- Konu Sahibi Homely_angel
- #47.161
Ben laktozsuz süt içiyorum gaz yapmasın diye tavsiye ederim. İncir uyutmasını filan da onunla yapıyorumHiçsorma yaaa, bir de süt ürünleri yasak, ne yiyeceğimi şaşırdım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben laktozsuz süt içiyorum gaz yapmasın diye tavsiye ederim. İncir uyutmasını filan da onunla yapıyorumHiçsorma yaaa, bir de süt ürünleri yasak, ne yiyeceğimi şaşırdım.
Ben.her aksam 8.30da uyutuyorum biryere gitmezsek. 12.30 da kalkiyor emio geri yatiyor. Sonrasi degisiyor. Bazen 4 de kalkiyor bazen 3 bazen 5. Yine emip yatiyor. 7.30 son.kalkis bazen.son.kalkis 6.30 oluyor.tmm canım Pet sise alır kaynatıp öyle yaparım sen günde bir kaşık mi veriyorsun su sadece
Uyku ya da gelince mesela dün 4 de uyudu 7 e kadar dışardaydık kanguru da uyudu evde de olsa uyuyor gerçi geldik uyandı 9 a kadar sonra az daldı uyandı tekrar daldı 10 gibi 12 de uyandı her gün farklı bu şeklimiz var mesela biraz önce uyudu yarım saat sonra tekrar uyandı sağma yapacaktım kaldı bir günümüz bir günümüzü tutmuyor nasıl oturur şaşırdım şimdi tekrar uyuduğu için 8 de kalkar sanırım bu sefer 10 a kadar yine uyumaz yine 12 de kalkar
Sen 8 de uyut demiştin ya 8 de uyusa 12 de hortlar bu
Arkadaşımın bebekleri var biri 8:3 da biri 9:3 da dalıyor gece 1 de bu kalkıyorlar sonra sabaha kadar gerçi onlar 3 aylık ama bayadir öyleler bizim kızın hala bir düzeni yok etkileyende gaz sanırım gaz olunca zaten sabahlara kadar uyumuyoruz
Bizimki de 10-11 de uyursa 4-5 de 12 de uyursa 6 da kalkıyor gece arası gibi çok az emiyor sonra 6 da kalktıysa 10 da 5 de kalktıysa 9 da uyanıyor gece uykusu devamı gibi bunu erkene çekmem lazım iste benim 3 de vs uyansa sabah da 7 8 de uyanır iyi olur aman maalesef tutturamıyorum eşim de 7:30 da geliyor yemek yedik banyo yaptır derken zaten 9 oluyor emip 10 da ancak uyuyor of be yapacağımı şaşırdımBen.her aksam 8.30da uyutuyorum biryere gitmezsek. 12.30 da kalkiyor emio geri yatiyor. Sonrasi degisiyor. Bazen 4 de kalkiyor bazen 3 bazen 5. Yine emip yatiyor. 7.30 son.kalkis bazen.son.kalkis 6.30 oluyor.
Ama mesela dun 2 de 4 de 6 da kalkti. Huysuz bir geceydi. Degisiyor yani.
