2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben oğluma çok üzüldüm bi kaç gündür dün resim yapmış kardesiyle beni çizmiş sen nerdesin dedim ben ikinizi çizdim sen onla ilgileniyorsun diye dedi aklıma geldikçe Ağlıyorum. ..sürüm etkileniyor sanırım telkin etmeye çalışıyorum kendimi inşallah toparlar
Oy kıyamam ya aynı şeyleri yaşayınca benim bile ağlayasım geldi
Ben de kızıma çok üzülüyorum. Oğlum çok ağlıyordu geçen gün severek onu sakinleştirmeye çalışıyordum. Kızım üzgün bi şekildr geldi yanıms onu çok mu seviyorsun dedi. Evet onu da seni de çok seviyorum. Buna neden üzüldün dedim. Beni sevmeteceksin diye korkuyorum diyip ağlamaya başladı:( sürekli peşimde oyun oynayalım diye dolaşıyo hiç ilgilenemiyorum

Anladım canım, benimkide emsede mıkırdanıyo baya:KK43:

silikonla emzirince hemen aranıyo, memeyle emzirince uyuyo rahat rahat, ama dediğin gibi rahat kesinlikle..bu arada geçen bi arkadaş dudak bağı dil bağı olabilir dedi bana meme yarasının sebebi, o nasıl olıyor bilen varmı?dudak bağından şüphelendim kafama takldı, sanki bebeğimin üst dudağından damağının diş çıkacak olan kısmına bağlı gibi o bağ..kafama taktım:KK43:
Canım 10 annenin 9u meme yarasıyla uğraşıyo bişey yoktur korkma
Ben şimdi silikonu bıraksam yine yara olur
Emerken mememi sündürüyo çok acıtıyo

Ben de kızıma çok üzülüyorum. Oğlum çok ağlıyordu geçen gün severek onu sakinleştirmeye çalışıyordum. Kızım üzgün bi şekildr geldi yanıms onu çok mu seviyorsun dedi. Evet onu da seni de çok seviyorum. Buna neden üzüldün dedim. Beni sevmeteceksin diye korkuyorum diyip ağlamaya başladı:KK43: sürekli peşimde oyun oynayalım diye dolaşıyo hiç ilgilenemiyorum
Ayni sekilde canım benim de gözlerim doldu mesajını okuyunca ayni seyleri yasiyoruz demek ki..ben ikinci doğumda daha rahat olurum diye düşünüyordum çok stresliyim dengeyi saglayabilcez mi vicdan azabı hissediyorum hep ağlamak istiyorum. ..

Ben de kızıma çok üzülüyorum. Oğlum çok ağlıyordu geçen gün severek onu sakinleştirmeye çalışıyordum. Kızım üzgün bi şekildr geldi yanıms onu çok mu seviyorsun dedi. Evet onu da seni de çok seviyorum. Buna neden üzüldün dedim. Beni sevmeteceksin diye korkuyorum diyip ağlamaya başladı:KK43: sürekli peşimde oyun oynayalım diye dolaşıyo hiç ilgilenemiyorum

Ben oğluma çok üzüldüm bi kaç gündür dün resim yapmış kardesiyle beni çizmiş sen nerdesin dedim ben ikinizi çizdim sen onla ilgileniyorsun diye dedi aklıma geldikçe Ağlıyorum. ..sürüm etkileniyor sanırım telkin etmeye çalışıyorum kendimi inşallah toparlar
Sizin işiniz de zor gerçekten. Sütünüz etkileniyor olabilir. Ama olumlu düşünmeye ve sütünüzü olumlu etkileyecek şeyler tüketmeye çalışın zamanla herşey yoluna girecektir inanın

Ayni sekilde canım benim de gözlerim doldu mesajını okuyunca ayni seyleri yasiyoruz demek ki..ben ikinci doğumda daha rahat olurum diye düşünüyordum çok stresliyim dengeyi saglayabilcez mi vicdan azabı hissediyorum hep ağlamak istiyorum. ..
Aynen.oğlum gece uyanıp bakıyo kime dönüp yatmışım diye. Kardeşini seviyor biliyorum ama kendisinin eskisi kadar sevilmediğini düşünüyo. Bilerek yanındayken merveye kızıyorum bazen anne kızma kardeşime çok küçük diyo. Çok kıskanmıyor şimdilik ama eski ilgiyi oyunları gezmeleri istiyor

