- 28 Mart 2017
- 16.595
- 68.043
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
- #46.481
Evet bende.biraz daha kaynattinca tatlandı demek ki az kaynatmisimCanım ben kesmedim öylece koydum . Ama ben 15 dk. Filan kaynattım .çok tatlı oldu benimki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bende.biraz daha kaynattinca tatlandı demek ki az kaynatmisimCanım ben kesmedim öylece koydum . Ama ben 15 dk. Filan kaynattım .çok tatlı oldu benimki
Canim bizim evde cift yatak odasi var birisi misafir icin esim ilk gunlerde çok uykusuz kalinca ben bu gece misafir yatak odasinda yatayim dedi. İstersen yat ama bebegin baglanmasi icin ayni odada uyuman onemli dedim. Ileride sana yabancilik ceker dedim vazgecti. Ayrica bu banane uykusuz kaliyorum hedesini anlamiyorum bende uykusuz kaliyorum nabalim. Ben bu konuda özveride bulunmuyorum. Esim 9 10 gibi gidiyor ise durumuma gore 6 da 7 de kaldiriyorum veriyorum cocugu eline ben yatiyorum 2 3 saat. Bebis acikinca getiryor bana emzireyim diye.
Bu topikte cok goruyorum esleri ile problem yasayani hamilelik basindan beri simdi iyice cogaldi.Esleriniz kose yastigi degil sizde zaten bolunerek cogalmadiniz sorumlulugu paylasin eslerinizle. Ve bunu yaparkende hiic vicdan yapmayin o insansa siz sokak kedisi degilsiniz. verin cocugu eline babaligi anlasin.ogrensin. zaten evlat sevgisi varsa zamanla alisacaktir sevecektir. Yok hic sevmiyorsa sepetleyin gitsin evladini sevmeyen adamdan kocada olmaz.
evet o yorgunluk fena bişey... ama zamanla alışmanıza ve nispeten daha az agresif olmanıza sevindim. inşallah daha da güzel günler olur. direne direne kazanacağız :)Tesekkurler yazdiklarin icin. Cok duzeldik diyemiycem ama sanirim artik uykusuzluga ve bebegin aglamasina alistik. Ikimizde daha az agresif davraniyoruz. Zaten ben yorgunluktan kafami toplayip kavga bile edecek halim kalmadi.
Galiba.bu mesaja yanlis geldim benevet o yorgunluk fena bişey... ama zamanla alışmanıza ve nispeten daha az agresif olmanıza sevindim. inşallah daha da güzel günler olur. direne direne kazanacağız :)
Benim de annem aynı yanlışı yaptı gece uyuyodu çocuk gayet güzel ve çok zor uyumuştu annem illa altına bakıcam dedi bakma uyanır bidaha uyutamayiz uyanınca açarız dedim açtı altı temizdi ve açtığı anda hem kaka hem cisi yaptı ustu batti cocuk ve bidaha uyumadi bende uykusuz kaldım uyuyosa kesinlikle uyandirmamaktan yanayım çünkü zaten kısa sürede uyuyup uyanıyorlar çocuğa da yazık uykusu bölünüyor..Kızlar analarinizi kaynanalarinizi dinleyin cocuk yetistirme konusunda batil inanclari haric
Neden mi diyorum annem gece altini acma kakasini yapsa da diyordu ben yazik cocuga pisik olacak diye aciyordum her actigimda cocugun gozler faltasi gibi acilip 2 saat uyutmaya calisiyordum.gece 3 kere alt degistiriyordum gecen aynisini kv dem de telefonda dedi.artik sabredip acmamaya basladim.ilk gece 3 te yapti acmadim sabah aldim.2.gece 5 te yapti yine acmadim.3.gece yapmadi sabah 7 de yapti baya yapti
Bi arkadas da demisti burada ogrenilmis caresizlik oluyormus diye