Sağol canım hala ağrı devam ediyor çok fazla olmadı tekrar alırım akşam yemekten sonra.Günde 3 kere Parol alabiliyordum ben dr öyle yazmıştı
Emerken cis.kaka yaparsa degistirme neden hemen degistiriyorsun anlamadim. Emik bitsin oyle değiştirÇok yoruldum çok sabahtan beri mızmız hastalıktan altını değiştirtirdim ilk sutumden vereyim dedim tam içerken kaka yaptı 3 güne yapan çocuk bugün sabahla beraber iki defa yaptı eşim olmadığından bu sefer suyla duruladım zaten taşmış üstünü de değiştirdim tam emerken cis yaptı bi baktım uçtan sut hep akmış kolu sırılsıklam buz gibi olmuş tekrar yarıda kesip alt değiştirip yine üst değiştirdim tekrar emzireyim derken gaz ilacı saati geldi onu verdim derken tekrar emmedi hanımefendi o kadar bölününce uyutmaya çalıştım uyudu sağma yapayım bu çorba ısıtayım derkeh ağlama uyandı çorba kaldı sağma kaldı emdi biraz kucakta uyuyo şimdi hasta diye kıyamıyorum koysam uyanacak of ne kısır döngü
Kiz.nasil.bi.banyo yapis.o ben tek basima 10 dkda yikayip 10 dkda.giydirip emzirmeye geciyorum. 8 de.yikamaya.baslayip 8.20de en gec 8.30da emme isine geciyoruz zaten banyo.sonrasi uyuklamaya.basliyor uyurken.emikliyor.Bizimki de 10-11 de uyursa 4-5 de 12 de uyursa 6 da kalkıyor gece arası gibi çok az emiyor sonra 6 da kalktıysa 10 da 5 de kalktıysa 9 da uyanıyor gece uykusu devamı gibi bunu erkene çekmem lazım iste benim 3 de vs uyansa sabah da 7 8 de uyanır iyi olur aman maalesef tutturamıyorum eşim de 7:30 da geliyor yemek yedik banyo yaptır derken zaten 9 oluyor emip 10 da ancak uyuyor of be yapacağımı şaşırdım
Canım benimki emmiyor ama sagip veriyorum. Bilmiyorum ya sabahtannbeti bi dilim ekmek bi kaç zeytin yedim. Bende yemek istiyorum da canım istemiyorKızlar iştahım yok diyenler emzirmiyor musunuz. Emzirip de iştahsız olan hiç görmedim ben ya. Bi insanın sürekli mi midesi kazınır. Bazen gece sabaha kadar bile dayanamıyorum bişeyler atıştırıyorum. Eski kiloma dönmüştüm tekrar almaya başladım şimdi. Sağlıklı beslensem başka bişey yapmadan çok zayıflarım kesinlikle
Sağol canim yaptım bi 45 dk bekledim en sonunda ayaklarını lavaboya yıkadım serinleyince yaptı cişini . Temiz çıktı çok şükür sonucu daCanım yaptın mı bilmiyorum geriden geliyırym ama idrsr torbasını dik şekilde ortsdan iliye katlsr gibi yapıp önce alt orta kısmına yapıştırıp sonra ysnları yıkarıya doğru yapıştırmalısın umarım anlatabilmişimdir
Arkadaşlar annem gitti ve ben bugün bebeği ilk kez yalniz yikiycam nasıl kolay yıkayabilirim napicam bilmiyorum eşim birazdan gelcek beraber becerebilicekmiyiz bakalim
Canim o eski pantolonlara girme olayı inan ki biraz zaman geçince gerçekleşiyor. Şu an ben hamile pantolonlarimi giyiyorum oğlumda da öyle olmuştu ama 3.ayda falan donuyor insan eski kiyafetlerine .. o yüzden diyorum diyet yapma bence sütun etkilenir emzirmek çok kalori yakıyor zaten ekmek hamur işi vs biraz dikkat etmek yeterli simdilikDikkat etmeye çalışıyorum ama ekmek kilo aldırıyor bence ye ye deyip duruyorlar yemeyince de onlar benim başımın etini yiyor:)
Hahahaha kuzum eşim 7:30 da geliyor yemek yedik kaldır 8 sonra banyoyu ısıtıyoruz üst banyo çok soguk orayı ısıt suyu ısıt derken 20 dk geçiyor yıkama 10 dk giyimdirecegimiz odayı ısıtmaya gidiyor eşim banyoda ki fani akıl ben o sırada banyoda kurutma makinasıyla ısıtıyorum kızı orası da ısınınca gidiyoruz giyindi etti emdi derken vakit geçiyor tabi ha bi de arada su ısınıp soğuyor çabası :) kova kullansam lavaboda yıkıyoruz kaldır indir yorar küvet var ama ayaklı değil banyomuz bile sıkıntı bizim ya ben düzen oturtma ozurlusuyum sanırımKiz.nasil.bi.banyo yapis.o ben tek basima 10 dkda yikayip 10 dkda.giydirip emzirmeye geciyorum. 8 de.yikamaya.baslayip 8.20de en gec 8.30da emme isine geciyoruz zaten banyo.sonrasi uyuklamaya.basliyor uyurken.emikliyor.
ısrar yolu enfeksiyonu çıktı bence sende bu baktırYa kızlar bebegim mama emmiyi emdigi gibi durmadan agliyi karnina dokundugumda daha kotu agliyo gazdan mi acaba