- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
- #47.041
Göbeki içime çekiyorum sadeceBen antrenorum canim. Ona ragmen yapmiyorum gobek fitigi olavilirsin dikkat et cok zorlama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Göbeki içime çekiyorum sadeceBen antrenorum canim. Ona ragmen yapmiyorum gobek fitigi olavilirsin dikkat et cok zorlama
Daha dur dişiydi emeklemesiydi yürümesiydi dağıtmasıydı:) bi anda geçiyo zaman. Biz şimdi 2012 kasım anneleri olarak seneye 1 e gönderelim göndermeyelim konuşuyoruz:) hamilelikten buralara nasıl geldik bilmem:))Vay be 2li taramalardan amniyon sivilarindan geldiğimiz noktaya bakin hele :) kundaklar gazlar![]()
Bizim de uykuda bazen sesli bir şekilde durmadan ağlıyor kucağıma alınca susuyor. Sanki sizin de öyleydi yalnış hatırlamıyorsamAynısı bizde var yüzde ve iki memik arasında isilik deri doktor sık banyo oluyornus genelde çocuklarda çok sıcak olmayan ortam terleyince üst değiştirme banyo yapmasa bile her gün üstünü değiştirmek herekiuo Muş
Evet canım içine çok dokunmuyordum ilk doktor öyle demişti acaba diyorum içerde bi şey kaldı kenardan siliyordum artık içini de silicem
Canım gazdan dolayı kolik mi diye gittik doktor belki idrsr enfeksiyonu vardır ondan da ağlıyor olabilir dedi kakası mukuslu mu dedi yok dedik idrsr tahlili kültür istedi tahlil temiz çıktı bugün kültür çıktı onda da enfeksiyon varmış antibiyotik kullanacağız 10!” Gün sabah aksam yoksa böbreğe çıkabilirmiş üzüldüm ya minnacık bedenle antibiyotik kullanacak kendimi suçluyorum neRdenl yanlış yaptım diye
Belki de sabahlara kadar ağlaması bundan umarım geçer tekrar etmez uzun sürmez insallah
Yok cnm bu aşı etkilemedi bizi. Nasıl işse Hepatitten daha çok etkilenmişti benim bebe:)katreinur bebis nasil bacim. Asi.huzursuzluk yapıyor mu
Bizimse yattığı taraf isilik terden mi anlamadım ben bu isi
Bir bakayım olmadı yaza doğru alırım
Masalah çok güzel kilo almış nazar degmesin oğlusa
Sadece anne sütü mu alıyor kuzum
Canım gazlı olabilir
Emzik verebilirsin kusuyorsa zaten yedigi hep boşa gidiyor emdikten sonra 10 dk dik tut sonra gazını çıkar bence ayak bastırma falan yapıyorsan baya bi dk geçsin öyle yap
canım 120 cc çok fazla gibi zaten emiyormus. Ben emmediği halde 90 cc veriyorum yetiyor . Biraz azalt bence mamayı inşallah düzelir.Gercekten anlamıyorum. Eşimde anlamıyo. Aranıp ağlıyo aç gibi ve öyle emiyo öyle mamayı içiyo ki bildiğin aç cocuk yarım saati geçmeden çoğunda fışkırarak kusuyo ki ben biliyorum çok geldiğini iki göğsümü de boşaltıyo kesin kusacak diyorum kusuyo. Mamayı 120 cc içiyo kusuyo. Vermiyorum ağlıyo. Bende ağlıcam artık kafam karıştı. Hepsinde kusmuyo ama psikolojim bozuldu kusacak diye yanından ayrılamıyorum
Bır ayda 2 kılo nasıl oldu maşallah bız 45 gunluguz 2940 la doğduk anca 4 e ulaşabıldık
Bakalim.bizim nasil.olacak kabuslarima giriyor resmen.Yok cnm bu aşı etkilemedi bizi. Nasıl işse Hepatitten daha çok etkilenmişti benim bebe:)
Vay be 2li taramalardan amniyon sivilarindan geldiğimiz noktaya bakin hele :) kundaklar gazlar![]()
Efsonun.tum.inadi dogana.kadarmis. tum.haklarini.kullammis orda.simdilerde sakinledi.benim doktora sordum gecen hafta. son.haftalarda bana.donmeme sebebini rahimde perde vardir.ondan.donemiyordur hep ayni yerde cunku demisti. Ameliyatta.oyle.birsey varmiydi dedim. Yok inadindan donmemis dediSenin Efsuna inatçı derken benim oğlan başıma iş açtıo kadar sinirli o kadar inatçı ki. Eşime diyorum biz yaşlanınca bu bizi araba yıkama fırçasıyla yıkar diye
![]()
Ben de çok korkuyordum ya hatta ciddi ciddi yaptırmasam mı diye düşünmeye başlamıştım. Hepatitten sonra tırstım resmen aşılardanBakalim.bizim nasil.olacak kabuslarima giriyor resmen.
