de tek yunurtacık ikizlerin varmış maşallah subhanallah ya senin bekleyiş daha da heyecanlı olacak Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin![]()
Canım çok geçmiş olsun inşallah hemen geçer dikkat et kendineBİz bugün kanama ile hastaneye gittik. Yatış yapıldı. Serum, iğne ... bebeğimiz iyi ama rahim kasılmaları şiddetli dedi doktor. Kasılma fotosa bile belli
Merhaba arkadaşlar kontrol güzel geçti ense kalınlığı iyi çıktı ikili için kan verdim cinsiyeti değişmedi kesin kız ikiside :) çok güzellerdi büyümüşler 6 cm olmuş ikiside ilk defa yan yana gördüm ikisini hep ayrı ayrı gösteriyordu dr duruslarindan dolayi bir ara bi tanesi eliyle diğer kardeşine dokundu allahım kucağımıza almayi nasip etsin inşallah onları görünce dr a soracağım soruları unuttum sonraki kontrole kaldı sorular :)
Bİz bugün kanama ile hastaneye gittik. Yatış yapıldı. Serum, iğne ... bebeğimiz iyi ama rahim kasılmaları şiddetli dedi doktor. Kasılma fotosa bile belli
Sırtı dönük ya
Tek yumurtalar öyle canım tek keserek kordon yemene içmene de cok dikkat etmen lazım özellikle bol bol su içmeyi ih al etme siz 3 kişisiniz :))inşallah canım aile gibi olduk burda artık hep merak ediyorum herkesi inşallah iyilerdir diyorum :) evet ikiz olacak inşallah bizimde tek sorunumuz kordonları bi tane tek kordondan besleniyorlar inşallah sağlıkla gelsin hepsi
Çok teşekkür ederim canım desteğin için evet haklısın özellikle Cevrem de en yakınlarım bile beni anlamıyor ama sizin yaptığınız gibi morale öyle ihtiyacım var ki benim eşim gece 1 e kadar çalışıyor zaten sadece yatarken görüyorum onu oğlumla tekim bütün gün düşünmemek için cok caba gösteriyorumSenin kaygıların burada konuşulan bir çok konudan daha gerekli ve desteği şart. Rabbim seni çok seviyor ve kulu olarak sana çok güveniyormuş. buğraya güzel bir ömür diliyorum. Tam destek kardeşlerden olurlar inş
Tamam canım senin az kalmış benim doğuran kadar devam daha 6 ay var :))Aşk olsun, hepimizin stresli anları var ve burada paylaşıyoruz. Mesela ben 20 ye kadar riskle devam :)