2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Onun çözümü yok kuzum ben bebegi kundaklamiyorum devamli elleriyle vurup düşürüyor emzigi:) ama uykuya dalana akdar ondan sonra ben agzindan aliyorum emzigi. Çok güzel bir sakinlestirici. Karni tok alti temiz agrisi yoksa emzigi alınca hemen gozleri dalmaya başlıyor
Gece uykusunda kundaklıyorum bende yoksa o ellerle hep kendini uyandırıyor nemesis nemesis önerdiği hazır kundağı aldım cidden daha kaliteli uyuyor artık geceleri geceleri kundaklamayi deneyebilirsin kuzum
Doktor önerdi bize kolik sancıları icin sakinleşir dedi umarım işe yarar biraz büyük geldi ama alışır zamanla

Kızlar bizim kızın sol göz kapağında kırmızılık vardı doğduğunda
Hoca yeni Doğan lekesi zamanla geçer dedi ama geçmesi sanirim Gül galiba
Hamileliğim boyunca güle hiç dokunmadım çiçeğe bile dokunmadim ciğer vs ağzıma sürmem normalde zaten
demek ki batıl inançlar yüzde yüz batılmış :) ara ara kendi sütümden sürünce kızarıklığı azalıyor bazende artıyor umarım büyüyüp yayılmaz tam göz pınarının orda kapağında

Gece uykusunda kundaklıyorum bende yoksa o ellerle hep kendini uyandırıyor nemesis nemesis önerdiği hazır kundağı aldım cidden daha kaliteli uyuyor artık geceleri geceleri kundaklamayi deneyebilirsin kuzum
Doktor önerdi bize kolik sancıları icin sakinleşir dedi umarım işe yarar biraz büyük geldi ama alışır zamanla
Nasil kundak ve nerden aldin kuzum. Masallah benim bebe gece sadece emmek icin uyanip doyunca tekrar uyuyor aglamasi yok. Ama gündüzleri saat 3 de uyanip aksam 10 a kadar pek kaliteli uyuyamiyor emmek ve gaz cikarmakla geciyor o saatler

Bem.woolnatin kundaga gectim kollari acik.onun ama.incecik. terleme.olayi.kalmadi isiliklerde de azalma var.

Slm kizlar nasilsiniz bizim bebisin keyfi yerinde bu aralar hergun disari cikiyoruz oda yorulup mis gibi uyuyor cok sukur.
Gaz icinde reze e ve kimyona devam ediyorum faydasini gordum.

Slm kizlar nasilsiniz bizim bebisin keyfi yerinde bu aralar hergun disari cikiyoruz oda yorulup mis gibi uyuyor cok sukur.
Bende kızımı geçen hafta çok üşüttüm. 3-4 gün gaz sürekli kusma atak sonunda bende sıtmalanıp hasta oldum tabi. Hala etkisi var gibi mervede. Bugün vereyim bende

Neler giyidirip cikariyorsunuz disariya ? Mesela polar tulum giyidirp sapka takip ciksak yeterli mi ? Bizim burda burnundan alir diye bi tabir var o yuzden hep esinti almamasi icin cabaliyom.bi de ince battaniye ortuyorum ustune.sadece ev gezmesine cikardim.disarida yuruyus de yapmak istiyorum artik

Kızlar selam bebeğimi emziğe alıştırmayı deniyorum şuan 4. Emziği deniyorum diğerlerini hiç tutmamıştı bunu bugün 10 dk kadar tuttu ama sonraki vermelerimde tutmadı. Siz emziğe nasıl alıştırdınız sürekli denemek mi lazım nasıl emziğe alıştıracağım kullananlar Bilgi verirse sevinirim.
Aslında emzik vermek istemiyorum ama dışarıdayken sürekli emme isteği var ve ağlıyor

Canim selam memendeyken yavasca cek agzina emzigi ver. Bide ben aguline batirip veriyodum agzina. Öğürüyodu zorlayinca ama alisti

Ben sabahtan akşama salondayım beşiği tv tersine donuk sese alışkın olup uyusun diye alıştırdık ses cok açık degil uyku zamanı uyku müzikleri acıyorum uyanıksa güzel müzikler acıyorum tv görünce dalıyor bakıyor valla ama suan büyük ışık olarak görürlermiş ve sese bakarlarmış baktırmamaya çalışıyorum ama illa ki izleyecek :)

Saçı yapışıp pis durmuyor degil mi ben 2 ya da 3 günde yaptırıyordum şimdi havalar düzeliyor her gun yaptıracağım banyo üst katta soguk olduğundan korkuyordum fan vs acıyoruz gerçi ama yine de yaptırmıyordum artık yaptıracağım bu mustela da rezalet ya sac sabah yıkansın aksama kirli yapış yapış duruyor

Sabah kendimi avm attim kızla aventin silikon ucundan emdiği icin aventin ultrasoft emziğini aldım şimdi uyuyacakken verdim hemen aldı yalnız düşünce uyaniyor :KK70: ona ben yapacağım biomiyorum
Bende aventin soothie den bıktım aventin soft emziğini aldım onunla uyutuyorum artık memnunum

Kızlar benim bebeğin bacakları böyle. Normal mi doktora mı götürsem bilemedim

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 96
Kızlar bizim kızın sol göz kapağında kırmızılık vardı doğduğunda
Hoca yeni Doğan lekesi zamanla geçer dedi ama geçmesi sanirim Gül galiba
Hamileliğim boyunca güle hiç dokunmadım çiçeğe bile dokunmadim ciğer vs ağzıma sürmem normalde zaten
demek ki batıl inançlar yüzde yüz batılmış :) ara ara kendi sütümden sürünce kızarıklığı azalıyor bazende artıyor umarım büyüyüp yayılmaz tam göz pınarının orda kapağında
Bizim doktor zamanla gececek dedi ookırmızı lekelere. Bu arada Alev hanım muaynehane açıyormuş Sami beyle devam edeceğiz

Neler giyidirip cikariyorsunuz disariya ? Mesela polar tulum giyidirp sapka takip ciksak yeterli mi ? Bizim burda burnundan alir diye bi tabir var o yuzden hep esinti almamasi icin cabaliyom.bi de ince battaniye ortuyorum ustune.sadece ev gezmesine cikardim.disarida yuruyus de yapmak istiyorum artik
Ben normal kiyafetin uzwrine tulumunu giydiriyorum havanin durumunu gore bazen sadece battaniyesini aliyorum dun piknige bile gittik hava guzel olunca degerlendirebilirsiniz

Kendin mi içiyorsun bebeğine mi veriyorsun canım.ben kimyon vermek istiyorum ama cesaret edemedim daha

Back
X