2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar benım bebiş 46 gunluk onceden cok hıckırırdı artık hıckırık hıc tutmuyor Neden acaba sizlerde nasıl hıckırmaması normalmı

Kizlar gunaydin aranizda chicco next to me yada onun gibi kendi yatagina birlestirilen yatak kullanan var mi?memnun musunuz?
Bisey farkettim kucagimda uyuyor ama kendi besigine koydugumdabo kadar derin uyuyam adam en fazla 5. Dakikada mikirdanmaya basliyor. Ama bizim yataga alinca masallah 2 saat deliksiz uyudu. Biz de tavsiye edilmiyor diye cok yanimizda yatirmak istemiyoruz acaba yataga baglanan bisey mi aldaydik diye soruyorum
Bende prego anne yanı kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim

Zaten 1 kere öyle içti eşim vermiş bende 90 veriyorum doymazsada emzik. İnşallah canım
Esin bebisi çok aç görmüş :-) 90 sa normal bence.bende artirsam mi acaba cc yi diyorum 2 saatte bir acıkıyor çünkü . Ama 120 de çok fazla geliyor . Aradayim :-) Inşallah çok kusmaz insan korkuyor bisey olacak diye .

Ya kızlar annem ye sütun olmaz kilo verme nolcak dio ama çoğu kotum olmuyo yüksek belli streç olanın dışında sütün yemeyle alakası var mı gerçekten?
Evet ne yazık ki ben de yedikçe göğüslerimin sızladığını ve sütün arttığını farkettim şimdi istesem de az yiyemiyorum vicdanım elvermiyor:KK43:

En gec 1 2 gibi uyutup 4 5 gibi kaldirman lazim. Sonra.yika yagla.masajla.emzir yatir.
Öğlen mi yapacağım
Açken banyo da inanılmaz huzursuz oluyor eşim yokkende tek başıma yıkayamaz cesaret edemiyorum çok huzursuz oluyor zaten korkuyorum

Kızlar bizim kızın kafa düz durmuyor hiç sola düşüyor düz yatırınca hep sola yatmak istiyor saga yatırınca kafayı sola zorluyor sizde var mi böyle bakacağımı şaşırdım yamulmuş gibi kafası

stay strong26 stay strong26 Canım valla benim hep az sütüm vardi . Hala da az var .çoğu kişi yemekle ilgili olduğunu söylüyor . Bende sanki öyle düşünüyorum yesem daha çok süt olur diye geliyor bana .ama yiyemiyorum midem almıyor bisey .çok abartmamak kaydıyla bence yemene dikkat et bi sure. Yiyebilsem bende yerdim çünkü abartmadan

Öğlen mi yapacağım
Açken banyo da inanılmaz huzursuz oluyor eşim yokkende tek başıma yıkayamaz cesaret edemiyorum çok huzursuz oluyor zaten korkuyorum
Yok oglen.1 2 gibi uyut 4 5 te uyandir. 8.de yika yagla emzir uyut. Zaten.4 de 5 de uyanirsa.emer sonra 6.gibi.yine.emer cok ac olmaz banyoda

Bir hafta canım
benim çok üstler yada kol altıma doğru oluyor o zaman çenesi nasıl oraya değecek ki
Benimde genelde ust ce kol alti oluyor. Ama kol altiyi yan emzirdim. Heralde ortadan bi cizgi cekip ona gore duz yada yan diye belirlicez :) emzirme danusmani soyledi cunku oyle yap diye

Merhaba kızlar , benim bebek üç gündür geceleri hiç uyumuyor . Gündüzleri de 2-3 saat arası toplamda uyuyor. Onunla uğraşmaktan bugün sezeryan dikişlerim çok kötü ağrıyor . Ağrı kesici aldım da geçmedi .hala sis ve sert zaten dikiş yerinin üstü . Bi tane daha ağrı kesici alsam zararlı olur mu acaba . Günde kaç tane almistiniz ilk zamanlar ?
Günde 3 kere Parol alabiliyordum ben dr öyle yazmıştı

40 çıkınca canım. Hep öyle söyleniyor.

