2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar kanaması 40 çıksa bile devam eden var mi benim 48. Günün hala devam ediyor geçen hafta iki gün ped doldu acaba adet mi oldum dedim ama leke leke devam ediyor bazen kan bazen kahve rengi benim gibi olan var mi ayrıca bir şey daha soracağım bu analık parası 300 lirayı alabildiniz bi bi arkadasim hemen almış dün ben gittim 25 Nisa’nda alabilirsiniz dediler
Aramızda ücreti alırken kadar uzun süren oldu mu ?

Canım bunu almak için nereye başvuruyorduk??

Kuzum sarılık bir ay sonra yükselmez gözlerden 3 ayda ancak geçermiş hasteneler aletle bakıyor 12 altındaysa yüksekse kan alıyorlar
Doktor maden öyle diyor kan alsaydı o ne demek onu söyleyip kenara çekilmek ayar oldum doktora sarılık artmış diyorsa bakacak insanın içine kurt düşürüyor

Kesinlikle haklısın birde sağlık ocağı yakın sayılır apartmanın giriş katında duruyordu bebek arabam bir indim yukardan su damlamış sırılsıklam kucagimda götürdüm koşa koşa doktor bir kan bile almadi

Evet canim eskisehirdeyim @stay strong26 da eskisehirde. Bebeler az buyusunde beraber bir kahve icelim. Hem bebelerede oyun grubu kurmus oluruz :)

Birde bildiğim kadari sarilik en yuksek degere dogumun 7.gununde cikiyor sonra dusmeye basliyor. Gecen sariligin tekrar yukseldigini duymadim hic

Inşallah canım çok güzel olur birde acibademi sıra aldım abdülkadir doktora adi bakalım ne olucak çok uyuyor canım ya çok değişik seylerde var allah korusun havale falan korkutuyor kasılmalar vardı böyle gerinme tarzı ben pek önemsemedim ama şimdi bakıyorum da nöbet falan yazıyor uykusunda çok korkuyor sesler çıkarıyor ilk çocuk kafayı yemek üzereyim yemek dahi yiyemiyorum

Inşallah canım çok güzel olur birde acibademi sıra aldım abdülkadir doktora adi bakalım ne olucak çok uyuyor canım ya çok değişik seylerde var allah korusun havale falan korkutuyor kasılmalar vardı böyle gerinme tarzı ben pek önemsemedim ama şimdi bakıyorum da nöbet falan yazıyor uykusunda çok korkuyor sesler çıkarıyor ilk çocuk kafayı yemek üzereyim yemek dahi yiyemiyorum
git bakalim acibademe. Orada mehmet kusku var onu cok oneriyorlar.benim pek kanim isinmadi ama doktorlugu iyiymis.
Salya akma olayi bende de cok var bu aralar. Sorarsan sebebini benide bilgilendirirmisin.

Son düzenleme:
stillac canım. ama muadili damlalarda var.

P Prime18 sen yazınca baktım pek önerilmiyor o pozisyon. ama her kanguruda oluyormuş. istersen seninkinde deneyin bir.
Senin yazdığını attım da arkadaşıma evet araştırdım normalde de önerilmiyormuş 20 dk en fazla sağlık açısından o yüzden senden bir deneyim düz durursa alayım dedk cok sağol kuzum bu arada sen göz muayenesi yaptırdın mi bize hiç göze bakmadılar hastanede çalışan bi ark sordum oda damla damlatıp göz arkasına bakması gerekiyordu dedi iyice işkillendim 2 ay kontrolünde baktırmaya karar verdim

Canım biraz sıkıntısı çok bebegimin şimdi çok uyuyor bazen böyle gerinip kasiliyor ağzındada tukuruk çoğaldı gece uykusunda çok belinleyip korkup sıçrıyor uykulu olmasından midir bilmiyorum emme refleksinde bir sorun var gibi geliyor biberonla mamayı bitiriyor emzik emiyor ama eskisi gibi randımanlı değil bugün akşam acıbadem den sıra aldım götürcez bakalım allahım yavrularımızı korusun
Canım bazen de az emiyorlar bir gün bir günü tutmuyor 2 dk emip bıraktığı bile oluyor yüksek ihtimal gazdan da oluyor bazen
Kasılma derken nasıl bi kasılma? Morarıyor mu
mesela bizimki bazen gazdan uykusunda dakikalarca ikiniyor mızıkliyor gözleri kapalı oluyor hiç almıyorum yarim saat bile sürüyor bazen ikinmasi kendini kasıp miziklamasi Ayrica bizimki de sıçrıyor canim onlar yenidoğan refleksi mesela salonda tv acık ses var ışık acıyorum o prizin sesine sıçrıyor hapşırıyorum ona sıçrıyor misafir geliyor o kadar sohbetin içinde uyuyor birinin ayak sesine sıçrıyor
Canım bunu almak için nereye başvuruyorduk??
Aile ve sosyal politikaların il ve ilçe müdürlükleri var kuzum oraya kendi tc ve bebesin tc veriyorsun sonra PTT paran yatıyormuş 1 ay da almış Gazi arkadaşlar ama ben dün başvurdum bana 25 Nisa’n dedi
Parayı çekmek içinde 1 yıl süren varmış yoksa askıya alınıyormuş
Kendi çocuk doktorumda pek ilgili değil başka dotkora götürcez bakalım
nemesis nemesis doktoruna gitsene kuzum memnunsa hazır acı bademe gidiyorken.
Kesinlikle haklısın birde sağlık ocağı yakın sayılır apartmanın giriş katında duruyordu bebek arabam bir indim yukardan su damlamış sırılsıklam kucagimda götürdüm koşa koşa doktor bir kan bile almadi
Boşu boşuna bence seni evham yaptırdı sen görür bakalım en azından aklın kalmaz

