2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ya arkadaslar ben de tam huniliyim gercekten. 1. Takintim kan geldi diye tuvalete kosmak.Marketten her hafta tuvalet kagidi almaya basladik:KK70:

Diger konu da Gunlerce kabizliktan dert yandim, sonra tuvalete cikinca neden kabizlik gitti bebegime bisey oldu kesin diye oturup agladim. Annem de cok kiziyor bu kadar takintili olma gunah bak basina gercekten bisey verir allah diyor ama gel bana anlat bunu. Insan tuvaletini yapti diye panik olur muuu:cool:

Bende kız istiyorum diye çin takvimine göre çocuk yaptım:KK53: şuan cinsiyet belli değil, ama kız kıyafetine bakınca aklım erkekte kalıyor, erkeğe bakınca da kızda:olamaz: keşke ikiz olsaydı biri kız biri erkek:KK70: ne çok şey istiyorum, sağlıklı olsunlar da artık ikinciye değişik olur inşallah:KK36:
bencede bende ikiz isterdim bi kız bi erkekte tek seferde ama ikiz anneleri geberdik memelerimde süt kalmazdı bi biri emerdi bi biri meme değiştiremezdik diyor Allah herkese sağlıkla doğurmak büyütmek nasip etsin

Ya arkadaslar ben de tam huniliyim gercekten. 1. Takintim kan geldi diye tuvalete kosmak.Marketten her hafta tuvalet kagidi almaya basladik:KK70:

Diger konu da Gunlerce kabizliktan dert yandim, sonra tuvalete cikinca neden kabizlik gitti bebegime bisey oldu kesin diye oturup agladim. Annem de cok kiziyor bu kadar takintili olma gunah bak basina gercekten bisey verir allah diyor ama gel bana anlat bunu. Insan tuvaletini yapti diye panik olur muuu:cool:
ay çok güldüm ya kaka olayına :KK70::KK70:

oluyor valla bende rüyalanıyorum diye erkenden cinsellik arzusu olur mu diye korktum sacmaladım cidden baya tedirgin oluyoruz :KK70:

bende takıntı yaptım heralde her wc çamaşırıma bakıyorum :işsiz: yarın dün bi arkadaş alt karın ağrısını sormuş dr a normal demiş, yarın benimde kontrol var bende soracağım yine :KK22:

teşekkür ederimmm :KK52:
Bebeğin eşi aşağı da olunca korkuyorum canım sancı mı acaba diye belim karnım fena yürüyünce daha çok ağrıyor uzandım

bende bir haftadır uçuk çekiyorum her yerden sırayla pörtledi 3 uçuk var suan iyileşmiyorda çenemde sivilcelendi ergenliğimde bile sivilce çıkarmayan ben sivilce çene oldum:kusmuk:

E es059 ay cnaım sor bizide bilgilendir benimde daha çok var doktoruma

Bilgilendiririm canım.

Benim belim bir de dediğin gibi o aralar ağrıyor nefesim kesiliyor gibi oluyor berbatım bugün :110:

Ya o bel ağrısını daha doğrusu benimki kuyruk sokumu ağrısı onu hiç sorma benim kuyruk sokumu bağlantılı sol bacağımı hareket ettirin ve ya da üstüne basınca kuyruk sokumuma da ağrı oluyor bazen sol ayağımı sürüklüyorum resmen :kızgın:

Bilgilendiririm canım.

Ya o bel ağrısını daha doğrusu benimki kuyruk sokumu ağrısı onu hiç sorma benim kuyruk sokumu bağlantılı sol bacağımı hareket ettirin ve ya da üstüne basınca kuyruk sokumuma da ağrı oluyor bazen sol ayağımı sürüklüyorum resmen :kızgın:

Hamilelikte mi oldu canım var mıydı önceden

Kizlar 2 haftadır kabızlık çekiyorum bu vitamin ilaçları maffetti beni kullanmasak bir zararı olurmu ki:işsiz:

bende bir haftadır uçuk çekiyorum her yerden sırayla pörtledi 3 uçuk var suan iyileşmiyorda çenemde sivilcelendi ergenliğimde bile sivilce çıkarmayan ben sivilce çene oldum:kusmuk:
Ben de hiç sivilcelenmezdim şimdi çenem de burnumun üstünde çıkmış ergen gibi ya :olamaz:

Kizlar 2 haftadır kabızlık çekiyorum bu vitamin ilaçları maffetti beni kullanmasak bir zararı olurmu ki:işsiz:

Kullan canıım ben oğlumda kullanmamıştım bütün değerler düşmüştü ve hep az kilo alıp az uzuyordu oğlum çok pişman olmuştum doktor da kızmıştı

Hamilelikte mi oldu canım var mıydı önceden

hamilelik öncesi yoktu canım. bak şuan masabaşında oturuyorum. sol ayağımı oynatıyorum kuyruk sokumuma ağrı veriyor. acayip bişey bu. ben lisdeyken 15 yaşında sanırım merdivenlerden düşmüştüm popo üstü o zaman kalçamın bir tarafı kapkara morarmıştı. hastaneye gitmiştim kırık çıkık vs çıkmadı ezik demişti dr. şimdi bel bölgeme içerden baskı başlayınca acaba o zamanki düşmemle bi alakası olabilir mi diye düşünüyorum bazen :işsiz:

günaydın kızlarrrr.. bugün çok keyifliyimm. bugün hem benim doğum günüm hem de 3.evlilik yıldönümümüz. :nazar:

eşim sabahları benden erken işe gidiyor, giderken başucuma çok tatlı bir not bırakmış.. :KK36::anneadayı::nazar:

Dogum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara bebisinle evlilik yıldönümünüzde kutlu olsun :nazar::emir_bebek:

Merhabalar... herkes iyidir inşallah... şu gyno ferro sanol kan ilacı ne kadar kötü yaptı beni. 'ni de bulantısı ishalden berbat oldum... okuldan eve nasıl geldim bilmiyorum hala karnım ağrıyor ve halsiz kaldım... sizide bu kadar ishal yaptı mı

ya gerçektende huni lazım.ben ilk çocuğumu nasıl doğurmuşum acaba:)
hiç böyle değildim bunda hergün birşeyi takarak kalkıyorum
sabah kalktım bir karın ağrısı gene kilo vermişim falan
hergünmü bişeyi olur insanın yahu.
bence taktıkça paranoya şeyler yaşamaya başladım:halay::halay:

düşün biz ilkinde böyleysek ikincide neler olur :KK70:
bu ara ağrılar normal sanırım, hepimizde var ve kitaplarda da bu haftalarda olabileceği yazıyor hep.

Merhabalar... herkes iyidir inşallah... şu gyno ferro sanol kan ilacı ne kadar kötü yaptı beni. 'ni de bulantısı ishalden berbat oldum... okuldan eve nasıl geldim bilmiyorum hala karnım ağrıyor ve halsiz kaldım... sizide bu kadar ishal yaptı mı

bana kan ilacı verilmedi canım o yüzden bilmiyorum yan etkilerini, ama burada kullanıp bu tarz soru soran birileri olmuştu galiba, yazını görüp cevap verirler. bir de eğer seni çok rahatsız ettiyse doktorunu arayıp sorabilirsin aslında seni en iyi yönlendirecek olan kendisidir.. belki sana dokunmuş olabilir

Back
X