Az da çıksa sağ. Sıcak kompres uygula duşta masaj yap. Sıksık emzir yada sağ. Yarım saatte bir sağabilirsin mesela
Ya şimdi ben yanlış mı yaptım yani:( eşim istedi bende aramız azcik düzelsin düşüncesi ile kabul ettim ya tüh:(
Göğsüm geçti şükür emzirdikçe düzeldi ama sağmak pek ise yaramadı malesef ama duşta sıcak suda da çok durdum onun da faydası oldu...

Yok oglen.1 2 gibi uyut 4 5 te uyandir. 8.de yika yagla emzir uyut. Zaten.4 de 5 de uyanirsa.emer sonra 6.gibi.yine.emer cok ac olmaz banyoda
5 den 8 e uyanık kalır mi bilmiyorum hiç belli olmiyor mesela 2 de uyandı daha yeni uyudu 11 de yatmıştı baya ağladı zırladı kaka yaptı değiştirdim enziriyum derken cis yaptı tekrar
Eski sütümden verdim şırıngayla hep ağzından attı biberonla verdim üzüldüm ona da biberona alışır da silikon ucu bile almaz diye
Meme denemesi yapacaktım suan hiç yapamıyorum hasta oldugu için
Ne kadar sık emerse alırsa sut o kadar iyiymiş
Bu arada doktora sordum su vereyim mi diye 3-5 kaşık verin demiş 2 defa ilaç arkasına 2 cc verdim bende sıcak su aldım Sebilden ılıttım bunu da sordum ılıtıp verin tekrar kaynatmayın dedi
Yoksa sebilden alıp kaynatsam mi bilemedim sen nasıl yapıyorsun

Ağzın bal yesin aynen harfi harfine katılıyorum. Eğlence için birilerine sektör olunca diğeri yaptı diye yapılıyor. Peygamber efendimiz zamanında mevlüt kavramı yokmuş zaten. Oğlumda adak kestik eşe dosta dağıttık kızımı da yaza düşünüyoruz. Heves için mutlu olmak için yapanlar var o ayrı. Anne her mutluluğu hakediyor. Ama benim hevesim yok hiç. Zaten günü kurtarmanın derdindeyim.
Hay yaşayın kızlar aynı fikirdeyim ben de aslında benim için de kızım için de yorgunluk telase olcak hem de masraf yapılması zorunlu değil zaten ama annem istiyo kendi evinde yapacak çocuk duali olsun dio 50 kişi falan çağıracak galiba :)

Kızlar bizim kızın kaka da yine yeşil şeyle evse yosun gibi minik olan da var uzun olanda sanki maydonoz micmis gibi içinde sizde oluyor mu öylen
Bir de suyu nasıl veriyorsunuz içme suyunu kanatarak mi sıcak su alıyorum sebilden ılıtıyorum normal alıp kaynatsam mi bilemedim
Doktor 3/5 kaşık verebilirsiniz demiş bende ilaçtan ve gaz damlalarından sonra 2 cc ağzından ittirdim

Ya şimdi ben yanlış mı yaptım yani:KK43: eşim istedi bende aramız azcik düzelsin düşüncesi ile kabul ettim ya tüh:KK43:
Göğsüm geçti şükür emzirdikçe düzeldi ama sağmak pek ise yaramadı malesef ama duşta sıcak suda da çok durdum onun da faydası oldu...
Kanaman yoksa sıkıntı yok kuzum alttan dikiş yok çünkü sende normal doğumda dişmişler patlar diye bildiğim 40 gün bekleniyor bi de kan geliyor gunah diye kan bitene kadar yapılmıyor benim yeni bitti kanamam daha ilginçtir baya sürdü

Back
X