Kizlar bugun aksam 7den beri berbat durumdaydik. Aglamasi hic bitmedi gazi cikartamadik. Ben en son kv e verdim cunku elimden dusurecektim artik ve koltukta oturarak uyumaya baslamisim. Yataga goturduler beni. Neyse kv sakinlestirmis uyutmus sonra nest in icine koyup bizim yataga getirmis aramiza koymus, cunku bizim yatakta uykuya devam ediyor kendi yataginda bazen aglamaya basliyor.ben bunlarin hicbirini hissetmedim bile. Sagolsun iyi yapmis, ben de biraz once uyandim emziricem uyandirmaya calisiyorum esim kalkti bir hisimla. Bu boyle olmaz ben uykumu alamiyorum sabah 8 de iste olmam lazim. Yatagina koy arada bununla nasil uyucaz falan diye cikisti. Zaten butun aksam da ben ne yedim de bebek gaz oldu diye beni sorgulayip suclamaya calisti. Tamam benim yedigim onemli de bu cocukta da elbet gaz olacak kac gunluk bebek.Iste emzirmeye calisiyorum koridorun isigi acik ordan az odaya geliyor, kalkti pat diye isigi kapatti. Isikta uyuyamiyormus. Yine bisey demedim zifiri karanlik bebegi goremiuorum kucuk el feneri gibi bisey var onu yaktim.Sonra aldi yastik yorgan ben salona gidiyorum boyle olmaz falan dedi.ben de istersen biz gidelim dedim. Yani galiba lohusa sendromu ben yerine esimde oldu. Sizinkiler nerde yatiyor? Sabah ise yorgun gitmek istememesine hak veriyorum ama bu kadar tepkiyi anlamadim yani.
Cok uzun yazmisim kusura bakmayin ama uzuldum cok paylasmak istedim.

Kizlar ben anlamiyorum yuz vermeyin su kocalariniza bu kadar ya ben kaldirip gazini bile cikarttiriyorum. Tek basima mi yaptim bu cocugu bakcak tabi. Yanimda yatiyo esim bebekte yanimizda sepet besikte uatiyo odada da gece lambasi yakiyoruz. Zaten dunyaya insan getitmissin daha ne yapcaksin

2 yaşında tam düzene giriyor herseyi şu an çok uzak gibi dimi.off ki ne off

Senin büyük kaç yaşında canım.tek çocuk hiç çocuk derlerdi doğruymus
Ya ben dün aksam ağladım. ..oğluma kiyamiyorum ilgilenemiyorum onun da bi rutini vardı yemek yemiyor bu ara kitap okur uyuturdum. 8de ben uyuyakaliyorum etkimlik oyün zaten hic yok kendisi takiliyor babasiyla oynuyor..en uFak bi uyarida kapi carpip odasina gidiyor 5 yaşina ergenlige girdi..:110:.sabahları okula gitmek istemiyor kardesimi ozluyorum diyor.sürekli bana o çok güzel demi anne benden daha güzel diyor..sen de çok güzelsin diyorum agzimi arıyor benim sipa:KK43:hamilelikte bunları hiç düşünmedim çok pozitiftim olur gider dedim.ama şu an zorlanmaya basladim ins ailecek rutinimizi oturturuz...

Geçmiş olsun canım nasıl anladilar

Benimki de yapti dün. .süt de geliyor sanırım başka bi sıkıntıdan yapıyor gaz vb.
Büyük 8 yasına girecek cnm 2. Sınıfa gidiyor ve çok ilgi istiyor üstüne birde çok kıskanç napıcam bilmiyorum

Bizimkide resimlere kardeşini çizmiyor niye yok kızım diyorum ben o olmadan daha mutluydum sen hwp onla ilgileniyorsun diyor çok üzülüyorum biri bakıma bana muhtaç mecbur ilgileniyorum ama diğer kızım beni her istediğinde yanında olamıyorum

Hepimiz aynı durumdayız cnm bende bebişe güzel birşey söylesem hemen yanına yatıp benide sev diye başlıyor birde beninki 8 yaşında ama hep üzgün kardeşi doğduğundan beri

Aynen.oğlum gece uyanıp bakıyo kime dönüp yatmışım diye. Kardeşini seviyor biliyorum ama kendisinin eskisi kadar sevilmediğini düşünüyo. Bilerek yanındayken merveye kızıyorum bazen anne kızma kardeşime çok küçük diyo. Çok kıskanmıyor şimdilik ama eski ilgiyi oyunları gezmeleri istiyor
Of of zor biz anaların işi inş en az zararla atlatırız bu dönemi

