2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar 2 haftadır kabızlık çekiyorum bu vitamin ilaçları maffetti beni kullanmasak bir zararı olurmu ki:işsiz:

bende içemiyorum :kızgın: ben hap yutamıyorum, kırıyorum parça pinçik yapıyorum ancak öyle içebiliyorum :sopa:

hatta doktora iğne ver dedim de iğne yok dedi, haptan önce suda eritme vardı tiksinme geldi onu bıraktırdı. 2-3 günde bir içiyorum bende ilacı :işsiz:

valla bende yaş 32 35 de yaparım 2. yi sanki :)
bende çok açmadan 2 yaşına gelince hamile kalmayı düşünüyorum ama doğuran herkes hamileyken 2. hemen yaparım diyorsun ama büyütürken 2. mi aslaa ya da cok sonra diyorsun diyo :D
bakalım ne olacak

Ben de hiç sivilcelenmezdim şimdi çenem de burnumun üstünde çıkmış ergen gibi ya :olamaz:
ever ergen gibi sivilceliyim cildim bozulmaz inş diyordum başladı sivilcelenmeler umarım lekelenmem gerçi güneş kremi yaz kış kullanıyorum ama bilemedim olmaz inş.

doğumda çatala oturtma sakıncalıymış diye duydum kuyruk sokumunda sinir mı bsy kayması olmus bızım ıs yerınden arkadasın duydunuz mu kızlar bunla alakalı bsyler acaba benım doktor oturtuyor mu sorsam sımdı onu da tersler mı diye düşünmekteyim en iyisi ben hemsireye soraym

Merhabalar... herkes iyidir inşallah... şu gyno ferro sanol kan ilacı ne kadar kötü yaptı beni. 'ni de bulantısı ishalden berbat oldum... okuldan eve nasıl geldim bilmiyorum hala karnım ağrıyor ve halsiz kaldım... sizide bu kadar ishal yaptı mı
CANIM BENDE OLİGOFER KAN TÜPÜ İÇİYORUM HAMİLELİĞİMİN BAŞINDAN BERİ. AYNI SIKINTI BENDEDE OLDU. DANIŞ DOKTORUNA AMA ALISIYOR VUCUT HIC KABIZ OLMADIM SAYESINDE AMA 3 GUNE BIR HALA ISHAL GIBI OLUYORUM.. FAYDASI İÇİN DEĞER.

bende çok açmadan 2 yaşına gelince hamile kalmayı düşünüyorum ama doğuran herkes hamileyken 2. hemen yaparım diyorsun ama büyütürken 2. mi aslaa ya da cok sonra diyorsun diyo :KK70:
bakalım ne olacak
benim görümce 2 yaşındayken kızı 2. yi yaptı. şimdi çok pişman. hiç dinlenemeden 2. yi yaptım çok yoruldum keşke 1 sene dinleneydim uykuları düzene girince diyor.

CANIM BENDE OLİGOFER KAN TÜPÜ İÇİYORUM HAMİLELİĞİMİN BAŞINDAN BERİ. AYNI SIKINTI BENDEDE OLDU. DANIŞ DOKTORUNA AMA ALISIYOR VUCUT HIC KABIZ OLMADIM SAYESINDE AMA 3 GUNE BIR HALA ISHAL GIBI OLUYORUM.. FAYDASI İÇİN DEĞER.
Evet sormalıyım bir süre midem düzelsin diye içmedim şimdi iyiyim içeyim dedim 4 5 gündür. Ondada bugün nasıl bir isal ve karın ağrısı .. teşekkürler