Ara ara değişse de gece 10 11 arası uyuyup sabah 8 9 arası uyanıyor. Tabi gece emmek için uyanıyor arada kaka yapıyo onu değiştirince 1 2 saat uyutamadığım oluyo. Öğlen 1 2 ye kadar arada bş 5 10 dk lık uykularla genelde ağlayarak geçiyor. Sonra 5 e kadar falan uyuyup kriz saatlerimşz başlıyor gece uyuyasıya kadar. Böyle bi düzen kurduk şimdilkNasıl uyuma saatleriniz ? Ne kadar uyanık kalıyor gece uykusuna kaç gibi geçiyor
Kızlar saçlarımızı ne zaman boyatabiliriz?
Geçmiş olsun canım ben kızımda yaşadım malesef inşallah temizliktendir ve ilacı kullandıktan sonra geçer bazı kız çocuklarının bünyeleri de yatkın oluyormuş biz iki yaşına kadar çektik anne sütü kadar da antibiotik kullandı yavrum Allah yaşatmasın ama suçlama kendini ben çok özendim temizliğine intimler bile kullandım ama onla da düzelmedi olacağı varmış demek ki inş çabucak atlatır tekrardan geçmiş olsun kuzucuğaİlk çocuğunda veya duan idrar yolu enfeksiyonu yaşayan var mi kızlar doktor bize bactirim antibiyotik verdi ağlıyorum canım sıkkın minnacık çocuk daha 2 aylık bile değil 10 gün antibiyotik kullanacak içim sıkılıyor düşündükçeAllah beterinden korusun başka dert versin tabi ama o kadar dikkat etmeme rağmen genital temizlikten olur deyince doktor çok üzüldüm dikkat etmeme rağmen nasıl oluyor anlamıyorum soguktan olur mu dedim yok olmaz dedi silikon uçla emiyor hijyenik olmamasıdır ondan mi dedim hayır dışardan mikropla olmaz temizlikle alakalı oradan alır dedi
Sirkeli suyla mi silsem acaba bize sirkeli su öneriyorlar ki ben çoğu kez onunla atlattım kasıntımı vs yakar mi ki kukusunu çok
Ayy ciddi misin hayallerim yıkıldıEmzirme bitince :)
Zaten 1 kere öyle içti eşim vermiş bende 90 veriyorum doymazsada emzik. İnşallah canımcanım 120 cc çok fazla gibi zaten emiyormus. Ben emmediği halde 90 cc veriyorum yetiyor . Biraz azalt bence mamayı inşallah düzelir.
Zeytinyağı diye duydum ama dene istersen canımKızlar bebeğim pişik olmuş ne önerirsiniz. Sebamedin pişik kremini sürdüm ama pek işe yaramadı
Canım uyurken birden bağırıp çığlık atıp ağlıyor gözler kapalı oluyor uzun sürerse açıp iyice ağlıyor video cektim hoca kolik sancısı bu dediBizim de uykuda bazen sesli bir şekilde durmadan ağlıyor kucağıma alınca susuyor. Sanki sizin de öyleydi yalnış hatırlamıyorsam
Kuzum masalah ama emdikçe gaz oluyor benek huzursuz oluyor gaz oldukça iyice emiyor bence çok da sağlıklı bi durum değil eğer çocuğun gazdan huzursuzsa ağlıyorsaEvet kuzum sadece anne sütü ama bizimkisi hiç 3 saat dalıp uyumuyor en fazla 1 saat aralıkla emziriyorum 1 buçuk saat beklettiğimde mosmor oldu ağlayarak doktorumda emzir ne zaman isterse emzirceksin o sana muhtaç dedi. Çok yoruluyorum her gece 1 saat aralıklarla emziriyorum çok zor oluyor
Sağolasin canım allah beterinden korusunP Prime18 canım çok geçmiş olsum ama bence kendini suçlayıp üzülme. Hatta sevin bile ki yavrunun derdi bulundu. Bak antibiyotikten sonra nasıl sakinliyecek.
Biz de çok ağlıyor deyince dr a hemen idrar tahlili istedi. Temiz çıktı bizim tahlil de kültür de. sonra süt alerjisi belirtileri çıktı işte çok üzüldğm falan ama hiç olmazsa diyet yapınca o zamanki kadar ağlamıyor artık yavrum. Dertlerine derman bulalım da kuzuların önemli olan o cnm
çok sağol canım benimGeçmiş olsun canım ben kızımda yaşadım malesef inşallah temizliktendir ve ilacı kullandıktan sonra geçer bazı kız çocuklarının bünyeleri de yatkın oluyormuş biz iki yaşına kadar çektik anne sütü kadar da antibiotik kullandı yavrum Allah yaşatmasın ama suçlama kendini ben çok özendim temizliğine intimler bile kullandım ama onla da düzelmedi olacağı varmış demek ki inş çabucak atlatır tekrardan geçmiş olsun kuzucuğa