Günaydın kızlar
Benim bu sıralar gündemimde alerji var moral sıfır dolaşıyorum. Sürekli araştırıyorum araştırdıkça moralim daha da bozuluyor. Oğlum emmek istemiyor bazen en çok buna üzülüyorum. Dün gaita tahlili verdik sonuç çıkmadı daha. Zaten zorla çok az alabilmiştim çıkar mı onu da bilmiyorum. Ama çoğu belirti alerjiyi gösteriyor. 3 4 gündür süt ve süt ürünleri içinde bulunabilecek hazır gıdalar vs tüketmiyorum ama çok da bi düzelme yok durumda. Dün yine çok ağladı emmedi acaba başka bi besine mi alerjisi var diye kafama takıldı. Çok kötüyüm paylaşmak istedim sizinle de:/
Kuzum arkadasında öyle gelmiş mukuslu geçmiş birkaç güne kendini doldurma sütun etkilenir bekle bakalim test sonucusnu buyume atağı olabilir bizim ki de 5
Dk emiyor ara ada meme atıyor ama gazdan
Gazi olabilir mi acaba
kızlar kalça ultrasonunu ne zaman çektireceksiniz? Doktorlarınız ne zamanı daha uygun buluyor ve kim çekiyor bunu radyolog mu ortopedist mi pediatrist mi?
Canım bize 2. Ay dediler rasyologdan aldık ama burda ki arkadaşlara bazı doktorlar 1. Ayda çektirmiş neden anlamadım her doktor farklı düşünüyor yine galiba

Kızlaaaarr acil yardımmm. Dün bebeğime 1.ay aşısı hepatit2 vuruldu. Aman Allahım gece boyu ağladı. 4 kere kustu. Sabah 8 de doktoru aradık. Paronax fitil kullanın dedi. Kullandık ve saat sabah 10 da nihayet uyudu. Bu aşıyı vurdurup böyle birşeyle karşılaşan var mı ??? Hemşire yan etkisi yok demişti. Bebişimi niye bu kadar etkiledi?

Ayy hamilelik bitti ama bnm derdim bitmedi kızlar

Çok halsizim aşırı çarpıntım var ellerim bacaklarım titriyor çok çabuk yoruluyorum ve hemen sinirleniyorum , üstümü giyinirken bile yoruluyorum düşünün dışarı çıkmak dahi istemiyorum yorulacağım için bu durum psikolojimi de yıprattı artık off :110::110:

Canim zaten 2 cocuklulara ben ayri bir saygi duyuyorum valla ben bir tanesiyle bas edemiyorum su an. Ne zaman duzene gitecek bu uykular. Bizde kv var 3 aylik olana kadar kalicak o da bebekle ilgileniyor torun tecrubesi de oldugundan sakinlestirebiliyor. Esim biraz annesi de ilgileniyor 2 kisiyiz diye de rahat etmek istiyor. 2-3 yasina kadar boyle olursa cok kotu
2 yaş :)) evet ama her ayın kendine göre bir ilerlemesi olacak işte ilk aylar daha kötüyduk simdu daha iyiz gibi cümleler de kuracaksiniz

1 aylık olduk bizde bugün sağlık ocağına gittik aşimizi olduk . Bu gece nasıl geçecek bakalım .. bazen gazından dolayi öyle bir ağlıyor ki can kopariyorlar etinden sanki ..
Kiyafet ile 4.410 gr boyu 56 cm ..

1 aylık olduk bizde bugün sağlık ocağına gittik aşimizi olduk . Bu gece nasıl geçecek bakalım .. bazen gazından dolayi öyle bir ağlıyor ki can kopariyorlar etinden sanki ..
Kiyafet ile 4.410 gr boyu 56 cm ..
Kaç kilo almış canım yani birde tek emiyormu

Cici annişler selam, kızımı emzige alıştırmak istiyorum almıyor neyi denediysem fayda etmedi ev emzik doldu.saatletce emmek istiyor emerek uyuyor malesef.emzik verdigimde diliyle itiyor dahada ısrar edersem kusuyor nasıl alıştıracağım yokmu önerisi olan ? Gece gündüz iligimi kemigimi sömürdü resmen:confused:

Back
X