:) doktorun üstüne yap bu işlemi, şeker yüklemesine tövbe etsin :-) canım ben normal hayatımda da tatlıyı çok severim. düşün yükleme sırasında yediğimiz bir dilim baklava kadar, bir kere ile bebeğe zarar gelmez diye düşündüm ben işte. tabi uzman değilim ama gebelik şekeri dayımın eşinde fark edilmedi, sonra bir de gece yatmadan tuzlu kuruyemiş yiyor. 8.ayda oluyor bu olay. sabah kalktığında gözler görmüyor, gebelik zehirlemesine çevirmiş, erken doğuma sebep oldu. benim önümde maalesef hep böyle örnekler var. o yüzden yaptırmak daha sağlıklı geliyor sanırım.
Geçmiş olsun yaa üzüldüm. Cnm benim yaptırmak istememem biraz tecrübemden kaynaklı. Her yediğimden sonra zaten parmağımdan ölçeceğim gene. Bide çok şükür tatlıya eğilimim yok. Şimdiden başladım gebelik diyetine. Hamur yok ekmeği köyden aldığım buğdayı öğüttüm unla yaparım, bulguru annem yapar onu tüketirim, pirinci şimdiden attım. Meyveleri kontrollü yiyorum. Daha çok ekşi meyve ,salatalık marul lahana türü sebzeyi meyve niyyetine yerim. Meyve suyu kesinlikle içmem. Bunun gibi çok şeye dikkat etmeye çalışıyorum. Aslında haklısın. Benim burda yaptırmak istemediğimi söylemek yanlış örnek olmak oluyor. Daha önceden de şeker yükselince veya düşünce nasıl olduğumu bildiğimden biraz rahatım galiba. Zaten doktorumu seviyorum. Yapılacak derse yaptırırım. Bu arada yengende yapılmadımı yükleme nasıl gözden kaçırmışlar

bana kan ilacı verilmedi canım o yüzden bilmiyorum yan etkilerini, ama burada kullanıp bu tarz soru soran birileri olmuştu galiba, yazını görüp cevap verirler. bir de eğer seni çok rahatsız ettiyse doktorunu arayıp sorabilirsin aslında seni en iyi yönlendirecek olan kendisidir.. belki sana dokunmuş olabilir
Bir sürü kişi kabız oluyor ben isal bende mı bi sorun varne ters kadınım ya.. dr sorucam teşekkür ederim

doğumda çatala oturtma sakıncalıymış diye duydum kuyruk sokumunda sinir mı bsy kayması olmus bızım ıs yerınden arkadasın duydunuz mu kızlar bunla alakalı bsyler acaba benım doktor oturtuyor mu sorsam sımdı onu da tersler mı diye düşünmekteyim en iyisi ben hemsireye soraym
Aa ben oturmustim canım doğumdan sonra 10 gün topalladım hep oyle kalcam sandim kas ezilmiş demişti Dr ikinmaktan olur demişti şimdi düşününce çatala oturmaktan mi ilgiliydi acaba inş gene olmaz

Bir sürü kişi kabız oluyor ben isal bende mı bi sorun varne ters kadınım ya.. dr sorucam teşekkür ederim
Ben santafer kullanıyorum hiç bi şikayetim olmadı .benim Dr um neden hep başka ilaçlar yazıyor santafer kullanan duymadım burda

Aa ben oturmustim canım doğumdan sonra 10 gün topalladım hep oyle kalcam sandim kas ezilmiş demişti Dr ikinmaktan olur demişti şimdi düşününce çatala oturmaktan mi ilgiliydi acaba inş gene olmaz

Ben santafer kullanıyorum hiç bi şikayetim olmadı .benim Dr um neden hep başka ilaçlar yazıyor santafer kullanan duymadım burda
ben o yüzden oturmak istemiyorum zaten ağırım iyice acır diye düşünüyorum normal yatakta ayaları kaldırıp dogurtuyorlarmıs özellerde dıye duydum sorcam bakalım hemsıresıne

ben o yüzden oturmak istemiyorum zaten ağırım iyice acır diye düşünüyorum normal yatakta ayaları kaldırıp dogurtuyorlarmıs özellerde dıye duydum sorcam bakalım hemsıresıne
Bilmiyorum ki canım yatakta duymamistim hiç çatal ikinma açısından iyi oluyor gerçekten ama sor bi druna bakalım belki öyle de oluyordur

benim görümce 2 yaşındayken kızı 2. yi yaptı. şimdi çok pişman. hiç dinlenemeden 2. yi yaptım çok yoruldum keşke 1 sene dinleneydim uykuları düzene girince diyor.
Evet çoğu kişi öyle karında ki gibi olmuyor hiçbir şey diyorlar
en azından çişini öğrenip okula baslayana kadar yapma diyorlar ben 2.5 dan sonra vermeyi düşünüyorum kreşe orada daha da düzeni oturur o ara olurda çocuk istersem hamile kalırım umarım :)

Valla ben doğurunca oğlum 6 yaş olacak... düşünün nasıl ara vermişim... umarım bu bebiş kolik olmaz... yoksa gibi takar gezerim artık

Back
X