2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Inşallah canım öyle olur canim çok sıkılıyo göbek fazla yok ama sarkık yumuşak çatlak eski fizikte sanıp diğer pantolonlardan denedim bacaklarım hala sis olmadi gobekten fermuar kapanmiyo ayaklarımın sisi inmişti yine şişmiş ayakkabılarım olmuyo cok agir kilo yapcak şeyler yemiyorum ama tatlı baya yiyorum malesef ama artık yemem gereken şeylerden fazlasını yemiycem:KK43:
Canım bugün aylar sonra ilk defa kendime bişey alıyım dedim. Eski pantolonlar zateb yüksek bel olduğu için kapanmıyo. Hadi pantolon idareten buldum ama bende gögüsten yana fenalardayım zaten ufak sayılmazdı şimdi bildiğin yürürlen felan konusuyo gömlek denedim belimle orantısız oldu düğmeler kapanmıyo. Bilmiyorum kilo verince onlarda küçülür mü çok üzüldüm ama kendimi çok çirkin hissettim

2 saatten fazladir ayaktayim. Bebek uyansin emzir sonra göğüs agrisindan durama goguslerdeki bütün sütü sağ makineye bebegin camasirlarini doldur bitmesini bekle boşalt as... Amaaaann bebek birazdan yeniden uyanır meme ister ben daha uyumadim :uykucu:

Kızlar moralim bozuk bozuk dikişlerimde galiba sıkıntı var diyordum ya bi dikişle digerinin arasına parmak girer diye anneme gösterdim annem çok yukardan dikmiş ve köprü gibi olmuş içi gözüküyor parmak girer cidden dedi zaten elimle yokladığımda parmak girer şekilde ittirince parmağım girecek gibi oluyor ama altinda kuku var belli et geliyor ayrıca bacağımın kenarında bi dikiş var gibiydi annem evet orası kesilmiş dikilmiş dedi aletle keserken orsya mi çarptı ne tan eklem yerimde
Annem köprü gibi yapmış ortadan et giriyor ve yukarıda iliskide yırtılır bu çok yukarı çekmks dedi bence benim asıl rahmimin uzunluğunu kısaltıp dikti sanırım gerçekten annemin dediği gibi yoklayinca çok yukarıda minnacık bi yer açıkta iliskiye girsek orası komple yırtılır aradan geçen et
Moralim bozuldu ya tekrar operasyon mu geçireceğim şimdi ayni hocaya mi gitsem başka hocaya mo bilemiyorum eğer bi sıkıntı varsa tekrar operasyon geçirme durumunda kalırsam Nesrin hocayı cidden dava ederim çok sinirlendim oturdum agladım sinirimden

Tatlım dur karalar bağlama hemen, git doktoruna istersen başka doktora da gidersin. Ben buraya dönünce doktoruma sırf dikiş kontrolü için gittim.

48 olacak yarin. Lokal anestezi yapacaklar ama çok gerginim. İlk oğlumda erkendi onda daha rahattim nedense kıyamıyorum bu sefer.

Bizimde 42 yarın kolay gelsin size sağlıkla inşallah.

Ben de erken istiyordum belki hatırlarsınız, ama doktorumuz o kadar kafamı karıştırdı ki. Erken sünnet artık tartışmalı bir konu, çok minik olduğundan hata payıksek filan diye, neyapsak bilemiyorum.

Çoğumuz aynıyız demek. Neyse yiyelim de enerji depolayalım:)) bu sıpaların peşinde koştururken zayıflarız inşallah:)

Homely_angel Homely_angel çıktı mı tahlil sonuçları cnm. Ben de ilk günler çok zorlandım şimdi biraz daha alıştım. Bi de gaz yapan şeyleri de yemeyince ne pişireceğimi şaşırıyorum bazen. Çorba mesela şehriyeden başka bi seçenek bulamıyordum şimdi bi kaç bişey daha buldum dönüp dönüp aynı yemekleri yapıyorum:)

Kültür de temiz çıktı tatlım, sadece 7-8 lökosit var işte. Süt ürünleri YÖK hayatımda ama hala biraz mukus oluyor Kakada.

Peki nasıl ilerleyecek bu süreç. Biz böyle ya süt alerjisiyse diye bekleyecek miyiz? Yoksa testler mi yapılmalı?

2 saatten fazladir ayaktayim. Bebek uyansin emzir sonra göğüs agrisindan durama goguslerdeki bütün sütü sağ makineye bebegin camasirlarini doldur bitmesini bekle boşalt as... Amaaaann bebek birazdan yeniden uyanır meme ister ben daha uyumadim :uykucu:

Yanınayatırıp emzirebilirsin, sen deuyumazsın Ama en azından dinlenirsin ;)

Kızlar saat 11de altını değiştirdim 12 de babaya verdim enzik vermis sonra emzigi çekememiş baya kuvvetliymiş kaldirdi bi emzir acıktı ondan uyumuyor olabilir diye iki emdi ağladı gaz var gibi bacakları cekti Eşime verdim uyumuş kalmışım biraz önce kalktım hiç cis yok bunca saatir normal mi sizce bu kadar saat cis yapmamasi
H

Ben de erken istiyordum belki hatırlarsınız, ama doktorumuz o kadar kafamı karıştırdı ki. Erken sünnet artık tartışmalı bir konu, çok minik olduğundan hata payıksek filan diye, neyapsak bilemiyorum.
İşlem çok çok basit aslında bir derinin heri çekilmesi. Iyi bir cerrah yaparsa sorun olmaz diye umuyorum. Bana sorarsan hata olacaksa büyükkende olur. Birde kontrol oluyor zaten bakılıyor.

Ama içiniz rahat edecekse bekleyin. Biz hatırlamamalarını tercih ediyoruz. Bana sorarsan kendilerine bırakılmalı isteyip istemedikleri sorulup öyle yapılmalı ama. Bu biraz tartişmalı bir konu diye erkenden yaptıralım bitsin dedik.

Kızlar saat 11de altını değiştirdim 12 de babaya verdim enzik vermis sonra emzigi çekememiş baya kuvvetliymiş kaldirdi bi emzir acıktı ondan uyumuyor olabilir diye iki emdi ağladı gaz var gibi bacakları cekti Eşime verdim uyumuş kalmışım biraz önce kalktım hiç cis yok bunca saatir normal mi sizce bu kadar saat cis yapmamasi
H
Bazı bebekler gece ciş yapmıyorlar. Bir hormon var salgılanan o yüzden. Bide 12de emmiş hiçmi yapmamış miktarmı az kaç saat olmuş emmeyli normal aslında azsada,

Back
X