En iyisini yapiyosun canım yanlarında durup gözlemlemek daha iyi tabi yani benim çocuğuma bişey olacağına ben uzulecegime insanlar kırılsın çokta tin yani bidaha isterlerse gelmesinler önemli değiller okadar...İlk baslarda. Bnde gormemek icin mutfaga kaciyordum canm sonra bi baktim cocuk fışkıra fışkıra kustu ondan sonra ses etmeyi basladim sakınan göze toz girer diyorlar ne yani toz girer diye hic mi karsik vermiym yavrumubirakimda hamur gibi yogursunlarmi cok değişik insanlar ya artik kim gelirse yanlarindan ayrilmiyorum ho müdahale ediyirum alinan dokunmuyo zaten
Aynen canım benim göbek felaket çatlak çatlak buruşuk buruşuk kilo veremiyorum eski kilom 56 69 oldum en son hamilelikte 5gun önce 60 tim şimdi 62 çıkıyorum 56 kiloya düşmeyi geçtim 60 bile olamıyorum iyice psikolojim bozuldu korse takmaya başlıcam ne olursa olsun..Öyle yaptım canım penye südyen aldım zaten artık vücut güzelliğinden geçtim ama kendimde ne kurtarırsam kar diye bakıyorum![]()
Ya bana artık kimyonlu rezene de fayda etmiyor agrım kabizligim yok ama aşırı gazim var kolay çıkarıyorum ben ama işte benimki derine geçiyor bugün hiç mama vermedim beni emdi hep daha huzurlu sanki daha az ağladı ama kaka hep az az küçücük yaptı ama çiş baya yapıyor bu gaz olayı çok fena biseymis yaRezeneyi ben.iciyorum gunde 2.fincan. ben.hazimsizlik çekiyorum efsun.hanimda anasinin.kizilik yaparak.eslik.ediyor. kakasini rahat yapamiyor birde.eskisi.gibi sivi degil.daha koyu kivamli.
Kızlar benim kız 24 günlük oldu ama ben kaldırmıyorum hiç sarılık 2 ye düşmüştü en son uyanıp ağlayınca emziriyorum uyandirmalimiyim ki?evet biz de iki gündür saat kuruyoruz, demek ki ilk bir ay modumuz: uykusuz her gece :) hadi bakalım, kolay gelsin bize![]()
Keşke ayakta sallamayla uyusa alışmasıma razıyım. Bence en kolay uyutma yöntemlerşnden biri ama benimki durmuyo hiç:/Öğlen 12 den beri ağlayan susmayan uyumayan bebek beni deli etti sonunda ayağımda sallamaya başladım. Şu an uyudu gibi. Sabahtan beri wc ye bile gidemedim açlıktan bayilcam. Bu ne yahu bu bebekler felegimizi sasirtti bize.
Valla ben stres atmaya gşriyorum:) çok geriliyorum. bebiş uyuyunca soluğu burada alıyorum okurken okurken gevşiyorum biraz:) sen de gel aradaMerhaba kızlar giç giremiyorum yoğınluktan valla hepinizi de merak ediyorum herkes iyidir inşallah geçmişi de okuyamıyorum bebekle uğraşmaktan fırsatım olmuyır hiç bebeğim gazlı olunca birde
Bende öyle yapıyorum canım zor oluyo ama gazdan artık daha hafif uykusucanım ancak müsait olabildim. evet, 4 saat sonrası panik normal. uyandırmalıymışız, bu içgüdüsellik falan ilk 20- 25 günden sonra daha sağlıklıymış. ilk 2-3 hafta içgüdüsellik yok, emzirmek var, dedi doktor :) uyanmıyorsa uyandırıcaz artık.
Su veriyormusun bebiseBenim de annem aynı yanlışı yaptı gece uyuyodu çocuk gayet güzel ve çok zor uyumuştu annem illa altına bakıcam dedi bakma uyanır bidaha uyutamayiz uyanınca açarız dedim açtı altı temizdi ve açtığı anda hem kaka hem cisi yaptı ustu batti cocuk ve bidaha uyumadi bende uykusuz kaldım uyuyosa kesinlikle uyandirmamaktan yanayım çünkü zaten kısa sürede uyuyup uyanıyorlar çocuğa da yazık uykusu bölünüyor..
En iyisini yapiyosun canım yanlarında durup gözlemlemek daha iyi tabi yani benim çocuğuma bişey olacağına ben uzulecegime insanlar kırılsın çokta tin yani bidaha isterlerse gelmesinler önemli değiller okadar...
