- Konu Sahibi Homely_angel
- #47.121
Kızlar benım bebiş 46 gunluk onceden cok hıckırırdı artık hıckırık hıc tutmuyor Neden acaba sizlerde nasıl hıckırmaması normalmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende prego anne yanı kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederimKizlar gunaydin aranizda chicco next to me yada onun gibi kendi yatagina birlestirilen yatak kullanan var mi?memnun musunuz?
Bisey farkettim kucagimda uyuyor ama kendi besigine koydugumdabo kadar derin uyuyam adam en fazla 5. Dakikada mikirdanmaya basliyor. Ama bizim yataga alinca masallah 2 saat deliksiz uyudu. Biz de tavsiye edilmiyor diye cok yanimizda yatirmak istemiyoruz acaba yataga baglanan bisey mi aldaydik diye soruyorum
Esin bebisi çok aç görmüşZaten 1 kere öyle içti eşim vermiş bende 90 veriyorum doymazsada emzik. İnşallah canım
Buarada ben telsiz kullanmaya başladım azda uyusa işlerimi yapıyorum artık kesinlikle tavsiye ediyorum.Markası loobexBende prego anne yanı kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim
Evet ne yazık ki ben de yedikçe göğüslerimin sızladığını ve sütün arttığını farkettim şimdi istesem de az yiyemiyorum vicdanım elvermiyorYa kızlar annem ye sütun olmaz kilo verme nolcak dio ama çoğu kotum olmuyo yüksek belli streç olanın dışında sütün yemeyle alakası var mı gerçekten?
Öğlen mi yapacağımEn gec 1 2 gibi uyutup 4 5 gibi kaldirman lazim. Sonra.yika yagla.masajla.emzir yatir.
Yok oglen.1 2 gibi uyut 4 5 te uyandir. 8.de yika yagla emzir uyut. Zaten.4 de 5 de uyanirsa.emer sonra 6.gibi.yine.emer cok ac olmaz banyodaÖğlen mi yapacağım
Açken banyo da inanılmaz huzursuz oluyor eşim yokkende tek başıma yıkayamaz cesaret edemiyorum çok huzursuz oluyor zaten korkuyorum
Benimde genelde ust ce kol alti oluyor. Ama kol altiyi yan emzirdim. Heralde ortadan bi cizgi cekip ona gore duz yada yan diye belirlicez :) emzirme danusmani soyledi cunku oyle yap diyeBir hafta canım
benim çok üstler yada kol altıma doğru oluyor o zaman çenesi nasıl oraya değecek ki
Canim diyet yaparsan belki sutun azalmaz ama sutun kalitesi azalir.Ya kızlar annem ye sütun olmaz kilo verme nolcak dio ama çoğu kotum olmuyo yüksek belli streç olanın dışında sütün yemeyle alakası var mı gerçekten?
Ay inşallah ya berbat duruyo çünkü tatile falan gidersek bikini giymekten geçtim artık zatenBende de hamilelikte yoktu canim. Karnimiz boşalinca çıktı işte. Ama geçecek inşallah
Ya ağrı acı asiri kanama falan olmadı ama o günden sonra göğüste o ağrı acı batmalar başladı benim..doktora sormaya da çekindim40 gun yasak demisti bana. Sonra serbest birakti.
Günde 3 kere Parol alabiliyordum ben dr öyle yazmıştıMerhaba kızlar , benim bebek üç gündür geceleri hiç uyumuyor . Gündüzleri de 2-3 saat arası toplamda uyuyor. Onunla uğraşmaktan bugün sezeryan dikişlerim çok kötü ağrıyor . Ağrı kesici aldım da geçmedi .hala sis ve sert zaten dikiş yerinin üstü . Bi tane daha ağrı kesici alsam zararlı olur mu acaba . Günde kaç tane almistiniz ilk zamanlar ?
Anladım canım zaten şu kellogs kırmızı meyveli olan kahvaltı gevreginden aldım bakalım bide onu yiyeyim sabahları sadece verecekmiyim kilo..Canim diyet yaparsan belki sutun azalmaz ama sutun kalitesi azalir.
Ya şimdi ben yanlış mı yaptım yani40 çıkınca canım. Hep öyle söyleniyor.
Az da çıksa sağ. Sıcak kompres uygula duşta masaj yap. Sıksık emzir yada sağ. Yarım saatte bir sağabilirsin mesela
5 den 8 e uyanık kalır mi bilmiyorum hiç belli olmiyor mesela 2 de uyandı daha yeni uyudu 11 de yatmıştı baya ağladı zırladı kaka yaptı değiştirdim enziriyum derken cis yaptı tekrarYok oglen.1 2 gibi uyut 4 5 te uyandir. 8.de yika yagla emzir uyut. Zaten.4 de 5 de uyanirsa.emer sonra 6.gibi.yine.emer cok ac olmaz banyoda
Hay yaşayın kızlar aynı fikirdeyim ben de aslında benim için de kızım için de yorgunluk telase olcak hem de masraf yapılması zorunlu değil zaten ama annem istiyo kendi evinde yapacak çocuk duali olsun dio 50 kişi falan çağıracak galiba :)Ağzın bal yesin aynen harfi harfine katılıyorum. Eğlence için birilerine sektör olunca diğeri yaptı diye yapılıyor. Peygamber efendimiz zamanında mevlüt kavramı yokmuş zaten. Oğlumda adak kestik eşe dosta dağıttık kızımı da yaza düşünüyoruz. Heves için mutlu olmak için yapanlar var o ayrı. Anne her mutluluğu hakediyor. Ama benim hevesim yok hiç. Zaten günü kurtarmanın derdindeyim.
Kanaman yoksa sıkıntı yok kuzum alttan dikiş yok çünkü sende normal doğumda dişmişler patlar diye bildiğim 40 gün bekleniyor bi de kan geliyor gunah diye kan bitene kadar yapılmıyor benim yeni bitti kanamam daha ilginçtir baya sürdüYa şimdi ben yanlış mı yaptım yanieşim istedi bende aramız azcik düzelsin düşüncesi ile kabul ettim ya tüh
Göğsüm geçti şükür emzirdikçe düzeldi ama sağmak pek ise yaramadı malesef ama duşta sıcak suda da çok durdum onun da faydası oldu...