Göz muayenesi yaptırdınız mi kızlar nasıl yaptılar damla damlatıp mo normal mi baktılar bizimki prematüre olduğundan göz olayı önemliymiş bir de sanki göz bebeğinde çizik var gibi kırmızı ben goruyorum ama nedense benden başka kimse göremiyor

Göz muayenesi yaptırdınız mi kızlar nasıl yaptılar damla damlatıp mo normal mi baktılar bizimki prematüre olduğundan göz olayı önemliymiş bir de sanki göz bebeğinde çizik var gibi kırmızı ben goruyorum ama nedense benden başka kimse göremiyor
2.ayin sonunda cocuk doktoru duruma gore yonlendirecek bizi goz muayenesi icin.

Kızlar kanaması 40 çıksa bile devam eden var mi benim 48. Günün hala devam ediyor geçen hafta iki gün ped doldu acaba adet mi oldum dedim ama leke leke devam ediyor bazen kan bazen kahve rengi benim gibi olan var mi ayrıca bir şey daha soracağım bu analık parası 300 lirayı alabildiniz bi bi arkadasim hemen almış dün ben gittim 25 Nisa’nda alabilirsiniz dediler
Aramızda ücreti alırken kadar uzun süren oldu mu ?

Herkes değişik süre söylüyor. Kimisi hemen aliyor kimisi de bekliyor. Ben daha başvuru bile yapamadım. İnşallah belli bir başvuru suresi yoktur. Geç kalmamışımdır.

Canim benim oglumda arada fazlasıni çıkarıyo ama her yediginde olmuyo bu genelde hıçkirık tuttugunda oluyo ama yengem benden 2 ay once dogum yaptı onun oglu surekli kusuyo dr danistiklarında kilo kaybi yoksa kusması sorun degil ama kustugu icin su kaybedebilir sik emzir demis aklinda bulunsun ama sende dr danis cnm
Tamam cnm persembe doktora gidicem insallah bir sorun yoktur

Arkadaslar merhaba. Bu ayin 6 sinda gebe oldugumu ogrendim ve sadece bir gun gecikmeyle beta hcg 203 cikti doktor iki gunde iki kat artmasi lazim dedi. Bizde iki gun arayla yine kan verdik sonuc 305 cikti ertesi gun yine yaptik 427 cikti doktor dis gebelik veya kimyasal gebelik diyor iki gun sonra yine verdik zaten 544 cikti saglikli bir gebelik degil dediler. Bu durumu yasayan var mi acaba ?

Arkadaslar merhaba. Bu ayin 6 sinda gebe oldugumu ogrendim ve sadece bir gun gecikmeyle beta hcg 203 cikti doktor iki gunde iki kat artmasi lazim dedi. Bizde iki gun arayla yine kan verdik sonuc 305 cikti ertesi gun yine yaptik 427 cikti doktor dis gebelik veya kimyasal gebelik diyor iki gun sonra yine verdik zaten 544 cikti saglikli bir gebelik degil dediler. Bu durumu yasayan var mi acaba ?
Gec döllenme olabilirmi acaba bnm tanidigimda oyle olmustu onunki once 76 sonraki iki testte birinde 100 birinde 167 cikmisti ona dış gebelik demediler insallah saglikli gebeliktir sen baska doktora daha git bnce

Gec döllenme olabilirmi acaba bnm tanidigimda oyle olmustu onunki once 76 sonraki iki testte birinde 100 birinde 167 cikmisti ona dış gebelik demediler insallah saglikli gebeliktir sen baska doktora daha git bnce
Iki doktor degistirdim zaten ikisi ayni seyi soyledi internetten bakinca degerleri benimkilere gore cok dusuk olup dogum yapanlar var

Rota asisi yaptıranınız var mi
Eczaneye sordum 215 lira dedi eczaneden alıp Saglikocaginda yaptırsam mi düye düşünmüştüm ama
Normalde hastane 250 e yapıyormuş sanirim
Sizler ne kadar yaptırdınız

Kızlar benim bebeğim niye emmiyor ya çok moralim bozuk hep çığlık çığlığa napcagimi sasırdım açıkiyor saldırıyor bazen sinirinden aglqmaktan ememmiyor

Back
X