Aynen canım benim göbek felaket çatlak çatlak buruşuk buruşuk kilo veremiyorum eski kilom 56 69 oldum en son hamilelikte 5gun önce 60 tim şimdi 62 çıkıyorum 56 kiloya düşmeyi geçtim 60 bile olamıyorum iyice psikolojim bozuldu korse takmaya başlıcam ne olursa olsun..
Ya bana artık kimyonlu rezene de fayda etmiyor agrım kabizligim yok ama aşırı gazim var kolay çıkarıyorum ben ama işte benimki derine geçiyor bugün hiç mama vermedim beni emdi hep daha huzurlu sanki daha az ağladı ama kaka hep az az küçücük yaptı ama çiş baya yapıyor bu gaz olayı çok fena biseymis ya![]()
Ben çikolata yanına çiçek . Saksıda papatyaCikolatalar bugun geldi yarina kadar yanina bsy dusunmem lazim canm ya kokulu tas guzel olurdu askinda ama cikolatalar geldi yarin konturolun var goturucem
Cnm neden negatif bakıyorsun emziğe. Benim kurtarıcım şuan. Ben de insanım. Bazen gece vakti emzirip gazını çıkarıp bırakıyorum huysuzluk ediyor veriyorum emziği onunla uyumuş oluyor. Dünya hali. Ben geçen hafta sağ elimin başparmağını çatlattım. Arabada sıkıştı. Bu hafta ateşlendim sıtmalandım. Boğazlarım acıyo. E kimsem de yok. Katyaaaa diye çağırıp iş yaptıracak param da yok. Bu hafta hep emzikle durdurdum. Merve de hastaydı zaten abimizi kursa götürünce 1 saat dışarda oturduk esiyordu huysuzfu hep. Allah düşürmesin ama düştüğün durumlarda vermek zorunda kalabilirsin. Alıştır ama verme istemiyorsan. Ben normalde uykuya dalması için nide abiyi uyutacağım zaman veriyordum zatenDoktor kolik bebeklerde emzik işe yarar dedi emzik versem mi bilmiyorum almıyor suan istesem alıştırırım fakat kararsızım
Bendim canım , ben de faydasını gördüm, Açmıyorum altını uykusu da uzadı desem, uyandırmıyorum o da uyanmıyor. Öyle hassas olmasını da istemiyorum . Annemi dinledim bu konuda.Kızlar analarinizi kaynanalarinizi dinleyin cocuk yetistirme konusunda batil inanclari haric
Neden mi diyorum annem gece altini acma kakasini yapsa da diyordu ben yazik cocuga pisik olacak diye aciyordum her actigimda cocugun gozler faltasi gibi acilip 2 saat uyutmaya calisiyordum.gece 3 kere alt degistiriyordum gecen aynisini kv dem de telefonda dedi.artik sabredip acmamaya basladim.ilk gece 3 te yapti acmadim sabah aldim.2.gece 5 te yapti yine acmadim.3.gece yapmadi sabah 7 de yapti baya yapti
Bi arkadas da demisti burada ogrenilmis caresizlik oluyormus diye
Pipiye masaj nasıl oluyorBendim canım , ben de faydasını gördüm, Açmıyorum altını uykusu da uzadı desem, uyandırmıyorum o da uyanmıyor. Öyle hassas olmasını da istemiyorum . Annemi dinledim bu konuda.
Geçen bir doktordan bahsetmiştim resmen annem gibi konuştu, bazı bilgileri . Kucağa da alma alışır demişti.. hatta burda tepki göstermiştik ..
erkek bebeleri olanlar mesala, doktor pipiye masaj yapmamı söyledi , annem de yapmıştı şaşırmıştım , eskiler gerçekten bazı şeyleri biliyor.
Kalça çıkıldığı için yapılan hareketler. duştan sonra yapılan masajlar,
kaç saatte bir uyanıyor kendiliğinden canım? 3 haftadan sonra 4 saat uyuyabilir dedi doktor. zaman geçtikçe süre uzarmış.uzayabilirmiş.Kızlar benim kız 24 günlük oldu ama ben kaldırmıyorum hiç sarılık 2 ye düşmüştü en son uyanıp ağlayınca emziriyorum uyandirmalimiyim ki?